KVÄLLENS HÖJDPUNGT!

Ja, vi har två killar i våran trappupgång. Dom brukar festa varje fedag och lördag. As högt. Idag igen såklart. Så nu bestämmde jag mej att skriva ett brev till dom.

"Hej mina fina grannar. Vilken tur att ni hade kommit på att festa varje kväll och driva era grannar till vansinne. Vi är väldigt glada att ni har kommit på detta underbara fenomen.
Det tycker vi om!
NOT!!!
(egenteligen skulle det vara)
Hej era jävliga jävlar som festar varenda jävliga kväll. Börjar blir jävligt jobbigt med era jävliga fester. Inte för att det kanske var eran jävla fest igår. Men kom att tänka på at skriva deta grymma brev när jag hörde "fetljudet"
Konstig association va? Att jag associerar ER med med fest. Jag associerar också mitt TINNITUS med era fester. Sänk ljudet forfan. Och dra ner på festdagarna och drickandet. Ni festar på fredag och lördag och söndag blir bakfylledagen. Tror ni verkligen att det är såå tjocka väggar så att man inte hör någonting? Vi hör när ni varje söndag bah:
"AHHH, VILKEN HUVUDVERK JAG HAR!!!" och sen när ni ska gå och köpa en liten "återställare" (vodka+) så bah: " MEN VEM FAN HAR SPYTT PÅ MINA SKOOR!!? "
Vi hör allt detta!
Så forfan, dra ner på volymen, ELLER, betala för tjockare väggar.
Gör ni inte som jag säger så kommer VI börja festa varenda jävliga kväll så ni får tinnitus!

HEJDÅ ERA JÄVLA PISSPÖLAR!"skrev min bloggadress på baksidan av pappret så dom kanske såg det och kunde läsa det. För det var bara ett skämt förfan. x) Asså, jag är inte så arg på er.

Men killarna tog detta jätteseriöst. För när jag gick ut och skulle kolla om jag hade satt fast dom tillräckligt hårt så hade dom dratt ner dom (även fast jag skrev att dom skule sitta kvar så dom kunde skriva ett försvarstal) Så lyssnade jag lite och då hörde jag att dom stog och läste up det högt och argt. :P

Sen hörde jag någon gå ut och gick och kollade i titthålet, jag vet fegis men dom är typ 20 och jag är 15. :P Då var dom as arga och kastade ner mitt brev bland trapporna. ;D JAG SKRATTADE! x)

Men kära grannar, det var bara ett skämt. ^ ^ Får skriva ett till brev och be om ursäkt så dom inte tror att dom blir vräkta. :P

ROPAR!

ANNA! Din lilla svikare!! VArför ringer du inte?

Ni förstår att anna skulle ha ringt mej nu men nej nej.. Icke sa anna!

ANNA RING!
 


alla som tycker att anna ska ringa kommentera "ANNA RING!"


Snygg killen, känner du igen dej?

MMS

Snygg killen, känner du igen dej? :)


NICE BOY TOY

YO!

Sitter här på min fina balkong. Skugga här, men på den andra som det är sol på finns det inga möbler. :P

Dom andra på andra sidan har sol nu. Sitter och spanar in en snygg kille. Eller jag tror åtminstonde att han är snygg. Det ser ut så från långt håll. Jag skulle kunna ta min videokamera och filma honom. Zomma in är den GRYM på. :)

Fast det kan jag inte, för alla andra sitter på sina balkonger. Och dom största skvallertanterna i världen sitter ute. x) Inte bra, för då kommer la dom ropa på mej och fråga va fan jag håler på med. Och sen ser snyggkillen det och så blir jag utskämd! :P

Men om du snyggkillen läser min blogg så kanske du kan skriva en komentar. :) Eller så får någon annan säga till honom.

Han ha mörkt hår och sitter och läser en tidning just nu. ;D Han bor på 28, tredje våningen.

Ska skicka en dålig bild från min mobil snart kanske. :)

SOOOLA! :D

SHOO FANS! :D

Idag har jag bara legat och solat! :) Fyfan va skön dag. Egenteligen skulle anna komma och sola med mej och då tänkte jag att vi kunde gå till nån gräsplätt och sola. Men nej, hon var tvungen att träna. Och, nej. Jag kan inte ligga på en gräsplätt helt själv och sola. Pinsamt forfan. ;D

Men anna kommer sen iallafall. :)

HEJ DÅ FANS! ;Dhär skulle jag velat vara idag. :)

"EN SKÖN STUND" (a k a onani)Gissa vem? Blondinbella såklart! :) Henne gillar vi, speciellt idag när hon lägger ut en fin bild som man kan blogga om.

Hon ligger och "sover" och hennes pojkvänn tar kort på henne. Fast om ni kollar på hennes högra hand och kollar var den leder kan ni nog lista ut att hon inte sover. Hon har en liten trevlig stund. Och som vi lite mer "PÅ" människor skulle säga, ONANI. Japp hon ligger och onanerar, och lägger sedan upp det i bloggen.

Om du fokuserar på hennes ansiktsuttryck så kan du se att hon får anstränga sej för ingen ska märka det.

PAOOW!


Åkej, paulina! Bara för att man har blondt hår och rosa tröja så måste man då vara wannabe er. Vad säger ni då om de som hade blondt hår och gillade rosa innan ni ens fanns i bloggvärlden. Var dom då undermedvetet wannabe er då, eller var det så att ingen hade blondt hår och rosa tröja innan ni kom.

Och dom som har naturligt blondt hår, är dom wannabe er. Eller är det så att NI är wannabe dom. Min kompis har naturligt blondt hår och har rosa på sej. Hon vet knappt vem ni är.

Ni tror att ni sätter trender. 3 trender som ni anser er kommit på: rosa läppstift, rosa tröja, hårblekning.

Rosa läppstift: Alla kvinnor har ett rosa läppstifft. Det är ju inte så att 67-åringar går in på eran blogg och bah "Oj, va tjusigt det såg ut med rosa läppstift hon är ju värsta trendsättaren, jag måste berätta om detta för ala mina vänninor" NEJ, alla vet redan om att det finns rosa läppstift.

Rosa tröja: Gina tricot fanns innan er, så folk har gått in där och köpt sina rosa tröjor innan er. Det var inte ni som kom på den rosa färgen.

Hårblekning: Detta var verkligen inte ni! Hur förolämpad tror ni inte att carolina gynning, viktoria silverstedt och pamela andersson blir nu när ni säger att NI har satt den trenden.

Slutsats: Alla vill inte var som er. INGEN vill va som er. Ni tror bara att ni kommer på massa trender (som ni inte gör).


1,5 MIL!

Bara för att jag har cyklat 1 och en halv mil idag!
Bara för att jag kommer blir sveriges motsvarighet till viktoria beckham
Bara för att jag på samma gång kommer blir ungdommens motsvariget till robinsson angela
Bara för att jag kan äta godis varje dag för att jag tränar så mycket
Bara för att jag har världens bästa cykel
Bara för att jag var så cool och cyklade med hjälmen på styret idag
Bara för att jag har en halv trampa på min cykel
Bara för att jag klarar av att cykla ändå
Bara för att jag kollar på talang
Bara för att jag är TALANG 2010!JA, DAMMRÅTTOR ÄR JU BRA

Jag tror att nadja också ville veta vart man får tag på dammråttor..

NADJA - BLOND OCH ÄLSKAR ROSA
om EN FRÅGA! :):
Jättebra blogg!

EN FRÅGA! :)

Har inegnting att skriva så då får jag skriva om en liten tråkig kommentar. Men jag tycker att det är väldigt roligt med folk som engagerar sej i mitt liv så mycket.

Em om SÅ ROLIGT!:
<Vart har du köpt dina dammråttor? :)
Det finns några sett att få tag på riktigt bra dammråttor:

1. Gå hem till ett fall som har varit i pogramet rent hus. Som i många fall i det pogrammet har deltagarna misslyckats med städningen och börjat sammla damråttor än en gång. Där får du nog köpa dom billigt eller kanske få dom gratis. Fast dom har ju blivit tv kändisar efter rent hus så du får nog betala ganska mycket. ;P

2. Odla själv. Städa inte rummet på MYYYYCKET länge. Din mamma kommer tycka att du ska städa. Men detta fixar du genom att låtsas städa. Gå in till ditt rum med damsugaren och sett på den och läs en kalle anka tidning så tror hon att du städar. Om hon sedan vill titta på resultatet så låt henne inte gå in. Och om hon springer in utan att knacka så kan du bara skrika att du onanerar  när du ser att handtaget går ner. :)

3. Kom hem till mej. Jag har många fina avlade dammråttor. Jag har parat ihop dom som man gör med kossor. Så, den största och den dammigaste tillsammans så blir det bra.

4. Köp en gammal lägenhet av en gammal dam som inte har kunnat städa pga ryggsmärtor. Där får du dina dammråttor.

JAG VET, JAG ÄR BÄST!

^^

296


- Kan du säga mej vad en kirurg tjänar?
- Menar du i snitt?

HAHAHAHAHAHA!

Dra den på för någon imorn. Fast vid det laget har la alla redan hört den för att ALLA läser min blogg. ^^JAG ÄR JU FaN BÄST!


DAGENS!

DAGENS I-LANDSPROBLEM*När man har ätit paprika med händerna luktar dom äckligt.


ÅHHH!

Imorn ska jag till mamma och hon och hennes pojkvän/sambo och min syster ska åka upp till våran husvagn. Jag skulle åkt med egenteligen men jag orkade inte. Så när jag ringde och skulle säga detta och sa at jag kunde va ensam hemma så var hon så jävla dum..

- Du ska väl inte göra någonting dumt då va ?

Lixom, bara för att min syrra drack uppe på sin skola och blev avstängd tror dom att jag också håller på att dricka. Nej, jag dricker inte. För ju tidigare man börjar dricka desto större chans är det att man blir alkolist. Det vill inte jag.

Jag ska ju bli kändis för fan (fast är ju redan det). Man vill ju inte bli känd som fylleelin. :(
Jag ska bli A- KÄNDIS, inte A-LAGARE


Fresten, husvagn. Jag vet, SVENNEBANAN! Men det var inte jag som ville det. :P


ELIN - BACK ON TRACK!

Jag har inte tränat på typ 3 veckor. Men idag! Så gjorde jag det.. :) Cyklade runt min sjö.

Det var väldigt lortigt på vägen. Jag cyklade hur fint som helst och så. "OJ, NÅGON BAJSADE PÅ MINA BEN" Näh, men jag cyklade igenom en geggpöl. ^^

Men nu är jag fit och ska städa. :)


SÅ ROLIGT!

hahahahaha, jag är för rolig. Vet ni vilken kategori jag la mitt senaste inlägg på nybloggat på? ^^

HOBBY!

Ja, här sitter jag då. Och om jag skulle gjort en kontaktannons skulle den sett ut så här:

Namn:Elin
Ålder: 15 år
Bor: I Sverige
Husdjur: Dammråttor
Skostorlek: 36
Blyertspenna eller stiftpenna: Stiftpenna
Hobbys: Himla med ögonen.

Japp, det är därför jag kan det så bra! :D

NEJ ANNA!Nu anna, nu kan du lära dej..

VEM LYCKAS BÄST?Alla försöker göra sej snygga.

Ingen lyckas.
Men den stora frågan..
VEM LYCKAS BÄST?!

PIMP!-SHOO, IM THE PIMP AND THIS IS MY BITCHES.

RAISE MY VOICE!

Imorn tänkte jag få ett höjt betyg i musik. Ska sjunga och spela girarr för min underbara musiklärare. ^^

Har några alternativ:

Fantomens brallor
When you were young
When you say nothing at all
Kom igen lena

Fast det är dom två sista som är på gång på mina stämband. ^^

KOOM IGEEN EEEEEELIIIIN, VAD SKULLE NI AANARS GÖÖÖÖRA!!

Tror jag ska spela in det åt er.. ^^

anna och jag är på rockkonsert. Al

MMS

anna och jag är på rockkonsert. Alla coola är här och vi är VIP . :)


dagens outfit. ^^

MMS

dagens outfit. ^^


FIA ÄR EN LOOOSER!

Fia, Fia, Fia. Nej, Nej, Nej.. Det är inte bra att vara så arg..

Fia
om DÄRFÖR ATT..:
Om du nu ska vara rolig och driva med andra människor,
så lär dig skriva på ett mognare, eller åtminstone mer intressant sätt. Så att det inte känns så lågstadienivå..

Om inte min blogg är interessant borde inte din finnas. Den tråkigaste som finns!!

Jag tycker att alla går in på fias blogg, och skriver en jävligt irriterande, jobbig, ägig, och bra kommentar. Spamma gärna massa också! Så får vi se hur det går.

TAR DU MITT PARTI?!

idag var det god mat i bamba (skol

MMS

idag var det god mat i bamba (skolmatsal för alla som inte vet) ;D


DÄRFÖR ATT..

Mitt kissie inlägg blev ganska populärt att komentera faktist.. Här är en..

ELLEN  om KISSIE HAR "ACNE" FÖR ATT HON ÄTER CHOKLAD!:
Hahahaha? Vem har sagt att hon ska ha alla tre själv?
Vill ni ha ett svar? ^^ SJÄLVKLART FÅR NI DET ÄNDÅ! :)


Jag tror att hon ska äta alla själv. Det stog visst i inlägget att hon skulle dela dom med hennes kära moder viskade någon i mitt öra. Men nej nej. Ni som inte har förstått er på kissies lilla värd än så ska jag berätta en sak för er.

Kissie använder bara "jag ska äta dom med min mamma" bortförklaringen för att vi inte ska tro att hon äter godis. Men självklart så kommer det grymma människor som jag och genomskådar detta. :)

I själva verket äter hon upp alla själv. Det är kanske därför hon är så "tjock" som hon påstår idag när hon ska köpa bantningspiller. ^^

Slutsats: Kissie äter upp 3 chokladaskar själv och är "tjock" och ska börja banta.


DYKNING!

Jag var ju nere i Turkiet och dök bland korallreven också.. Såg massor av fina fiskar.. :SAFARI!

Jag var ju då på safari nere i Afrika. För alla er som inte tror mej, här har ni bildbevis:JUSTE, LOSERS. NÅGON SOM HAR GJORT NÅTT MER INTERESSANT?! ^^

KRISTI HIMELFÄRD!

HEJ FANS!

Jag vet, ingen uppdatering. Men en überpopulär tjej som jag själv är ju überupptagen på sånna hära religöst viktiga händelser i historien. Jag har ju gått till kyrkan hela långhelgen.

EH, NEJ! Men upptagen har jag vart. Jag har vart nere i Afrika på safari och sedan åkte jag till Turkiet och dök i korallreven. Sedan åkte jag till New York och shoppade en dag. Och sedan avslutade jag det med att gå på liseberg..

någonting sånt var det iallfall..


:)

KISSIE HAR "ACNE" FÖR ATT HON ÄTER CHOKLAD!

Cissan om FÖRKLARING!:
Hey, såg att du kommenterat i Kissies blogg..

Man får inte akne av choklad! Man får akne av stress, läkemedel, till exempel kortison, att jobba i en fuktig och varm miljö. Hormoner påverkar, också om man har ärftliga anlag plus om man smörjer in sig med fet kräm. Det finns vetenskapliga undersökningar som visar att choklad inte påverkar hyn om man inte överkonsumerar dvs.
Okej, okej. Jag kanske bara har hört någonstans att man får det (ifrån alla). Det kan vara fel, det kanske du ha rätt i. Men det är inte alla de tråkiga meningarna som vi ska koncentrera oss på i komentarern. Det är den sista.

" ..Om man inte överkonsumerar dvs."

På bilden på kissies blogg var det fan TRE stora choklad askar. Överkonsumation? JA!

Slutsats: Kissie överkonsumerar choklad. Och jag hade rätt en än gång! :D

RÄTT PERSON!?

Fick en kommentar på detta inlägg av anonym:

Anonym om HÖRAPPARAT NÄSTA?!:
jag såg också det!!!
om du menar dom två som jag menar
Asså, jag vet vem du är och känner dej. Om du gör det, så säger jag bara LYCKOST! Jag såg det inte, anna berättade det.

Om du är någon som jag inte känner så tror jag inte att vi pratar om samma person ens. :P Jag använde bara anonym namn och fick döpa om dem bara på måfå. :)

I JUST THOUGT YOU SHOULD KNOW!

PINSAMMA HÄNDELSER!

På fråga Olle idag hade de en lista på bästa gratis dildosarna. :P Och då berättade min syster om hennes kompis kompis.

Hon skulle onanera med ett redskap. Och hon ville ha en banan. Det verkar ju helt okej tänker ni kanske. Men hon skulle ha den skalad! Och hon började. Och bananen gick av! (överaskande? ;D ) Så vad gör man? Hon gick iallafall till hennes mamma. Sen så fick hennes mamma GRÄVA ut bananen ur fittan med en tesked. ^^JAG VET ATT JAG ÄR BÄST OCH SÅ..

Asså jag vet att jag är bäst, älskad och åter bäst. Men att folk vågar skriva det.

SKVALLER: Han har en flickvän. ^^

FÖRKLARING!

Jag tror att detta var anna som svarade på mitt inlägg. För det var hon det va till och ingen skulle kunnat veta så här mycket om det inte var hon. :P

Anonym om SLÄPP ORON!:
braaa!

theenglishshop i allas hjärtan!(läs: ann-britts hjärta) Själv köper man koppar i det ÄKTA england!

Okej, nu ska jag förlara lite. Ni var ju inte med på våran engelska dag idag.

Engelsk dag = Engelska lektionen.

Alla skulle vara klädda i något som liknade en skoluniform. Svarta byxor och vit blus eller skjorta. Våran engelska lärare hade gått och köpt kakor och te i "The english shop" som ligger i göteborg. För vi skulle ha te-party! ^^ Vi trodde att vi skulle få ÄKTA engelska saker, inte fejk göteborg-engelska saker.


SLÄPP ORON!

Anna, slappna av! Jag har hittat min mugg som du köpte till mej! :DJAG VAR BÄST!

Jag var så grym idag på gympan! Hade mitt uppvärmningpogram. ^^ Gu va bra jag va! Trodde det skulle var ten miutes of shame. Men det blev mina 10 minuter i ljuset.

Efter uppvärmningspogramet blev det stående ovationer och applåder. Applåder som bara inte ville ta slut. Alla på läktarna som hade kommit för att kolla på pogrammet ställde sig upp och grät när de applåderade och sen gjorde dem vågen för mig. :)

Och jag skulle få lite komentarer sen. Trodde jag skulle få lite konstruktiv kritik. Men nej då! Bara posetivt. Dels kanske för att dom inte ville skämma ut sej inför en sån stor kändis som jag men också för att det var grymt helt enkelt.

Jag fick dom här:

JÄTTEBRA!
AS BRA MUSIK!
DU BORDE BÖRJA PÅ FRISKIS OCH SVETTIS!
JAG BLEV UPPVÄRMD ÄNDA IN I TÅRKANALERNA!
LILL-BABBS ÄR INGENTING JÄMFÖRT MED DEJ!
EN RIKTIG FETTBRÄNNARE, KOLLA JAG ÄR REDAN SMAL!
SVETTAS ÄR BRA, VILL DU KÄNNA PÅ MIN STRUMPA!

Och min lärare:

MVG!!!!NEJ TOMAS!

Min gympalärare tomas är DJUPT BESVIKEN på mej för att jag ska ha gjort mitt uppvärmningspogram för jättelängesen. I fredags blev han as arg för jag inte hade med det. Så nu frågade han mej idag..

Tomas: Gympa imorn, bra?
Jag: Mmm..
Tänkande jag: Nej, för fan. Jag hatar dina jävla gympalektioner.
Tomas: Uppvärmningspogram?
Jag: Mmm..
Tänkande jag: NEJ, jag tänker fan inte göra det om du tjatar HELA tiden!
Tomas: Två tummar upp?
Jag: Mmm..
Tänkande jag: Nej, typ 98 tummar ner. Så dåligt så du inte ens har så många tummar.
Tomas: Bra!
Tänkande jag: BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKKKKKK!

Som ni förstår vill jag inte göra det. Den jävla tjatgrisen tvingar mej. Måste göra det. Annars, IG!

HÖRAPPARAT NÄSTA?!

Idag så åkte jag till skolan och träffade anna på vägen. Och hon berättade en rolig sak..
det handlade om två personer vars namn jag inte kommer nämna. Nu tänker jag kalla dom Lars och Hildur.

anna: vet du vad jag såg igår?
elin: näh, vadå?
anna: lars sjutsade hildur!!
elin: vah! Åh, fan va kul! Mohahahaha!

Ja, detta var ju inte så kul tänker ni säkert. Ni tror säkert också att jag har världens torraste humor. Men det har jag ju inte. Alla som läser min blogg, vet ju att det är den bästa och roligaste som finns. ^^

Iallafall. Jag behöver en hörapparat. För jag trodde att anna sa "lars PUSSADE hildur" Och DET skulle vart kul. :D


JAG SVALDE MITT TUGGUMMI!

Visste ni att om man sväljer sitt tugggummi så kommer det inte ut på 3 år. Det fastnar inne i magen. Och efter 3 år kommer det ut när man går på toaletten och gör "nr 2" ^^

Så jag svalde just mitt tuggummi. Så då kommer det ungefär ut när jag har tagit studenten. En fin överraskning på student dagen. ;)


MITT BIBLOTEK!

Mitt bibliotek är det bästa som finns..
Mitt bibliotek har böcker
Mitt bibliotek har datorer..
Mitt bibliotek har bibliotikarier
Mitt bibliotek har soffor
Mitt bibliotek har en resturang
Mitt bibliotek har en bok om jesus
Mitt bibliotek har två toaletter
Mitt bibliotek har en toalett för de handikappade


Mitt bibliotek har en till toalett (just detta var inget skryt)

För den andra toaletten har ingen spegel. Den har en toalett, handfat, toapapper och allt man behöver för att överleva ett toalettbesök. Utom en sak, EN SPEGEL! Detta går inte. Det känns som ett fängelse. Man vill bara springa ut från toaletten och skrika " JAG ÄR FRI " Fast detta går inte, och det beror på två saker.

1. Det är ett bibliotek, man får inte skrika.
2. Man är fortfarande kissnödig.

SÅ SKAFFA EN SPEGEL TILL DEN ANDRA TOALETTEN ANNARS SKAPAR JAG EN DEMOSTRATION DÄR ALLA GÅR IN OCH SKRIKER PÅ BIBLIOTEKET!


JAG KLIPPTE MEJ!

Idag har jag klippt mej. Behöver någons åsikt! ÄRLIGT!

LUGG ELLER INTE?

HISS ELLER DISS


MIN SYRRA ÄR INTE SÅ SMART!

Det där med att min syrra hade tvättat sin tröja. Sin HARVARD tröja. Det var inte sant. Men jag kan inte avslöja vart hon går i skola. För då kommer bara alla ni fans åka upp dit och pressa ut ur henne vart jag bor. Det blir ganska jobbigt för mej då när jag har massa fans utanför mitt gigantiska slott med vallgrav, vakthundar och staket.

Men det var ju faktist ingen som anmärkte på att hon gick på harvard. Jag trodde alla skulle bah "Ofta hon går på harvard" Men det var ingen som gjorde det. Så jag har några alternativ:

* Ni trodde på mej, för jag har en sån pålitlig  och bra blogg. (det vet jag att jag har)

* Ni läste inte inlägget riktigt. Bara skumläsa för att kunna lägga en kommentar och utnyttja min blogg för att få läsare.

* Ni vet inte vad harvard är för någon skola.


JAG TROR DET VAR EN BLANDNING AV ALLT! ^^


MILJÖFÖRSTÖRARE!

Va inne på toan en liten stund (där vi också har våran tvättmaskin och torktumlare) och såg att någon hade lagt in någonting i tvättmaskinen. EN sak. EN tröja! Fy fan! MILJÖDESTROYER! Skulle kolla vems det var så jag öppnade tvättmaskinen.

Då såg jag. Vad stog det på? HARVARD! Och vem går på harvard? MIN SYSTER. Den lilla miljöförstörande miljöförsöraren. Lixom, EN sak stoppar man ju bara inte in. I en tvättmaskin finns det plats för 2 eller 3 eller 4 eller 5 eller mer saker!


MIN MOBIL FUNKAR!

HEJ FANS!

Nu funkar min mobil! Hade tappat bort den så mamma avaktiverade mitt simkort. Men jag har hittat den och jag och papppa var och köpte ett nytt igår! :D

(Y)

EUROVISION 2009

IM IN LOVE WITH A FARYTALE
EVEN THOWE IT HURTS
CAUSE I DON´T CARE IF I LOOSE MY MIND
IM ALREADE CURESD


HAN VANN, snygghunken alexander från norge vann!

NOOORGE , SCHALALALALAAAA, NOOOORGE, SCHAAAAALALALALALA!NU ÄR JAG GLAD!

VAD FÅR MAN GÖRA!

Håller på med en film till min syrra som blir 18 år i sommar. Vad får man göra för saker när man blir 18 år?

Jag har kommit på:

*dricka
*knarka
*spela
*
*
*
*
*

FLER?? (A)

HARRY POTTER!

Ärligt, det roligaste jag sett på länge. ^^
BÄSTA SKÄMTET!

Detta ska ni berätta till en som ÄLSKAR HV71!Vad är det för skillnad mellan HIV och HV71?

HIV utveckas!

KOMMENTAR!

För nån dag sen fick jag en VÄLDIGT fin komentar av ett STORT FAN!

emma om GE MEJ INSPERATION!:
asso jevla fjåårtis, skafa dig en blog som handlar om nåt vetigt vafan, jag går in här varje dag och somnar vafaaaaaaan
Först och främst! Jag ser inte ens vad det står! Skaffa dej en svenskalärare. Men jag tror jag kan lista ut vad det står.. "jag är dum i huvudet" står det säkert. ELLER HUR EFTERBLIVNA UNGE!?

Min blogg är det vettigaste som finns! Mycket bättre än blondinbellas som bara handlar om hennes smarta tankar och att hon äter.

Sen varför går du in här varje dag och läser om du tycker den är så dålig?! Jag tror inte du sommnar, för då skulle du inte ens kunnat skriva din kommentar!


MOHAHAHAHAHAHA!!!

ÄGD!


HEJLÅT MEJ PRESENTERA..

"Hej, jag älskar mitt FINA tandkött" och "hej, mitt förföriska ansikte får män att få stånd"


SVERIGE GICK TILL ÖHMAK I MELODIFE

MMS

SVERIGE GICK TILL FINAL I MELODIFESTIVALEN!!! :-D GULT OCH BLÅTT FOREVER! :-D


GE MEJ INSPERATION!

Har ingenting att skriva om!

Snälla ge mej lite insperation. Elaka komentarer. Bara någonting!


jag är på väg hem till er fans!!!

MMS

jag är på väg hem till er fans!!! :-D


GOOD IDEA!

Gick hem idag från skolan. Mådde as dåligt. Vaknade inatt av att jag mådde skit illa och höll nästan på att spy. Men jag ville inte missa so:n och slöjden idag så jag gick. För mådde faktist hyfsat imorse.

Men sen började jag må illa på so:n. Och jag tänkte att det var bäst att gå hem. Det är ju bättre än att spy ner hela klassrummet. Skämma ut sej så man blir kallad spyan. 1 månad innan man slutar också. Skulle vart bättre om det var en termin innan så man kunde byta skola.

 Men jag valde det smarta alternativet att gå hem och krya på mej. :)

AMANDAS SVAR TILLBAKA!

Amanda var visst tvungen att kommentera tillbaka på mitt inlägg till henne (inlägget under) Så nu får jag bitcha lite lillbaka! ^^

Amanda om GINA TRICOT - A K A , FJORTISAFFÄREN:

Jeij ;)

Okej I see what you think.
Men jag är snart 20 år och är en fattig studerande som tycker om att handla på Gina Tricot där jag kan få 2 billiga blusar för priset för 1 på en lite dyrare affär. Men jag är ingen fjortis för det. :)

Men du skrev ju din förklarning ;)
A-amanda. Jag hade faktist skrivit att vi skulle bortse från alla andra i mitt inlägg. Skrev att vi skulle bortse från alla andra som handlade där mer än fjortisarna. Så du är en av dom där bortsedda personerna!!! :D

GRATTIS ALLA BORTSEDDA!GINA TRICOT - A K A , FJORTISAFFÄREN

Hade visst kommenterat fjortisdesirees blogg detta inlägget. Jag kommenterade att hon tyckte att gina tricot var en as bra äffär. Hittar inte min komentar bara för det nu. Men det var nånting med att alla kragar är täckta av foundation.

Amanda
  om FRISKIS!:


Läste att du dissar de som shoppar på Gina Tricot? Vad är det för fel med det?
Ja du, Amanda. Eftersom jag dissar alla som handlar på gina tricot så blir det bara fjortisar. Vi får bortse från alla andra nu. För det är faktist mest fjortisar där.

NI ÄR SÅ DISSADE!

Asså, dom får gärna handla på gina om dom vill. Men SMINKA AV ER INNAN! Alla kragar är fan täckta av foundation som fjortisar har skrapat av från sin hud när de prövar kläder. Foundationen är sketmörk också. Alla fjortisar kan VERKLIGEN INTE ha hudfärg som turker. Omöjligt.

OCH, en till sak. Fjortisar kan inte läsa. Gina har till och med satt upp lappar i provrummen för detta har blivit så stort problem. " Var rädd om kläderna ". Och om dom är inne där så ofta borde dom iallafall sett lappen, men då inte uppfattat vad det stått.

Vad kan vi då dra för slutsatser?

- Jag gillar inte fjortisarna som handlar på gina tricot.

- Fjortisar har på tok för mycket foundation på sej.
- Fjortisar ljuger om sin hudfärg. Fast bara i ansiktet.
- De tror att folk är dumma och tror att ingen ska märka någonting.
- De kan inte läsa


FRISKIS!

Skulle egenteligen gått på friskis nu men det finns inga roliga pass. Så jag få fortsätta ha min fetgravida mage. ^^


FINNS MYCKET ATT LÄSA NU!

Eftersom jag inte bloggat på mer än en vecka så har jag inte varit inne på datorn på den tiden heller. Och har heller inte läst några bloggar alls (logiskt) Så när jag loggade in på bloglvin så fick jag denna överraskningen.. 

 

BLOGGPAUSE!

Nu har jag tagit en liten bloggpause. ^^ Som alla coola bloggare gör! Och varför har jag inte skrivit någonting om det? Eh, för jag gillar att skojja till det lite i min blogg. Detta var ett litet bus! HUR PLANERAT SOM HELST! ;DELIN-THE BUSARE!

THE END!

Shoo fans!

Nu är jag hemma från campingen. Det har varit en trevlig och väldigt givande tid. :)

Jag vet att ni har saknat mej och alla min finurliga inlägg, men nu är jag tillbaka och nu har vi också fast internet hos mamma.

VI SKA BLOGGA HELA NATTEN, BLOGGA HELA DAN!