A CINDERELLA STORY!

Kvällens film. Den verkar ju grymt bra bara man läser namnet, och sedan när man ser beskrivningen så blir det bara bättre. Man blir ju nästan kär i den för det är så så här att Chad Michael Murrey är med i den. ÄLSKA HAN! <3

HAR DU INTE SETT DEN?!


Amerikansk romantisk komedi från 2004. Sam skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton college och träffa sin prins. Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes anonyma emejl-kompis som vill träffa henne på Halloween-festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga internet-indentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget? Kan sagor bli sanna?

 



??
sällan, tror jag kommer ge den 5++++ efter jag har sett den. ^^

KANAL5 18.05

LÅNGDUSCHANDE MÄNNISKOR!

Usch vad jag hatar långduschande människor. Speciellt när man bara har ett badrum. För jag blir as pinkenödig snabbt. Min syrra tar typ duschar på 1 och en halv timme. Och när hon kommer ut så springer man till toaletten för man är så pinkenödig. Hon skyndar sej inte heller när man säger till.

JAG (efter en trekvart i duschen): Johanna kan du skynda dej lite, jag är jättekissenödig!
SYSTER: Okej, jag ska bara shamponera håret och så du vet.
JAG: Okej.

Efter en halvtimma

JAG: Johanna är du inte klar nu?!
SYSTER (jättearg): NEEEJ, sluta vara så stressad.

efter 20 minuter kommer hon ut

SYSTER: SÅÅÅ, NÖJD?!

blir man inte besviken?


FARMOR SKA FÅ EN FIN BILD!

Min farmor har velat ha ett foto på mej i typ 4 år nu på sin "wall of barnbarn" och nu ska hon få ett äntligen. Har till och med pimpat en ram till henne! :D



SVERIGE RULES!

Yees, IKEA kommer ju från sverige om du nu inte visste det. Och alla svenskar är ju as stolta för det. Inklusive mej, jag tror jag är det största fanet av IKEA. Eller nej, det finns många som är ett större fan, som den här lilla flickan från hollywodd. ^^

Ja precis, Lauren Conrad från the hills. Vi borde vara stolta att vi får sånna superkändisar att köpa doftljus och hushållsartiklar på våra företag! ;D



PRATAR MED MEJ SJÄLV! x)

Vet ni vad jag gör när jag sitter ensam och typ kollar på teve eller spelar datorn. Pratar med mej själv. Har märkt det på senaste tiden. Typ lägger massa komentarer om pogrammen och vad dom säger..

T.EX :
kollar på typ den rätta för rosing..

LINDA (på teven): Han var ju ganska snygg
JAG: Neeej, fyfan va ful han är
LINDA (på teven): Jag tror jag tar han
JAG: Neeej, ta inte han snälla jag SPYR!


Gör du också det eller är jag konstig?! x)

THOMAS DI LEVA!

HAN SKA GIFTA SIG! :D haha, han har ju redan flickvän och barn men nu ska dom gifta sej! ^^


Hans unges liv måste vara hur tråkigt som helst. Thomas själv tror ju inte på elektronink, så dom har ju ingen dator, tv eller micro hemma. Typ inget elektroniskt allt förutom typ lampor. :P Jag skulle alldrig klara mej för datorn och teven är typ mitt liv. x)



LETS DANCE ELITEN BILDAR PAR!

NI visste väl att Niklas Wahlgraen och Laila Bagge är ihop?



nahh, snötteplöttisar


PATRIK 1,5

Kollade just på patrik 1,5. Jag fick ju inte "min tumme ut ur röven" (eller vad man brukar säga) att gå och se denna underbara prisvinnande film. Har väntat på att den skulle gå och ladda ner as länge och för ett tag sen gick det. :) Och det var typ den bästa filmen på detta året jag har sett.


HAR DU INTE SETT DEN?!

Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5", men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än det trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.

 

SE DEN!




tror jag skulle passat bätttre som skådis! ;D



HOMOFOBKLASS!

åhh, i min klass är typ ALLA killar homofober. Vi diskuterade någonting på SO:n idag och så kom vi in på bögar. Dom tror att alla bögar är kåta på alla killar som finns. Som att liksom om dom stog i samma dusch som en bög skulle bögen bli askåt. Det är liksom att alla tjejer skulle gilla alla killar som finns. Och det gör vi inte..

ARKADEN THAI MAT!?

Är det någon som bor i göteborg eller någon som brukar vara i göteborg som vet vad den thaimatsresturangen i arkaden heter?! ÄLSKAR DERAS MAT! x)

SNABBIS


hur lång tid tar det för dej?

EFTERLYSER!

Shoo, nu när det kommer efterlyst på torsdagar så tänkte jag att varje onsdag vid denna tiden så efterlyser jag något/någon. x)

: ALLA NI SOM SKRIVER SÅNNT HÄR TILL MEJ OCH ALLA ANDRA SLUTA MED DET FOLK HATAR DET!
alltså shit, gå mer här och samla poäng! har varit med i 10 minuter och redan fixat så jag får ett presentkort på h&m på 100 kronor! =D http://www.gratisrefill.se/recruit/25623/



HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA

;D

MACARENA!

anna detta är till dej. du som inte kunde dansa med dina vänner i schweitz.. :/


NU KAN DU!

HAHAHAHAHA!!


HANNIBAL

åhh, den filmen asså, har inte sett den men ryser bara jag hör namnet. Mamma berättade om den en gång och så var han sjuka i filmen så sjuk att han hjärntvättade en person att äta upp sin egen hjärna. :S 

 HAR DU INTE SETT DEN?!


Amerikansk kriminalthriller från 2001. Efter att ha rymt från mentalsjukhuset gömmer sig dr Lecter i Florens i Italien. Hemma i USA är ett av hans offer, Mason Verger, ute efter hämnd. Vanställd och beroende av livsuppehållande medel, planerar han att locka Lecter från sitt gömställe genom att använda det enda Lecter verkligen bryr sig om: Clarice Starling.

Hannibal 
??

jag ska ALDRIG se den iallafall. x)


SKÅNSK! x)

haha, jag läser ju egoinas blogg. Och visste ni att hon var skånsk eller nått!! x) HAHAHAHA!!!



ÄLSKAR HENNE!! 
          SÅÅ COOL!!           

DEN RÄTTA FÖR ROSING!

Idag börjar serien den rätta för rosing på kanal 5 och det ska jag SJÄLVKLART kolla på. HAHA, fan va kul. Eller egenteligen inte för att jag hatar linda rosing.. :P Men vakna med the voice älskar henne och kommer säkert värsta prata om det heela morgonen och man vill ju hänga med lite. ;D

VET DU INTE VAD DET HANDLAR OM?!

Svensk dejtingserie från 2009. Nästan en miljon killar vill ha en kärleksrelation med Linda Rosing, en av Sveriges hetaste singeltjejer. Här får nio av dem chansen. Under romantiska middagar, våghalsiga aktiviteter och sköna utlandsresor ska Linda och killarna lära känna varandra. Killarna ska charma och Linda ska välja. Till slut återstår bara en kille, den rätte för Linda Rosing.

Visste ni att hela programet är "stagat" eller nu vad det heter. Aldså att det är uppgjort och att linda rosing redan har en kille. Det är därför bobby inte är med idag, för det var en tjej innan istället för henne. Men när hon fick reda på detta ville hon inte vara med. x)


VAD VILL NI HA?!

VAD VILL DU ATT JAG SKA SKRIVA OM FÖR ATT FÅ DIG ATT LÄSA MIN BLOGG?! (A)

IT CAN ONLY GO BETTER!

Yees.. Idag var jag på gympa pass igen, friskis&svettis såklart, bas/styrka pass. Jag var ju där förra gången och då kunder jag ju INGENTING! Blev knappt svettig alls. Men idag gick det bättre och var mycket roligare. Precis som mamma har tjatat om hela tiden. x)


JAG SKA TRÄNA!

NU SKA JAG GÅ OCH TRÄNA PÅ FRISKIS&SVETTIS! :D

HUGH GRANT

När jag ändå sitter och kollar på briget jones dagbok så måste jag bara säga att jag tycker att hugh grant är en av dom snyggast killarna i hela världen! :)


HAR JAG RÄTT?!

IKVÄLL KOLLAR JAG PÅ:

På spaning med Bridget Jones 

BRIDGET JONES DAGBOK


ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA


Brittisk komedi från 2004. Trots att Bridget är lyckligt förälskad i sin Mark Darcy, hotar svartsjukan att ta överhanden och förstöra deras förhållande. Hon misstänker att Marks unga, långbenta praktikant, som inte bara är snygg utan även intelligent, är intresserad av honom. Förhållandet sätts ytterligare på prov när Bridgets gamla flirt och före detta chef Daniel Cleaver, dyker upp och ställer till problem.


 

 

tv.nu tycker:


WHAT?! NOO JAG GER DEN:

5++++++

FUNNY

haha, jag brukar ju gå in på nybloggat och pinga min blogg. Och så brukar jag kolla på inlägg som intreserar mej. Om man går in på kategorin TV så är alla inlägg där om melodifestivalen på lördagskvällen och söndagsförmiddagen.

UNDRAR VARFÖR!!? ;D

MELODIFESTIVALEN

Asså igår, alla låtar sög ju!!!!!!!!

VÅRAN DATOR HAR FÅTT ETT NYTT LIV! :D

jao, datorn hemma hos pappa har fått ett nytt liv. Det var nämligen en av pappas kompisar som kom och kollade på den och så sa han att om inte vi skaffar en ny hårddisk snart så kommer den snart sluta fungera. :/ Så nu har vi fått en ny hårdisk och datorn är supersnabb och jag har fått ett filmredigerar pogram! :D yeey. Nu börjar den långa resan när jag ska lägga över gamla filer på datorn och ladda ner massa välbehövliga pogram. ;D

ASSÅ!!

Kolla vad den här lilla biiatchen hade komenterat på min dagens outfit. Som faktist var ett tappert försök att få fler läsare. x)

 Eeehhh kolla in du då!!
Det är faaaann du som är ute-personen och dessutom så försöker du att vara en fjortizz!!!








man blir ju besviken..

YOGA! :)

Imorn ska jag på yoga med min kära vän astrid! :D haha, har alltid vetat gå på det. Alla kända bloggare går ju på det och det är ju det som gör dom kända..

ELLER HUR?!


TISDAGS FILMEN!

Idag ska vi se filmen Robbery. Har aldrig sett den, så det ska bli interessant. ^^

Robbery

Amerikansk komedi från 2002. Sheila arbetar på bank i en småstad och når smärtgränsen när Rick, hennes pojkvän och chef, gör slut med henne. För att hämnas på Rick beslutar sig Sheila för att råna banken. När kvällen för rånet väl kommer visar det sig dock att Sheila inte är ensam om sina planer.

 

KANAL 3 KLOCKAN 21.00

DAGENS NYHET!

Dagens största nyhet är att igår så klippte sej danny! ;D Coolt va, det är mycket coolt jag vet! Och vet ni imorn, ska erik och mathias klippa sej! :O Vet ni hos vem?! BOBBY! ^^


*KLIPP KLIPP KLIPP*


DAGENS OUTFIT!


;D

design:simon och thomas

åhh, dom är så bra och roliga. Det är det bästa inredningspogramen som fiinns.Simon är ju så rolig när han pratar " svengelska" eller nu vad man ska säga.. Och hundarna är ju helt bedårande. :) Och idag åker dom till ENGLAND! ;D



simon: Was bothering me the most is that all the furniture is coverd with VAXDUK!

KOLLA VAD JAG HAR FÅTT!!




yees, jag har fått ett friskis kort! :D Fan va grymt, nu kan jag gå när jag vill. Fast det är bara ett månadskort för att se om jag tycker det är roligt. Så nu ska jag gå på ALLT som finns typ. :P

GYMPA! ;D

Idag ska jag gå på ett gympa pass med mamma på friskis&svettis. :) Har inte tränat sen jullovet typ, så det har börjat växa fett på mej. ^^ Ska också gå på spinning på onsdag tror jag. :D
åh, vet ni vad det finns?! SCHLAGER SPINNING! :D haha, 75-minuters schlager medlley. Det ska jag gå på iallafall! :D




JAG KOMMER BLI SMAL!!

FAN?

Ibland får jag as grymma komentarer om hur SCHNYGG min blogg är och att jag är COOL! nemen, ibland får man så värmande komentarer. :)


gillar din stil du!
du skapar ju typ nya trender, yey!

Du e så min idol-
snäppet bättre än blondinbella. Gillar din stil.



kolla dom hära braiga komentarerna! :D riktiga elin- fans. Tor jag ska rama in dom! ^^


BIO

Idag var jag på bio, första gången på typ ett halvår. :/ Förra filmen jag såg på bio var typ .. ah, det var ju så länge sen så jag inte ens kommer ihåg. :P Men idag såg jag iallafall vi hade iallafall tur med vädret - igen. :) Den var fan rolig, mycket roligare än den första. :) Ni borde se den. Den var ganska allvarlig ibland också. Och i slutet var den väldigt vackert filmad vid sjön. :')  En av de bästa sakerna med den var att huvudpersonerna i den första filmen var med i denna också! :D SUBERB!


4



MELODIFESTIVALEN - deltävling 2

Förra veckans melodifestival var ju en katastrof men denna veckan var ju GRYM! (: Tror jag bara tyckte att 2 var usla en var halvålig och resten ÄGDE! :D Måns och Lilli och Sussi var ju bäst, men det var ju måns och HEAT som tog finalplatserna. HEAT var ju grymma och trummisen var ju så JÄVLA schnygg!


dagens efterrätt. :)

MMS

dagens efterrätt. :)


ETT SÄKERT DEJT KORT! ^^

OM du inte har någon allahjärtansdag dejt tills ikväll så gå ut på stan och pröva domma replikerna så får du garanterat en dejt! ;D

♥ Har du en karta? Jag har gått vilse i dina ögon.
♥ Gjorde det ont när du föll ner från himlen <-- min favvorit!
♥ Jag skulle se bra ut på dej
♥ Är det jobbigt att alla är så fula jämfört med dej?
♥ Ursäkta, jag har tappat mitt telefonnummer kan jag få ditt?

eller du kanske vill ha ett ligg?

♥ Dina kläder skulle se bra ut i en hög brevid min säng.
♥ Hur vill du ha dina ägg imorgon? Stekta eller befruktade?
♥ När jag var liten brukade jag leka doktor. När jag ser dej väcks den önskan till liv igen, men nu vill jag leka gynekolog!
♥ Jag är ny i stan, kan du visa vägen till din lägenhet?


SCHNYGGING! <3



 VILL DU BLI MIN DEJT IKVÄLL?

THIS IS THE DAY! ;D

Denna dagen är dagen där du mannen där ute ska komma hem med MASSOR med röda rosor till tjejen. :) Du blir hon glad och du får det säkert lite skönt ikväll. ;D


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! <3

Idag är det alla hjärtans dag. Och då blir det temadag på min blogg. Allt som jag skriver om idag kan relatera till kärlek. ;D Dikter, Killar och massa! <3

KYSSAR


BJÖÖÖRN!


HAHAHAHA!
( jag är inte en björn gusstavson beroende )

ROBERT ASCHBERG DRAR EN FRÄCKIS


bortklippt från på spåret, SYND!! ;D

RIKARD PALM

ALLA vet väl vem rikard palm är, ni vet han på svt. SÅ DJÄVULSKT KUL!
här är MITT favoritklipp. (:


HÖRT PÅ RADION!

josefin crawford sa igår i vakna med the voice att om man ville ha många besökare så skulle man köra dagens outfit!

SO HEAR IT COMES ONLY FOR YOU!


haha, ska bara vara hemma idag! ;D

frågeställning..










pizzor är ju runda, varför levereras dom då i fyrkantiga kartonger?

vill du bli tagen på allvar?!

Om du vill bli tagen på allvar eller om du är bland massa torrbollar på en konferans ska du INTE använda detta ord istället för snopp:

FRAMBAJSKORV

LUNCHTIME

Idag såg min goa lunch ut såhär! ;D


^^

FRÖKEN SVERIGE



åh, älskar filmen, den är så bra! Och jag älskar hennes hår INNAN hon klipper sej. :)

har du inte sett den?!

Moa, som är 19 år, lever i en värld fylld av politisk korrekthet och måsten. Trots att hon gör allt för att passa in, dras hon ohjälpligt till fel killar, fel musik och gör saker, som hon kanske inte borde göra.

Den dag Moa upptäcker att kompisarna betraktar henne som en seriefigur, ställs allt på sin spets.

3++++++++


ORD

vafan, jag skulle komentera en blogg förut. Han hade kollat på sveriges värsta bilförare och jag skulle säga att jag älskade det pogramet. Eller vad heter det egenteligen?

1. PROGRAM  <-- det ser bra ut

2. POGRAM <-- det låter bra


batman begins

såg på batman begins igår. Den är faktist ganska bra nuförtiden, jag kommer ihåg när jag såg den på bio när jag var mindre. För jag älskade batman då och jag ville ha det här med skurkarna och det. Men denna filmen är ju lite mer hur batman kom till och det tycker jag är bra nuförtiden. :)

Har du inte sett den?!

Amerikanskt äventyr från 2005. Bruce Wayne bestämmer sig för att viga sitt liv åt att bekämpa brott och ondska efter att ha blivit vittne till sina föräldrars brutala avrättning. Således föds hans hemliga och respektingivande alter ego Batman och han börjar sakta men säkert att röja upp på Gotham Citys gator.

Den ursprungliga berättelsen om hur Bruce Wayne bestämmer sig för att kämpa för det goda i Gotham som sitt alter ego Batman.



4+

VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA LÅT!


min favoritlåt, är och kommer ALLTID att vara!

världens roligaste!?

Visste ni att denna röstades till världens roligaste vits i en nätomröstning..

Två män var ute i skogen för att jaga. Plötsligt snubblar den ene och faller ner på marken, till synes livlös. Han verkar inte andas och ögonvitorna syns. Den andre skyndar sej att ringa 112 på sin mobil.

- Ja, hallå, min kompis bara föll ihop i skogen, jag tror att han är död. Vad ska jag göra?

- Försäkra dej först om att han är död.


Det blir tyst och sen hörs ett skott, varefter mannen kommer tillbaka:

- Okej, och sen då?

Jag tycker inte den är världen roligaste iallafall, eller?


läst på toaletten..

direktörerna för bryggereierna Heineken, Budweiser, Carlsberg och Guinnes är ute en eftermiddag och spelar golf. Efter 18 hål på banan samlas dom i klubbhuset. Servitrisen frågar vad dom vill dricka.

- En flaska Carlsberg - Probably the best beer in the world, säger Carlsbergdirektören.


- En kall Heineken, som VERKLIGEN är världens bästa öl, säger Heinekendirektören.


- En Budweister - USA:s bästa säljande öl, säger Budweisterdirektören.


- En cola, säger Guinnessdirektören.


Förvånade frågar dom andra varför han inte beställen en Guinnes:

- Nej, om inte ni dricker öl så gör inte jag det heller.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

födelsedagspresent! :)

Jag fick ju min försenade födelsedagspresent. Fyllde ju år 24 december så den är ju LIIIITE försenad bara.. :P Men den var grym , massa olika saker..


naglack, ett fransk manikyr typ, ett "BIT INTE PÅ NAGLARNA DET KOMMER SMAKA SKIT" lack och ett nail brighter. Och om man är på disco med nailbrightern på så kommer naglarna lysa! :D

en skrattgubbe.. Om man trycker på honom så skrattar han ihjäl sej typ . ASKUL! x)

cool tvålgubbe!! (H)(H)

shower gel, cream bath och body lotion. LUKTAR FANTASTISKT!

toarulle med SKITROLIGA skämt på! ;D

DASSBOK! dock herrarnas med JÄVLIGT rolig. x)

ÄNTILIGEN!

Yees! Jag klarade att dygna! :D Det var bara jag som klarade det, ingen annan och jag är stolt som fan. :) Det var skitnära att jag inte klarade det asså. För dagen innan så vaknade jag klockan 7.55 typ så jag var tvungen att vara upp till dit så det blev ett helt dygn. :P


LARVATTACK!

Idag ska jag emma och liindus fira min och liindus födelsedag med tårta och tacos. Så jag och linda började skära upp grönsakerna medans emma åkte iväg till ica för att köpa smör. När vi skärde upp paprikan så var den typ mögglig inuti och sen när emma  kom tillbaks så ville hon kolla inuti och så var den en LARV i!!!!!!!! D: FYY! Så vi ska nu ringa till hemköp och höta dom att ringa till aftonbladet och "skvallra" ;D

KÖP INTE PAPRIKA PÅ HEMKÖP!

UNIVERSEUM! ;D

Idag var jag på universeum med mormor, morfar och två av min kusiner! ;D Det var kul! Och alla ni ute i landet som inte vet vad universeum är.. Kom till göteborg and check it out! ;D


yeah ^^
UNIVERSEUM

snälla snälla snälla snälla

snälla snälla snälla snälla lämna tävlingen caroline auf ugglas. DU SUGER! Fattar inte hur man kan tycka att hon är bra. Jag kan knappt kolla på henne heller. Ser ju helt sjukt ut.. Josefin craford sa att hon va GRYM, men noooooo!!!


så, snälla snälla snälla snälla, LÄMMNA TÄVLINGEN!!

CHOKLAD! ;D

Jag såg på filmen Chocolat för en stund sen. Jag älskar den filmen. Den är så fin och har ett så fint budskap. Johnny Depp är med i den också.. ^^ Han är ju skitsnygg. Det tyckte jag inte för ett år sen, det är konstigt hur smaken förändras. :)

För er som inte sett den:

Året är 1959 och i en idyllisk liten katolsk stad på den franska landsbygden går livet sin gilla gång. Tills en dag då den vackra, livsbejakande Vianne Rocher och hennes dotter Anouk gör entré och väcker den slumrande staden till liv. På torget mitt emot kyrkan - samlingsplatsen för alla goda medborgare - öppnar hon en exotisk chokladbutik. Stadens borgmästare, den fördomsfulle och konservative greve de Reynaud, ser dock Vianne som ett djävulens sändebud, ditsänd för att inleda hans plikttrogna medborgare i frestelse och moraliskt förfall. Att hon dessutom har fräckheten att öppna sin butik mitt under den pågående fastan gör knappast saken bättre. Men hennes charm och sagolika choklad får de traditionsbundna och principfasta invånarna att en efter en falla för frestelsen. När sedan den hemlighetsfulle unge mannen Roux och hans manskap lägger till med sina husbåtar vid flodens strand önskar borgmästaren att Viannes chokladbutik var hans enda problem.



gårdagens film..

Jaoo, igår såg jag the break up på teve. Den var faktist as bra. Rolig och den var väldigt sann. För Brook i filmen känner sig ouppskattad och får göra allting i hemmet själv och mannen hjälper aldrig till. Och jag tror att det är så i många hem så alla män där ute. HJÄLP TILL!! :D Men den var mycket rolig och sevärd! :)

DEN FÅR:


THE BREAK UP!

Ska kolla på the break up nu.. Har altid velat kolla på den filmen, men har aldrig gjort det konstigt nog. x) Jennifer Aniston är ju med och visste ni att hon fyller 40 år på onsdag! ^^

The Break-Up

Amerikansk komedi från 2006. Konsthandlaren Brooke känner sig ouppskattad och försummad av sin omogne pojkvän Gary. Hon bestämmer sig efter två år tillsammans för att göra slut för att få honom att sakna henne. Men Gary missförstår hennes intentioner. Detta är början på ett krig som ingen kan vinna.

 

KANAL 3 21.00

OTH & GG

yeey, idag börjar one tree hill och gossip girl igen. Dom har haft nått uppehåll. Har ingen aning varför men nu är dom tillbaka! :D

ONE TREE HILL

KANAL 5 KLOCKAN 18.05



GOSSIP GIRL

KANAL 5 KLOCKAN 19.00


VECKOSAMMANFATTNING!

Jag har inte haft sån lust att skriva denna vecka, så du har inte fått veta vad som har hänt i mitt liv. :P Så här kommer sammanfattning! J


Måndag: Var i stan med anna. Köpte en tröja, ring, hårspännen och en liten väska.

Tisdag: Alla 9:or i hela landet gör första delen i nationella proven runt klockan 9.00. Jag var en av dom och det var inte så märkvärdigt, men ganska nervöst. Det var läsförståelse prov, och vissa frågor var konstiga! ;S


Onsdag: Friluftsdag! :/ Skridskor.. Vi skulle åka 1 mil på Ruddalen.  Vi skulle åka 20 varv, och jag hann bara åka 7. (vi hade bara 1 timma på oss)

Var också hos frisören. Blev den VÄRSTA frisyren i hela min livstid! Så ni kommer INTE få se en bild! x)


Torsdag: Andra delprovet i nationella proven. Denna dag var det UPPSATS! Gud va jobbigt. Vi fick ha med oss massa snacks och mat och sånt, men vi hade ingenting gott hemma så då blev det ingen extra energi till mej! :/


Fredag: Vårat lov började efter skolan. :D Och typ 2 timmar efter började jag få värsta förkylningen. Halsont och snorig.


Lördag: Min förkylning utvecklades och jag kände mej helt tung i kroppen och fick NÄSTAN feber, men den förhindrades av någonting! :D Sen var det melodifestival, och alla låta SÖG!!


Söndag: Film, TV, mer film, och mer TV. Målade också tånaglarna.. GUD VA FULT!?


Dagboken.

Har just kollat på dagboken, också kallad the notebook. :P Den verkar ju grym! Liksom i alla filmer typ säger ju tjejer att dom ska "förföra" killen med filmen.. Och att killen gråter när han kollar på filmen.. Så tänkte att jag skulle kolla på den. Och den var GRYM! såå bra, men jag grät tyvärr inte.. :/ Men ni borde se den. :)



Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft. Filmen bygger på Nicholas Sparks bästsäljare.

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Gosling & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skilda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok.

kolla på den!! :)


MELODIFESTIVAL I STAN!

Idag var det melodifestival på teve! Och här är mina och mammas komentarer! ;D


•1.       Inte bra! :P Hela låten förstördes av att hon och allt var så goth. Om hon inte skulle vart den så skulle den vart braoo! J

•2.       Haha, vet inte vem personen är, men söt. J Fast gud vad han kisade med ögonen! x) När jag hörde den på snabbgensomhången så blev låten lite bra faktist! J

•3.       Fyfan! Trööök! SÖMNPILLER!!!!!

•4.       SKRATT!! Vet inte varför jag och mamma skrattade åt den, men den var ju bättre än dom innan. :P

•5.       Emilia!! :D Hon gjorde något konstigt med handen på mikrofonen. Men ganska bra låt i refrängen! ;) Mamma tyckte hon hade "klen" röst.. :P

•6.       Bara 3 nu.. :/ Färgen som hon Tess hade på klänningen var HEMSK!!  Bra att dom hade en tempo låt! J fast inte världens bästa låt. Mamma tyckte den hade "personlighet"

•7.       Hörde ju på introt och titeln att det skulle vara en DÅÅÅÅLIG låt! Och såg ni på hennes ansiktsuttryck och kroppsspråk! x) Om man ska höra budskapet i låten så måste hon stå i kulisserna och sjunga.

•8.       Låten heter disconect me, och mamma tycker att man kan disconecta henne från tävlingen.. x) Jag tycker hon ändå var en av dom bästa. :P


Bästa: 6, 2

Sämsta: 7, 3


Casanova! :P

ikväll ska jag se på filmen casanova.. haha, verkar ganska kul på reklamen..

Amerikansk dramakomedi från 2005. Ingen kvinna kan motstå Casanova. Förrän nu. För första gången i sitt liv kommer den legendariske Casanova att möta sin like. Den vackra och förtjusande venetianska skönheten Francesca gör det han aldrig trott var möjligt, hon nobbar honom. Genom en serie smarta förklädnader och beräknande knep lyckas han ta sig allt närmare Francesca. Men han spelar sitt farligaste spel någonsin - ett spel där han inte bara riskerar sitt liv och sitt rykte, utan också sin enda chans till sann kärlek.



 

Casanova 

kolla på den och säg vad ni tycker! :)
KANAL 9 KLOCKAN 9

tyler hilton <3

åhh, va jag älskar han! :) Så bra och snygg! OCH han va med i världen bästa serie (one tree hill) och lite rolig också. :)
VÅGA INTE TA HONOM IFRÅN MEJ!!!


ALCASAR



Kolla killarnas kläder! Asså, när jag såg dom i melodifestivalen med denna låten så tycket jag att det var as snyggt.. Fast då typ älskade jag dom! x) Men dom ser HEEELT knäppa ut..

film- nä, nostalgiiI! ;P

haha, skulle egenteligen kolla på film men så kom jag in på att ladda ner musik och helt plötsligt kom jag in på youtube och började lyssna på låtar från melodifestivale. Och man får värsta nostalgishockarna. x) Herregud, och man blir så glad också! :) Ni borde testa.. Så ni får ursäkta mig ifall det skulle bli väldigt många inlägg med musik nu. ^^

NOSTALGISHOCK!!



LOVE IN STEREO!!


^^