VIRAL TRAFIK!

Detta är en sida som gör att man får mer besökare till sin blogg. Har inte riktigt funderat ut hur det går till. Men det ska vara grymt bra sägs det! ^^

Bli medlemar här


LISTOR!

Okej, en fråga. Frågelistor, bra eller dåligt? Ni vet sånna som folk har gjort typ, vad brukar du äta? Jag tycker det är as töntigt och tråkigt att läsa. Men eftersom alla coola ungar gör det så måste ju jag göra det också! ^^

Tre  jobb jag har haft: Lågstadie-elev, mellanstadie-elev,högstadie-elev
Tre platser jag har bott på: Mammas mage, Mölnlycke, nån annan stans i mölnlycke
Tre saker jag gillar att se på TV: One tree hill, melodifetival, idol
Tre favoriträtter: Godis, Kycklingburgare, Tårta
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Hollywood, Biosalongen, Första dagen på sommarlovet! ^^ 



MOM? AM I A COOL KID NOW?  


SÄSONGFINAL!

Nu är det säsongsfinal i den rätte för rosing. Det har faktist varit rätt roligt är följa.. Det står mellan hugo och någon annan som jag inte vet namnet på.

MEN JAG HEJAR PÅ FJÅRTISBOY HUGO! :D


FUCK HER GENTLY!

Den här låten är ju grymt bra asså! Nu vet jag inte om jag får nämna namn på sånna som inte vet det, men vi säger L.
Hon spelade denna låten as mycket på lektionen. :D Det är ju grym text. Tycker den är as fin!


:(

Tycker det är så sorgligt med uteliggare och fullegubbar. Det är hemskt är titta på dom och se hur dåligt dom har det. Jag menar det kanske är dom själva som har valt är leva så för dom köper sprit och så, men dom kan ju inte komma ur beteendet.

Jag satt på busscentralen, och så när jag kom in så stank det öl. Sen när jag kom längre in så såg jag en gubbe, med en systembolaget påse. Det var han som stank öl, och han var helt röd i ansiktet. Man vill liksom bara gå fram och ge dom mat eller nått.

Tycker det är hemskt!

det är bara 10 veckor kvar till so

MMS

det är bara 10 veckor kvar till sommarlovet!!! :-D


FILMTEMA! :)

YO! Nu har jag en rast, så tänkte blogga lite för er! :) Vi har filmtema i 3 timmar. Vafan, lite för mycket?

LIKA SOM BÄR!



Är det inte samma person!? ^^

sitter och väntar på att yogan ska

MMS

sitter och väntar på att yogan ska börja. Börjar ju 19.30, så får vänta i en halvtimme. Tur att det finns elle att bläddra i. :)


2 TRÄNINGSPASS!

YO! Nu ska jag åka och träna. Ska träna på 2 träningspass idag! :D Jympa&Yoga! Kommer bli smalsmal.


LETS DANCE!

Visst var det fantastiskt i fredags när david hellenius började danse en fantastisk jive med carin da silva! Här är en fin bild!



tänktänktänk..

DAVID: aj! Där klämde jag en kula!
CARIN: Kom igen då!!!!!!!! EN TVÅ TRE!

RUMP-TITT!



oförkämt!

NEJ TANTEN!

Väntade på att bussen skulle åka, när jag satt och lyssnade på ett väldigt interessant telefonsamtal mellan en tant och den som bodde i telefonen. :) Dom pratade om att det var någon som skule åka till åre. Men sen kom detta ämnet upp:

Överkörd eller inte?

TANTEN: Men blev du överkörd?!
JAG TÄNKER FÖR MEJ SJÄLV: Nej, klart hon inte har blivit, annars skulle hon ju inte sitta och prata med dej!
TANTEN: Okej, så han missade?
JAG TÄNKER FÖR MEJ SJÄLV: SMAAART! ;)


EN 4!

Det ska komma en the fast and the furius 4! :D GRYMT, älskar alla filmerna!! :D


JAG ÄR BÄST PÅ MAKEOVERS!


överskriften säger ju allt!

ANNABOK!



tänktänktänk..

- EH, oj. En kamera. Ska jag le? Ah, jag får nog göra det

WIPEOUT!

ÄNTILIGEN! äntligen har en svensk vunnit i wipeout. Dom har alltid varit så klantiga i finalen. Men idag så vann vi mot danskarna och norskarna. :D Bara med en sekund, men ändå. En vinst är en vinst.

BARA SKAPLIG?

Fick en kommentar om mitt senaste inlägg om blondinbella.


e om BLONDIS!:
haha, :D hon är ganska dum.

fast du har en skapliiiigt fin blogg du !




Och nu blev jag lite besviken. En SKAPLIG blogg har jag, jag ska bara säga dej (e) en sak. Detta är den BÄSTA bloggen som finns. ^^



SKAPLIG ELLER BÄST?! :)


^^




tänktänktänk..


om jag gör en riktigt snygg pose nu och lägger upp bilden på internet, så strömmar det nog in massa jobbförfrågningar!

BLONDIS!



OKej blondinbella. Inte nog med att du redan är känd. Men detta säder ut dåliga signaler. Tänk om folk ser denna lite porriga bilden. Visar halva bh:n. Inte undra på att din pojkvänn ser lite besviken ut på bilden.

Vill du ha en närbild?

SVERIGES SMARTASTE BARN!

Satt och kollade på sveriges smartaste barn, ett pogram där barn svarar på massa fakta frågor. Jag sög ju på alla frågor. Dom går ända i 5:an och jag i 9:an. Trodde jag skulle vart bättre.

Men iallafall, på en tävlingsdel så fick barnen värja varsitt ämne och svara på så många frågor dom kunde på typ 30 minuter. Stressigt? JA, helt stirriga i blicken och framåtböja, så det såg ut som att dom tänkte.

"AH, TRYCK, DU MÅSTE UT, AHHHHH" (som att dom skulle trycka ut en bajskorv)

Jäkligt roligt att kolla på!





MIN SKO ÄR BORTA!

Visst är det jobbigt när man inte hittar sin andra sko. Tänkte jag skulle övningsgå i mina skor. Men jag hittade inte min andra sko. :/
Vart ska man leta lixom!?


EARTH HOUR

Idag var det ju earth hour. 20.30 tror jag det var. Ehh, släckte jag ner allt, nej! Vafan, trodde man skulle stänga av allt och inte bara lamporna som alla sa. Blev förvirrad, bara lampor, eller allt?

Men jag drog ner min rullgardin så det skulle se ut utifrån att jag hade släckt. ^^

Gjorde också en kort earth hour movie och filmade våra grannhus. Alla hade släckta lampor, eller dom hade smålampor tända. Men nu när jag kollar igen så ser jag att dom hade inte alls släckt för just detta ändamålet, dom hade gått och lagt sej!! ^^



NY-GAMMAL HEADER

Kolla, jag har gjort om min header lite! Fina ordspråk som faktist stämmer för en gångs skull! Och nu har jag ju 2987 premunenanter via bloglovin. ^^ De ni. ;D



FULAST!



Sökte lite bilder på vakna med the voice. Och så fick jag upp denna bilden. Och är inte den det fulast ni sett? Det står att den är från finest.se, men det borde egenteligen stå fulest.se. ^^

HALVFULLA NAGELLACK!

Hatar inte ni också halvfulla naglacksflaskor. Får ju inte upp något lack ur dom för att penseln är förliten! Så hinner allt torka innan man ens har målat klart och allt blir skitfult.

Men håll i er ni där hemma, har just suttit och exprimenterat lite här hemma. Tänkte att man kunde spä ut nagellacket med naglacksborttagningsmedel. Så jag testade det. Och det funkade! Fast det blir ju lösare och less power i det, men det är ju bättre än att inte kunna måla på det. :)

Så om ni ska på bal, köp ett nytt. Om du ska till skolan, spä ut era nagellack!

Vet inte om kvaliten på det är sämre för jag håller på att undersöka det nu.


BYXHÄNGIS!

Min "granne" har byxorna liite för långt ner!




DRA UPP BYXORNA!

ÄNNU SCHNYGGARE!

Förra inlägget var om en av sveriges hetates kille. Men jag ska inte gå här och prata, för jag hittade en ÄNNU hetare. Nu tänker ni säkert, går det? JA, DET GÅR

Sökte lite på niclas wahlgren och då fick jag bilder på hanns son, Tim heter han. Och NU kan vi prata schnygg asså! Är helt hjärndöd nu!



VILL NI HA FÖRSTORING!?





MMMMMMM...

SCHNYGGING!

Nu har lets dance spektaklet snart tatt slut, och alla par ska dansa igen. Det snyggast paret var faktist Kitty&Anders. :) Och anders är ju sååå snygg. Man döör ju bara när man kollar på han.

Han har ju rakad skalle, men jag hittade en bild MED hår! Interessant. ^^


MOONING PÅ HÖG NIVÅ!



Jacob Öqvist, den bästa moonaren i hela världen i världens bästa pogam. Idag på vakna med the voice så hade jacob fått en ballar av stål utmaning där han skulle aldså moona för sina högsta chefer eller någg. Gud vad jag skratta när jag såg det imorse.

Och vad säger man, vissa bratz är ju lite stela. (cheferna)

WANNABEE!

Det är så jäklans underhållande att sitta och kolla på videoinlägg som fjortisarna desiree och paulina har gjort. För desiree är värsta wannabee paulina. Paulina är typ bossen, och desiree är en liten efterföljare!



KINESJÄVEL!

Jag sitter och kollar på youtube så det blir antagligen väldigt mycket videos nu. :P


VILL DU HA SAFT?



JA TACK, GÄRNA! :)

SPINNING!

Jag var på spinning för en timma sen. Det var den värsta spinning timmen jag har vart på i hela mitt spinningsliv! Det var en kille då, och han hade såå dålig musiksmak! Alla låtar var techno låtar. Med bara musik och ingen sång eller text. Jätte omotiverande! Var nästan påväg att gå ut från salen för att det var så dåligt! x)


FRITZ

Gick in på en svenskanamn.se och kollade runt lite.

Och där kunde man göra en namngrej. Man skrev in mammans och pappans namn och kryssa i om det var en pojke eller flicka.

ANNA, BJÖRN, EN KILLE

Den skulle heta FRITZ!

Vafan är det för namn, tänker bara på katter, och han där joseph fritzel som stängde in sin dotter i en källare i 20 år. :/
Njaaee, kanske ska satsa på någonting annat?

MEST ANVÄNDA NAMN!

Nu när min morbror och hans sambo håller på att bestämma namn på bebisen så får dom en liten lista på vilka dom INTE ska välja. Eftersom att det är dom mest använda namnen 2009.

Flicknamn:

1. Maja
2. Emma
3. Julia
4. Ella
5. Elsa

Pojknamn:


1. Lucas
2. Oscar
3. William
4. Elias
5. Hugo

KUSIIN!

JAG HAR FÅTT EN KUSIN! :D Och han är skiitsööt! :) Han föddes idag klockan 9 och vägde 4 kilo. ^^ Tror inte jag får lägga upp en bild på han, men jag kan berätta att han är en tjock liten bebis. ;D

Har ingen riktig aning på vad han ska heta. Några namnförslag som har kommit från min släkt är:

Mohammed
Harley
( pappan heter davidson i efternamn ^^ )
Orlando
Göran
Artur
Marko
Anders
Henry
Johnny



JAG KOM PÅ DET!!!

Jag kan fan blogga från min mobil. :) fast kanske kostar as mycket att vara ute på internet på mobilen. Eller?

KLÄDBERG!



Låt mej presentera, det stoora klädberget. Som just nu befinner sej på mitt skrivbord. Den är helt utmattad så den orkar inte ta sej den långa vägen tillbaks till gaderoben!

TÄNKTE BARA TIPSA!

Har ingenting att skriva om så jag tänkte bara påminna er om att det supersupermegaultra braiga pogramet rent hus börjar på tv4 snart! LOVE IT!


Tänk lite, varför är denna bloggen så bra, ju för att det är bara här du får reda på sånna här saker! ^^

 

TV4 KLOCKAN 20.00 IDAG

JAG BLEV JUST KÄR!



Kolla här, inte undra på att man blev kär. Helt underbart halsband som du kan vinna på denna bloggen.


HUR RITAR MAN DET?

Satt med *hemlig* (kolla, jag är lika cool som fjortisdesiree) btw (igen och igen, snart blir man ju känd som coolelin) *hemlig* är anna, innan NO:n förut. Och så sa jag att hon kunde få komma hem till mej och måla någonting på min fina vägg.

ELIN: vill du komma hem till mej och måla nånting på min vägg?
ANNA: okej, vad ska jag måla då?
ELIN: du får måla vad du vill förutom en kuk eller en fitta
ANNA: okej, men hur målar man en fitta?
ELIN: så här (jag visar)
ANNA: jaha..
ELIN: dom gjorde det på sex and the city en gång! ^^

Yees, och så här gör man..


INLÄGG GJORDES I MÅNDAGS!

Aldså, min mobil är ju helt knäpp! Jag skickade ett mms till bloggen i måndags, och det kom fram idag! HAHA! ^^

sol idag :

MMS

sol idag :D


Hallå, om inte våran skitlärare hade slä

MMS

Hallå, om inte våran skitlärare hade släppt oss 5 minuter (som han alltid gör) så hade jag kunnat hinna med bussen istället för att se den långsamt åka iväg från mej. Nu har jag iallafall tatt en busstidtabell så jag alltid vet när bussarna går. ^^


kolla vilket snyggt B jag gjorde!!

MMS

kolla vilket snyggt B jag gjorde!!!!!! :-D


SER DET KONSTIGT UT?

Gick in på kissies blogg och så hade hon pysslat med sina skor och sedan satt på sej dom.. Och ser hennes ben vinkel inte lite konstig ut? x)


40 YEAR OLD VIRGIN!

Sitter och kollar på filmen 40 year old virgin. Har faktist sett den förut, inte den bästa men ganska bra och rolig ändå! :)

HAR DU INTE SETT DEN?!

Amerikansk komedi från 2005. 40-årige Andy Stitzer har uppnått en hel del i sitt liv. Han har ett bra jobb på ett elektronikföretag och många goda vänner... Dock har Andy aldrig haft sex! Kan det nu vara så viktigt frågar han sig? Andys vänner tar tag i detta jätteproblem och ser det som deras främsta plikt att hjälpa honom att bli av med oskulden!



KANAL 6 IDAG, NUUU!

KOCKEN PIERRE



 

DET ÄR JU DOM ALLRA ROLIGAST KLIPPEN MED BJÖRN GUSTAVSSON!

KNARKIS!



Nu vet vi vad Mat-Tina gör på fritiden! ^^

BARA EN UNDRAN!

Jag har bara en liten undran på denna superduperultramegabästa blogg. Kan man se mina ögon genom mina solglasögon. Kort sagt, kan jag stirra på alla snygga killar och killarna kollar inte konstigt på mej?


JAG VILL HA EN KATT!



JAG VILL HA EN KISSEKATT ATT GOSA MED!

MYGGAN!



Haha, fantastiskt pogram, det är faktist just detta avsnittet som jag fastnade för det. Och exakt denna repliken. (kan också ses i klippet 2.22)

CARL-BERTIL: Men latinosarna dom är väl tuffa
PENSIONÄREN: Jahh, du menar spanskgruppen. Ja, dom är stenhårda!

VAD SKA MAN SÄGA!

Har suttit här vid datorn och funderat på vad jag ska skriva as länge nu, men kommer verkligen inte på något! :/

:(

DET SNÖAR

JAG VILL JU HA VÅÅÅR!



JAG HAR TÄNKT LITE! ^^

Jag har tänkt på en sak när jag är inne på vissa bloggar. T.ex som fjortisdesiree, hon får ju typ ändå bara 30 komentarer på sina inlägg, men när hon skriver inlägg som att hon är tjock så får hon över 100 komentarer. Och så är det någon annan blogg som får as många komentarer när dom gör betydelsefulla inlägg.

Jag får typ 5 komentarer, det måste ju bero på någonting. Och nu vet jag, det är för att jag har heelt ointeressanta inlägg och såå tråkiga. Eller är det så att jag alltid har rätt så ingen vill säga emot?

Där har ni någonting att ligga att tänka på inatt när ni inte kan sova för du vill gå in på min fina blogg! ^^

NOSTALGISHOCK!



denna serien tyckte jag var den allra tråkigast serien som fanns när jag var liten, fast har ALLTID tyckt att intot var heelt otroligt bra. Sjung och trall vänligt också! :)

?? HMMMM..

Haha, var inne på en blogg och kollade lite. Och så på komentarerna också. :) Så såg jag denna komentaren längst ner..

åååååh !
jag hade så mycket hellre varit med er i stan , :'(
jag saknar er , och erat skratt..
haha
jättefina kläder pullan , skitsnyggt ! :D <3

HALLÅ, PULLAN VA FAN ÄR DET FÖR NAMN!? x)

ISABELLA LÖVENGRIP FAKTA!

Isabella Löwengrip


Född: 21 oktober 1990, Stockholm, Sverige
18 år gammal
Dejtat: Nils Grundberg
Känd för: Isabella Löwengrip, även kallad Blondinbella, driver en av Sveriges största bloggar - Blondinbella. Hon startade bloggen redan vid 14 års ålder. Hon är aktiv inom MUF - Moderaternas ungdomsförbund.

haha, lägg märke till att dom hade gjort en kolum endast för att skriva vilka hon har dejtat. Och blondinbella har endast fått till ett litet ragg! ^^ DET NI!

BLONDINBELLA! *SPYR*

Vet ni?! Blondibella gillar inte carl-bertil johnssons julafton! Ni vet den där serien som går på julafton med alla brev och paket. Hur kan man INTE gilla den. Det är ju den bästa filmen på hela julafton, den och kan du vissla johanna såklat. :) Den är grymt rolig och charmig.

CARL-BERTILS PAPPA: Nu går du upp till ditt rum, OCH DU FÅR INTE SE SLUTET PÅ FILMEN!
BERÄTTARRÖST: Men det gjorde ingenting, för carl-bertil hade redan läst hur filmen slutade i tidningen på morgonen.

HAHAHAHA! Det roligaste i heeela filmen!


ROLIG BLOGG!

HIttade just en väldigt interaesant blogg som heter "sanningenombloggarna". Det är en väldigt rolig blogg om bloggarna och bloggorinnornas bloggar.. (väldigt mycket blogg i en mening?) Mycket skvaller och sånt, mycket smaskit grejs. Och hela bloggen är heelt emot kissie typ. HAHA! Minus är att den har inte vart uppe så länge, bara 11 inlägg så länge. Och att den är på blogspot är också ett litet minus. Men jag tycker definitivt att ni ska läsa den. :)

MUMSIGT!



Kolla här vilken fin dryck jag hittade på förut. Se hur fint den skär sej också! ^^ Haha, men den var faktist as goo!! :) Bestog av mellanmjölk, blåbärssoppa och apelsin-äpple-mandarin juice. Så jäkla gott, hårt slit i köket lönar sej! HEJ MVG I HEMKUNSKAP!

Nej, nu tror jag att jag ska gå och göra lite mer. Men denna gången med fett mjölk (även kallad mjölkmjölk), för våran mellanmjölk tog just slut!

C´YA! (kolla mamma, jag är cool)

THE MAN NEXT HOUSE!

Vi har världens hetaste "granne". Han bor i hyreshuset breve våran lägenhet.


KAN NI LÄSA MINA TANKAR?!



Vet ni vad detta är? Nej, det kanske ni inte vet. För ni kan ju inte veta allt. Men det är iallafall ett munstycke till min hårtork. :) Som har vart borta as länge. Och vet ni hur länge jag har letat efter den? Nej, det vet ni nog inte, för som sagt kan ni ju inte veta allt. Men jag har letat efter den i typ ett år!! Det är länge. Men nu har jag hittat den, och den låg LÄNGST in i mitt badrumsskåp! ^^

SLUTSATS: Jag har återfunnit mitt hårtorksmunstyckke som har vart borta i ett år.

HUR HET ÄR EGENTELIGEN ZAC

Gick in på veckorevyns hemsida och då hade han gjort en plåtning med zac efron där han var helt smutsig. Ganska snygga bilder faktist. Och då hade dom frågat hur het är egenteligen zac efron var. Och det undrar jag också. För när jag gick i sexan hade vi en klasskompis som hette sara och hon avgudade honom och låg säkert och onanerade till honom varje natt.. Men, men. Jag tyckte att han var as ful, men mina smaklökar har ändras. Tycker han är ganska hot nu.


VAD SKA MAN TYCKA?!

JEANSJACKA!

Jag har tänkt på en grej, jag har aldrig gillat jeansjacka. Men på senare tid har jag börjat komma på andra tankar. Mörka jeansjackor är ju, SKITFULT! Men ljusa jeansjackor är ju, SKITFINT! Men vet inte om jag skulle passa i det. Och så är det en hake till. Jag har altid gått och sagt att jag tycker att jeansjackor är skitfult. Och då kan jag ju inte gå och köpa en för då får jag säker denna repliken. " Du tyckte ju jeansjackor var asfult "


typ en sån här vill man ju ha! :)

HAN ÄR JU LITE FJÅÅRTIZ!

Okej, en bloggares bekännelser börjar vi med då. Jag har en liten bekännelse. Förut när jag just hade börjat blogga så älskade jag gaybloggen! Ni vet med han Amir Akrouti. Jag läste den iallafall varje dag, och avgudade den. Jag säger inte att det är någonting fel på den. Han skriver ju bra och så, men har han inte blivit lite fjortis? Joo, det har han, lite jobbigt. Så nu får jag hitta andra bloggar att avguda. :)


NÅGON BLOGG SOM ÄR INTERESERAD ATT BLI AVGUDAD?!


I HENNES SKOR!

Klockan 9 så kommer den, filmen i hennes skor! :) Underbar film. Fast jag har aldrig sett slutet, men det hade jag tänkt göra idag!!


HAR DU ALDRIG SETT DEN?!


Amerikansk dramakomedi från 2005. Systrarna Maggie och Rose har ingenting gemensamt förutom skostorleken. De är helt olika när det gäller värderingar, mål och personlig stil, men är trots detta bästa vänner. Maggie är partytjejen som knappt tog examen från high school, byter jobb oftare än hon byter strumpor och tror att hennes största tillgång är utseendet.



4

21.00 KANAL 3  IDAG


GRATTIS!

Nu börjar vi denna dag med att gratulera ANDREAS JOHNSON!




Sing for life, sing for joy
Sing for every man and woman, girl and boy
Sing a song, a simple melody
Sing out loud or just hum
Sing for moments in the past, and times to come
Sing for history and destiny
Won't you sing for HIM?


ÄR DU FULL ELLER?!



En person sitter och läser detta inlägg och en annan person kommer och kollar..

ANNAN PERSON: kolla bilden rör ju sej!
PERSON: nej, det gör den inte
ANNAN PERSON: joo, det gör den
PERSON: du är ju full!

så alla ni som kollar på denna bild och upplever att den rör sej. NI ÄR FULLA!

PERSON: jag sa ju det..
ANNAN PERSON: okej då, elin har ju alltid rätt!

FILMSTUND!

Nu ska jag se på en film som heter hund tricket. Har aldrig sett den förut, så det blir HEJHEJNYAFILM. Den går ju på Ettan också, så HEJDÅREKLAM!

Svensk komedi från 2002. Tre killkompisar runt 20 år. Mario har fast sällskap, Micke får alla tjejer han vill, och Simon längtar efter den rätta. Mario och Micke försöker hjälpa Simon på traven och då kommer Micke med idén: pröva hundtricket!
Hundtricket

KANAL 1 KLOCKAN 21.45

IDOLAUDISION!

 Vet ni, den 28 mars är det idol audision i Göteborg! Eller fresten om man ska vara med i idol så måste man vara cool. Så jag menar naturligtvis. GBG! (H) YEAH! Ska man ställa upp eller? Har ju faktist lovat några att dom ska få följa med mej på audison. Fast då väldigt osäriöst!

Jag tänkte mej att jag går in i idol rummet med en fez på huvudet, hjärtansolglasögon och en gitarr i handen och sjunger ganska falskt. Ungefär såhär..



JAG ÄR NOG INGEN MODEL!

Jag hatar mej själv, blir aldrig bra på foto. Får nog bara acceptera det. Jag blir nog aldrig någon fotomodel.



eller vad säger ni?

COCA COLA!

Här sitter jag och dricker 3 veckor gammal coka cola utan kolsyra ut. Fast utan kolsyra är (Y) (tummen upp) (mzn youknow ^^) för jag börjar alltid gråta om jag dricker kolsyra snabbt! x) Vet inte varför, tror mina tårkanaler blir så rörda av att dom får i sej lite bubblor.



I´M IN THE BOOTLE!
(jag är i flaskan)

ANGÅEND FÖRRA INLÄGGET!

När jag går där med min mage och kurrar så vill jag också veta vad det blir för föda. För man vill ju inte ha det äckligt på födointagningstimmarna. Så då går man och frågar någon och så vet inte den, någon annan då? Nej, inte dom heller. ingen vet vad det blir för mat. Man blir ju besviken..

Men nu så mina damer och herrar. Vet ni vad jag hitta när jag kom hem till pappa?


EN SKOLMATSLISTA! :)


vecka 13:

Måndag: Kycklingpyttipanna.
Tisdag: Panbiff m. pottatis, sås och stekt lök
Onsdag: Ugnstektfalukorv med pasta
Torsdag: Stekt strömming , potatismos med lingonsylt
Fredag: Risgrynsgröt

vecka 14:

Måndag: Pasta med ost- och broccolisås
Tisdag: Korv stroganoff med ris
Onsdag: Fiskburgare med bröd, klyftpotatis
Torstdag: Wo mein (färssoppa) med mjukt bröd
 Fredag: Grillad kyckling, sås, potatis och gele


SKOLMATEN!

När jag är i skolan så kurrar min mage typ konstant innan lunchen. Även fast jag just ätit frukost.

Första lektionen 8.00

LÄRARN: Hej och välkomna till dagens lektion.
MIN MAGE: *KURR KURR*
LÄRARN: Ursäkta elins mage ville du säga någonnting?
MIN MAGE: *KURR KURR*
LÄRARN: Jaha, ville du ha mat? Nej men det får vänta. Du ska inte få mat på 5 timmar!

VAD ÄR DETTA FÖR TORTYR?!

CAN YOU SEE IT MOVE..



DISCO YEAH YEAH, NU SKA VI DANSA!

HAHA!

När jag la över alla mina låtar på datorn efter jag installerade om den så hoppade alla låt titlar och artister i oordning så idag såg det ut så här:

Vi önskar till edar alla
Super Troupers
Det bästa med julen - barnens favoiter

JAG FATTAR INTE!

Varför, varför, varför? Går man in på blondinbellas blogg. :P Man går ju bara in på den för att den är känd. Är ju inget kul är läsa den. JAG går iallafall bara in på den för att kunna håna henne sen. x) ^^



lika som bär!

VAD SKA JAG GÖRA?!



kolla min mobil har åkt ner mellan väggen och skrivbordet.

VAD SKA JAG GÖRA?!

1. Dra ut min långa tunga och hoppas att mobilen klistas fast på allt slem jag har på tungan.

2. Elda upp skrivbordet så jag senare kan ta ut mobilen lätt och smärtfritt

3. Ringa 112.

MIN VÄSKA ÄR FULL!

idag när jag skulle bära hem min väska från skolan kände jag att min axel började nästan hoppa ut led för att min väska är så tung. Jag får ju permanenta skador om det fortsätter så här. x)

I den finns:

En IUP-pärm med typ 100 papper i
Ett SO skrivblock med tillkommande papper om världskrig
En normaltjock engelska basebook
En normaltjock tyska textbok
Solglasögon med fodral
6 polkagrisar
9 bindor
friskis&svettis tidning
2 ICCS pennor
hårklämma
pennfack
kamera+kamerafodral
USB-minne
massa smålappar
vax
friskis&svettis schema
plånbok+bankomatkort, legitimation, friskis&svettis kort, 2 busskort och 70 kronor
seriestrip
ett fullt paket med näsdukar
ett tomt paket med näsdukar
använda näsdukar ^^
teve avstängar grej
hörlurar till mobilen
blyertspenna
svart penna
ett slut 7-dagars busskort
smink (6stycken saker) som inte skulle vart där egeneligen
läppstift
ring
mobil
nycklar
busskupongslappar
sönderrivna busskort (dom var slut)
och så OÄNDLIGT många smålappar!

VAD SKA JAG HA KVAR?!

POPCORN!




här sitter jag och äter popcorn, det är min middag idag. :)

DET JOBBIGA MED POPCORN ÄR: att dom åker ner i tröjan heeela tiden. Det är inte lätt att hålla reda på dom. Sen ligger dom och kliar hela kvällen tills man "tar tummen ut ur baken" och får tatt ut dom. ;D

h

MADE!

Sitter och kollar på made innan jag slår över till fyran där det är sveriges värsta bilförare. Men iallafall så var det en rik tjej som ville bli en fotbollsspelare. Och hon var såå bortskämd och kunde liksom inte tåla att få lite ont. För det var en liten tjej som hon skulle finta mot och tjejen råkade sparka henne på hälsenan. Hon började STORLIPA, fyfan. x) Och hon var lite mullig också så hon skulle gå på gym, och hon kom liksom i jeans och tröja. Och sen bah, " oj, skulle man inte ha sånna här kläder, va ska man ha då?" ^^ Men hon lyckas säkert!!


HÄNGTUTTAR!

Det sägs ju att om man början använda bh när man är mindere så får man hängpattar. Så man ska börja använda bh när man är 18 år. :S KOnstigt eller vad? :P

Men sen har jag hört också att man får hängpattar om man INTE sover med bh på. Vem fan sover med bh på? Asså, förutom fjortisen desiree, som tar en bild på sej sjäv när hon "sover" och har en push-up bh så man ska tro att hon är supersexig när hon sover. ^^

SÅ VAD SKA MAN GÖRA!
inte ha bh på sej innan man är 18, eller sova med bh på hela livet?

POLKAGRISAR!



kolla vad jag har!! Polkagrisar, godaste godiset som finns.. :) Köpte det på en marknad idag. 10 kronor för en påse. Billigt faktist! Dom var goda också, men dom i kronhusbordarna i göteborg är goare.. ^^

Polkagris historia: En gång när jag bodde på ett vandrarhem med min farmor, farfar, kusin och syster så hade jag köpt polkagrisar. Och rummet var FYLLT med myror typ, och dum som jag var hade jag haft öppen påse under natten. När jag vaknade nästa morgon var påsen full med fastklistrade myror. SMASKIGT!


vafan G++, vem fan ger ut det på p

MMS

vafan G++, vem fan ger ut det på prov. Kan man inte bara få VG- :p


MORGONENS DISS!

Tycker inte ni att bregott är jäkligt jobbigt?! Jag tycker det iallafall, det är så hårt och man kan inte smöra på det direkt när det kommer ur kylen. Och sen när man har haft ute smöret ett tag så blir det jättelöst! Man skulle typ kunna hälla ut det som fil! BLÄÄ! Och hemma så har vi extrasalt bregott också. Koncistensen ser man verkligen att det är jättesalt och det är bara BLLLÄK!

DISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISS


UNGERN!

Idag ska jag och min grupppartner ha en liten redovisning om gulaschsoppa och ungern. Sen ska vi laga den, för det är nämligen hemkunskap! Skulle ju ha lite matkultursinformation tills idag, men såklart hade jag glömt det.. ^^ Så jag fick gör det nu. DET HÄR SKA JAG SÄGA!

Typiska råvaror i dagens ungerska matlagning är paprikapulver, flott, fläskkött och lök. Man äter mycket bröd och det ungerska vita lantbrödet är helt enkelt oslagbart, särskilt när det kommer rykande varmt ifrån ugnen.

Soppor äter många familjer så gott som varje dag, och en matig soppa följs ofta av någon pastarätt. Pastan kan vara söt, serverad t ex med en blandning av malda valnötter och florsocker eller malda vallmofrön och florsocker. Osötade variationer är t ex "túróscsusza" dvs pasta med keso, gräddfil och rostad bacon, eller pasta med stuvad vitkål.

Mustiga grytor, s k "pörkölt" är också vardagsmat och kan tillagas på alla sorts kött. "Fozelék" betyder alltid något slags grönsaksstuvning redd med vetemjöl och mjölk eller gräddfil, och till den serveras oftast stora köttfärsbiffar med vitlök i. Ungrarna äter gärna fågel, förutom kyckling finns det gott om såväl anka som gås.

nu vet ni ^^


SPINNING!!

Förut var jág på spinning. Fyfan va jobbigt det är! OCh dom har så tråkiga låtar, men det är ju jävligt skönt när det är gjort och man sover sketgott sen på kvällen. Men när jag var och spann förut var det as jobbigt. För styret var för långt ner och så slog jag i knäna heela tiden i styret.. :P Så var tvungen att stanna och dra upp det.. ^^

JÄTTE - LILLEPUTT

MMS

JÄTTE - LILLEPUTT


HIP HOP & R N B

Varför gillar alla hip hop och rnb? Jag gillar det inte alls. Det är så enformigt och dåliga låtar och självbelåtna artister. Låttexterna gång typ. JAG SKA KNULLA DEJ. PÅ MIN HUMMER. JAG ÄR SÅ KÅT OCH SNYGG!!! Vafan är det för bra med det då? Jag gillar pop och schlager! Det är kvalite! ^^

OONT!

KÄNLIGARE LÄSARE VARNAS! ^^

Blää, har fått en finne på min nästvingevrå. x) Gör as ont! Varje gång var spärrar upp närborrarna så blir det tryck på den.


okej okej. Jag vet, jag är ingen fotograf!

BALLAR AV STÅL!

Det var ju premiär på det nya pogramet ballar av stål igår men jag somnade innan det började. :/ Någon som såg det?!


ONÖDIGT?!



Vet ni vad detta är? Det är min allra första egna teve apparat. Yees, köpte den på en loppmarknad när jag var 10 eller nått för 100 spänn! Snacka om billigt.. :) Fast nu är den sönder, för att min last till syster gjorde sönder den och ryckte ut antennuttaget, så nu kan man ju inte kolla på teve på den. :/ Och varför har jag då kvar den?! Jo, det ska jag berätta. Det är ett fint minne. När jag snart blir känd med min blogg kommer den bli värd AS mycket pengar. Så jag tänkte att jag kunde lotta ut den. Eller är det många som vill ha den? ^^

TISDAGS FILM!

Tv3 har slutat visa film på tisdagar. Börjat sända the menthalist istället. :/ Vafan, tv3 har ju bra filmsmak.. Men tv6 har ju tisdagsfilm också. Fast dom har mer action och dåliga komedier. Men måste ju se alla filmer som finns innan filmdisskusionerna på gymnasiet.. Och idag blir det visst en dålig komedi på 6:an (dålig enligt tv.nu) Så det ska bli interessant. ;D

HAR DU INTE SETT DEN?!

Amerikans komedi från 2005. Usher spelar Darren, en framgångsrik DJ som en kväll av en händelse räddar en kvinna från en farlig situation. Kvinnan visar sig vara frun till Frank Pacelli, New Yorks mäktigaste gangster. För att visa sin uppskattning erbjuder Pacelli Darrell jobb som livvakt åt hans dotter Dolly. När Darrel och Dolly inleder en kortlivad affär börjar problem att uppstå.

In the mix 


KOM IGEN NU!

Det var ingen som skickade in fula bilder till mej tyvärr. Så jag kan inte göra min äckeltisdag inlägg. Eran förlust.. Men ni kan ju skicka bilder tills nästa tisdag! Och ni får ju eran bloggadress upplagd på min blogg! ^^

Tur iallafall att det inte har vart sån jättedålig tisdag. Vi hade pedagogisk eftermiddag idag och slutade 12.05. :) Så jag gick hem och kollade på one tree hill. Sen vid fyra somnade jag i två timmar!! :D


här är en uppmuntran! SKICKA ERA FULA BILDER TILL MEJ.

[email protected]

:)

ÄCKEL TISDAG!

Jag kom på förra tisdagen att jag ska ha en temadag varje tisdag. Med äckliga saker, för att jag hatar tisdagar så borde dom utrotas. Så varje tisdag ska jag ha ett tema som jag lägger upp tisdagen innan. Och så får ni läsare skicka en bild på temat till min mail. Och så blir både bilden och din bloggadress eller vad du vill ha publicerat, publicerat på min blogg!! :D
 

IMORNS TEMA: fulaste bilden på dej själv! ^^

Skicka till: [email protected]
skriv ert namn och bloggadress eller nått annat.

GYMPA!

Nyss var jag på gympa på friskis. Det var en vikare istället för den odinarie ledaren. Hon var såå mycket dåligare. Hon var jättestel och pratade jättelågt. Och hon var heelt fokuserad på att slå på sin rumpa, och jag kan inte göra. Det känns as dumt! Sen i slutet var ju det ganska kul, för smoke on the water låten började spelas. Passade veeerkligen inte in. Det var liksom bara, KOM IGEN ALLA PENSIONÄRER, LETS HEADBANGA!!!!!!!!!!!!!


innan!

och efter kommer jag inte lägga uåå någon bild på. ;D



MATTEPROV!

Idag var det dags för det stora matteprovet! Uhh, va as nervös för jag hade typ inte jobbat någonting på lekionerna, och det menar jag också. Så igår satt jag ju 5 timmar och räknade igenom 2 stora kapiel. Men provet gick as bra!!!!!!!!!


HEJ MVG!

IDAG HAR JAG RÄKNAT MATTE!

Min hjärna gick på högvarv i 5 timmar ungefär såhär..

tal fyratusenförtiosex, area kolon sex gånger fyra ilikamed tjugofyra centimeter två. Eller oj tjugofyra kvadratcentimeter.Plattorna kolon, fem gånger fem är tjugofem, tjugofem gånger femti i lika med etttusentvåhundrafemtio som är i lika med etttusen kvadratcentimeter och tolv komma femtiokvadratdecimeter eller nej bäst att skriva tolv komma fem ser smartare ut för spelar ingen roll med nollorna i slutet i decimalerna.  *stryk, stryk*. tjugofem delat med tjugofyra.. Nej nej nej. tvärtom tjugofyra delat med tjugofem är ilika med noll komma nitiosex. tal tretusenförtionio, a. tre x upphövt med två delat med åtta minus  är i lika med fem. sex gånger åtta ilikamed förtiåtta delat med tre ilikamed ... vet inte. plus minus fyra. b. fem x upphöjt till två delat med nio plus två ilikamed förtisju. förtifem delat med nip ilikamed fem gånger fem i lika med tjugofem. Roten ur tjugofem är fem.


SER DETTA KUL UT?!

FUN WITH DICK AND JANE!

Skulle se på fun with dick and jane. Låter ju inte som en rolig film. Så jag tänke kanske, kanske inte se på film. Sanningens ögonblick eller film. Och eftersom jag ska börja på mediaskola så vill jag vara med i alla heta filmdisskusioner som kommer. ;D Så jag började kolla på filmen, och 2 minuter senare i filmen insåg jag att jag redan har sett filmen. Ganska rolig faktist, en liten B-film. Men det är ju sånt jag gillar, så jag fortsätter nog kolla på den. ;P

HAR DU INTE SETT DEN?! 


Amerikansk komedi från 2005. Dick och Jane lever det goda livet. Men när Dick får sparken strax efter sin befordran, som övertygade hans fru Jane att säga upp sig från sitt jobb, upphör deras goda liv. Pengarna är slut och huset måste lämnas till exekutiv försäljning. Dick beslutar sig för att satsa på ett komiskt brottsligt liv för att kunna betala räkningarna med sin underbara fru vid sin sida. De beslutar sig för att det är dags att stjäla tillbaka det som förre VD:n hade stulit från dem.

Fun with Dick and Jane
2+

GOSSIP GIRL!

Tänke blogga lite om gossip girl nu i pausen. För det var ju jätte hemskt. Trodde att chucks pappa bara hade var med i en olycka och låg på sjukhus. Men han hade var med i en olycka och DOG!! :'( Och chuck ser helt sjuk ut. Det är hemskt att kolla på han. :/



everybody huurts, take comfort in your friends. HOOOOOLD ON, HOOOLD ON!



SVARAR PÅ FRÅGOR!

Haha, fick bara 2 frågor på min frågestund så jag tänkte svara på dom nu. x)


FRÅN:
nadia a. - hellu :) planer för idag? ^^

föresten, hur fåru bakgrund på menyn? :)


SVAR: jaa du nadia, idag ska jag räkna matte för vi har ett asbiggt matteprov imorn..
Bakgrunden i menyn gick jag in på designadinblogg och kollade hur man gjorde för att få den.. ^^

FRÅN:
Leonora - The Crazy one  Hoppas du får en härlig dag :) allt väl?

SVAR: jaa du leonora, jag fick inte en bra dag har as ont i ryggen! Men jag blev glad när du kom och kollade på min blogg! x)


Så det var det!! HAHA! ;D

FRÅGESTUND?!

Nu ska JAG ha en frågestund på bloggen. Man måste ju hänga med i bloggvärlden. Alla andra coola bloggare har ju det så då har la jag det också. Fråga vad du vill och så svarar jag vad jag vill. ^^ Hoppas jag hinner svara på alla frågor för jag kommer säker få JÄTTE många frågor.  ;D ;D ;D

FRÅGA PÅ!! :D


^^


WIPEOUT!

Idag är det wipeout! Så jäklans kul är det och det roligaste är komenaterna från komentatorerna!! x)



DET ÄR JU PINSAMT! x)

Sverige drar en stor skamfläck över sej självt! Jag menar att låta Malena Ernman vinna melodifestivalen. Ni vet hon operasångerskan. Låten är ju liiite bra men man kan ju ALDRIG kunna sjunga med i refrängerna!! Det gåår ju inte. x) Var ju mer övertygad om att caroline auf ugglas skulle vinna. Även fast jag inte ville det.. Alcasar skulle ju lätt vunnit.

HUR TÄNKER NI SVERIGE?!?!?!


MELODIFESTIVAAAL!

Nu är jag här heelt ensam och ska kolla på melodifestivalen. :) SKÖÖNT, men ändå ganska tråkit. :/


Tävlanden:

Måns Zelmerlöw, Foto: Carl-Johan SöderCaroline af Ugglas, Foto: Carl-Johan SöderFoto: Carl-Johan SöderFoto: Carl-Johan SöderEmilia Foto: ScanpixAlcazar, Foto: Carl-Johan SöderSarah Dawn Finer, Foto: Carl-Johan SöderFoto: CJ Söder, SVTMolly Sandén, Foto: ScanpixMalena Ernman Foto: Marit Solblad/Vi-Foto



:)

SHOPPINGRUNDA!


klänning- rut m.fl. 149 kronor              klänning- gina tricot. 199 kronor


FJORTISAR SKYDDAR SINA EGNA! ^^

Tycker det är så roligt med människor som klagar på att jag klagar på fjortis desiree. För när dom skriver så vill man ju veta vad det är för patetiska ungar. Och då går man in och upptäcker att dom själva är värta fjortisar!! Det är ju bra att man vill skydda sin egen art iallafall! ^^

mariana DG om NY KATEGORI?:
orka att du klagar så mycket på folk, gör något själv ist och låt dom va eller
13 Mars, 17:40



Jag menar, SVEA MÖSSA! ^^

TRE FÖDELSEDAGAR OCH ETT STYGGT DATUM!

Idag är det en speciell dag.. Det är Linda Bengtzing, Sandra Dahlberg och Emile Hirsch födelsedag. Om ni inte vet vilka dom är så får jag ge er en snabbgenomgång..

LINDA BENGTZING: Vad kan man säga. MELODIFESTIVAAAL! ^^ Tror inte att någon inte vet vem det är. ^^
SANDRA DAHLBERG: Egenteligen inget interesannt att hon fyller år idag, men ändå. MELODIIIFESTIVAL!! ^^ "Jag tar det jag vill ha, jag tar det natt och dag, nu står duu på tuuur"
EMILE HIRSCH: Hur många av er trodde att detta var en tjej. JAAAG när jag läste namnet. x) Men han är min favvoritkille. Han är killen från the girl next door, värsta hetingen tycker jag iallafall. x)

Nu när dom ändå har födelsedag så får man ju hoppas att dom inte råkar ut för någonting olyckligt. Eller nej, det har dom ju redan gjort. Idag blir dom ju ett år äldre, HEJ ÅLDERSNOJJA! ^^


NY KATEGORI?

Jag tror jag ska skapa en ny kategori som heter "HATA SUPERDUPERMEGAFJORTISAR" (like this) Det kommer nog verkligen gå hem. Eller?


RENT HUS!

JAAA! Mitt favoritpogram börjar på onsdag. RENT HUS! Tycker det är så härligt och dom är så där gammalt jobbiga. x) Åså deras replik

- MEN GUD I HIMELEN!



ONSDAG TV4 KLOCKAN 20.00

LANTMÄNNEN!


slutet är ju typ det roligaste jag sett!! x)

VILA!

Jag gick in på frisör lindas blogg, och hon hade köpt ett par jeansleggins eller nu vad det heter. Dom hade blivit inköpta på nelly fast det var märket VILA. Så då kan man ju köpa dom i en VILA butik. ALLUM!! Och då har jag ett litet roligt skämt. För om man är på en VILA butik ska man gå in och lägga sej  på golvet och VILA!!!

KASSÖRSKAN: men vad gör du?
DU: jag vilar
KASSÖRSKAN: men det kan du ju inte göra här
DU: varför inte?
KASSÖRKAN: detta är ju en butik
DU: ja, VILA!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA!


JA, VAD SKULLE DU GJORT?

HA! Va inne och skrattade lite på superfjortisens desirees blogg. Och han hade lagt upp en fjortis bild på henne själv och frågat vad man skulle göra om man var hon för en dag. FOLK SVARAR:

SANDRA: jag skulle tvättat ansiktet
ANONYM: skulle gjort självmord, vem skulle orka vara dej för en dag?
BEA: skulle minskat ner sminket och ditt sätt att tänka på
ANONYM: ta självmord skulle inte vilja se ut som dej fan
ANONYM: kanske börjat banta
ANONYM: kastat allt smink
TEUUTA: inte för att va taskii lr nått men ja hade kastat allt ditt smink o köpa ''¨naturliare'' smink.. sen hade ja färgat ditt hår brunt .. så ser du mindre fjortiss ut :S
ANONYM: TVÄTTA BORT ALLT DEDÄR ÄCKLIGA SMINKET FÖR DET FÖRSTA,speciellt läppglanset eller vad det är :s och förgat håret NATURLIGT blont
ANONYM:Jag skulle ha tagit en lång dusch för att få bort allt smink. Skulle betett mig som en vanlig människa och raderat den här bloggen så folk skulle sluta se ner på mig.
SARAVIKTORIA: JAG FATTAR INTE HUR FOLK ORKAR KRÄNKA NER PÅ MÄNNISKAN HELA FUCKING TIDEN.
visst okej jag känner inte Dessie, men hon är väll också en männiksa, hon har också känslor, och även fast hon kanske inte tar åt sig så vafan tänk på hur ni beter er mot henne, ni är så sjukt jävla omogna och jag fattar inte ens hur nån orkar hänga på hennes blogg om de enda ni kan göra är att kränka henne hela tiden. Seriöst VÄX UPP ERA JÄVLA FUCKING SNORUNGAR !!
MATILDA: haha, jag skulle varit ganska elak :p Skulle sminkar mig som du gör nu. Sen gå till stan o börja strippa o pulla vid en lyktstolpe o kåta upp alla människor. När det var klart, skulle jag ha sex med alla !

haha, alla skriver ju typ att dom skulle tatt bort allt smink eller att hon ska dö. (tycker jag med) Men sen kommer det en liten jävul som börjar försvara henne. BLÄÄÄ! Fjortisen behöver konstruktiv kritik. Man kan ju inte bli bättre om ingen säger vad som är fel. ^^ Domma komentarerna är avskrivna i exakt samma ordning och la ni märke till att som är ganska taskiga är anonyma! x) HAHA! FEGISAR säger jag bara. ;P

TACOBAR!

åh, såg just att någon hade skrivit att dom skulle gå till en tacobar. Jag antar att det är ett ställe där man äter tacos. Har jag fel? Jag ÄLSKAR tacos, och bor i göteborg typ.  Någon som vet någon cool tacobar? :)


älskar denna skylten asså!! ;D

BLONDINBELLA PRATAR I MITT HUVUD!!

Varje gång jag går in på blondinbellas blogg för att se om hon har skrivit någonting knäppt igen så tänker min hjärna i blondinbellas tal. :P För alla stör ju sej på blondinbellas tjäcka och glada röst i media, till exempel let´s dance. För då skulle hon ju alltid vara så klämtjäck. Så då blir det så när jag läser hennes texter för hon skriver ju också klämtjäckt! x)


FÖRLÅT DIN KANDERADE SPÄDGRIS! ^^

FJORTIS DUMHET!

Gick in på superultamegafjortisen Desirées blogg. Och så hade hon skrivit ett inlägg om att hon hade sett en blogg där bloggaren la upp massa typ nakenbilder på sej själv, fast det var det inte helt. Hon stog typ i trosor och linne. Och så hade hon undrat hur man kunde göra så och lägga upp sånna bilder. Och detta är grejen. HON GÖR DET JU SJÄLV! Exakt samma sak gör hon ju. x)
En sak till som var kul var att på alla hennes inlägg så får hon typ 20 komentarer och på just detta hade hon fått 168 när jag kollade. Och dom hade skrivit exakt det jag tänkte skriva, att hon gjorde samma sak. x) INGEN SLUMP!




hejhejhej jag är bara fjorton år, kom och se på mej kom och ta på mej

DEN RÄTTE FÖR ROSING!

Klockan åtta på kanal 5 börjar mitt favoritpogram den rätte för rosing. Inte riktigt min favorit, var lite ironisk! ;D HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA! (ironisk igen) Kolla, jag kan verkligen det där med iroi. Därför är min blogg listan 3:a i världen. ^^ Jaja, hata linda rosing iallafall. Visste ni att kanal 5 är värsta besvikna på henne för dom trodde att serien skule vara bättre. ;) BRA LINDA! (Y)


sååå tillgjord är hon!

BÄSTA REKLAMEN!


den är gryyym!

INTERNATIONELLA VÄNNERSDAGEN!

Idag är det nationella vänners dagen. Det trodde min kära vän anna iallafall, fast det kan ju bero på att men andra kära vän emma sa det till henne. Hmmm.. ;D För idag fick båda dom skriva varsitt blogginlägg till min blogg om hur mycket dom älskar mej! Haha, kommer knappt ihåg vad dom skrev så jag ska kolla det nu!! :D


jag och elin är vänner :o that's w

MMS

jag och elin är vänner :o that's what friends are for "mvh" annah


hej elins kära blogglärare, detta

MMS

hej elins kära blogglärare, detta är hennes trogna kamrat emma! Vi sitter på världens segaste lektion och jobbar nada! (Som man ser på bilden) Busbus, hihi. Nu får jag inte skriva för långt pga dyrhet :( men aja, se you later, alligator! Höhö. Hajdoo


ALVEDON - THAT WHAT FRIENS ARE FOR

Visste ni att dom har tatt bort en låtrad från alvedonreklamen?! Den går ju så här:

Keep Smiling
Keep Shining
You Now That You Can Always Count On Me
For Sure
That What Friens Are For


Dom har ju tatt bort "that what friends are for" raden. För att det sände medelandet att vänner är till för att man ska få alvedon av dom! ^^
 

AVEDON - THAT WHAT FRIENDS ARE FOR

INLAGD STRÖMMING

min papi gjorde inlagd strömming igår. Och idag var den klar! Så imorse när jag skulle ta en sa han att jag skulle vara försiktig med att stoppa ner fingrar och använda gafflar i, för om så skulle dom bli sura. Då undrade jag om det blev surströmming då (för det verkar ju logiskt) Och det kunde det nog bli sa han med lite sarkasm i rösten. ;D Så om dina föräldrar har gjort inlagd strömming och du inte gillar det och vill ha surströmming så är det bara att stoppa ner ett finger i och vänta någon dag och, vipps så har du surströmming! ^^



RÄDD!


asså fyfan va rädd jag skulle blivit!

STACKARN!


naaaw..

PETER SVENSSON, 30


han försökte iallafall göra en cool pose!! ^^
(VÄRT EN APPLÅD)
*KLAPP, KLAPP*

SCHNYGGING!

ÄR HAN INTE DEN SNYGGASTE SOM FINNS! GÖR SEJ INTE BRA PÅ BILD MEN I RÖRLIGHET... GRRR! ^^




LINUS THÖRNBLAD

GRATTIS!

AGNES CARLSSON! Vinnaren från idol 2005 om ingen visste det, jag får visst berätta ALLT här. Vad skulle ni göra utan mej?! ^^ 21 år blir hon. GRATTIS GRATTIS på födelsedagen och även lycka till i melodifestivalen lördagen efter imorns lördag. x) GRYM LÅT!!!


DRUKNANDE ADVOKAT



- Vet du hur man räddar en advokat från att drunkna?
- Nej?
- Bra!


HAHAHAHAHAHAHA!


ÄTBART?

Min kära vän anna gillar brända köttbullar och rivna morötter i risgrynsgröten. Själv gillar jag cräme fräche (om du uttalar vad det står så vet du vad det är)

VAD GILLAR DU?

 +  = kompis favorit

BLONDINBELLA ÄR BORTSKÄMD!

Hon skrev så här på sin blogg..

"Åh det är alltid lika härligt varje gång att gå till Gunilla på Naglar på Fridas. Naglarna bli så fina! Jag har snart gått hos henne i ett år och under den tiden har aldrig en nagel gått av, till henne går jag till var 5-6 vecka, mer än så behövs inte. Men sedan är ju akryl en bra metod"

jag citerar igen "till henne går jag till var 5-6 i veckan, MER ÄN SÅ BEHÖVS INTE"
vad är det för bortskämd unge som skriver så, hon ska ju vara en "förebild" för unga människor. Men vem fan har råd att gå och fixa naglarna 5-6 gånger i vekcan!

BLONDINBELLA SKÄRP DEJ DIN KANDERADE SPÄDGRIS!


(FÖRLÅT HAR MISSUPFATTAT VAD BLONDINBELLA SKREV DET VAR VISST VAR 5-6 VECKA, JAG TRODDE DET VAR 5-6 GÅNGER I VECKAN. SÅ FÖRLÅT BLODINBELLA! MEN DU ÄR FORTFARANDE BORTSKÄMD OCH KANDERAD SPÄDGRIS!!)






 


EFTERLYSER

Idag efterlyser jag en snäll person som sa att hon addade mej på bloglovin. Jag tycke om sånna människor. ^^ Och eftersom du addade mej så måste du ju se detta inlägget, eller? Så skriv en komentar så jag vet att du finns.

Du hade komenterat  såhär:

Anonym

hej hej , snygga skor=)
ja adade dig på bloglovin , om det gick bra?

Kram


NU FÅR JAG MER LÄSARE!

Min kära vän emma undrade om jag godkände alla komentarer som jag får. Och det gör jag inte. Jag godkänner inte sånna där svar. Men alla andra! Förut så sa hon att om jag godkänner alla så tror folk att min blogg är as populär och folk är såå grupptryck och kommer börja läsa den forever! ^^

SMART VA ?

VALSA!

Idag valsade jag in på idrottlektionen. För det var just det vi skulle göra, dansa vals! Wohoo, vi gjorde det förra gången. Fast denna gången fick vi dansa till musik och i par! ^^ Jag fick dansa med emanueel! Yeey, han var faktist ganska bra. Men typ en fjärdedels meter högre än mej! x) Så fick hålla min hand as högt.. JOBBIGT!! x) Och så ska man hålla sin vänstra hand på killen muskelarm. Och där hade han en liten muskel allt. ;D Så stog vi as långt ifrån varandra, på lets dance står dom as tätt. Men vågar inte göra det för Kitty sa att man kände killens snopp mot benet! HAHA!

Och emanuel om du läser detta (vilket du antagligen inte gör) så: DU VAR GRYM!

Om DU ska dansa vals och inte vet positionerna kan du tänka på detta:

1. Killen tar upp vänstra handen, och tjejen tar den.
2. Ställ er nära varandra.
3. Killen lägger högra handen på tjejens rygg.
4. Tjejen lägger handen på killens högra muskelarm.


FILMSTUND!!


bra va? ^^

HÄRMAPA!

Jag lyssnade på vakna med the voice förut. På webben sorgligt nog. Var inte varken när det gick på teven. Men så var det det dära härmapa där folk får ringa dit och visa sina färdigheter på imitationer. Och imorse så var det en som skulle härma ett svinstia med svin i..

HÄRMAPAN: *grymt grymt*
JACOB: Det var ju as bra!
PAUL: Ett riktigt svin
JOSEFIN: SVINBRA!


HAHA, dom enlaste sakerna är roligast tycker jag! ;D


VILL BARA GRÅTA!!

Chad MIchael Murrey och Hillary Burton ska hoppa av one tree hill i sjunde säsongen (lucas och peyton). Det kan dom ju inte göra, det är ju typ dom som gör hela serien.



KOMMER SAKNA ER!

TVÅ TILL SOM ÄR DJÄVULSKT LIKA! ^^


elton john - olle waller

GRATTIS!

GRATTIS! Johan palm fyller år idag! Den snygga hetingen från idol! ;D Everybody loves him, and me too..

17 ÅR



Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

SECRET AGENT CODY BANKS!

Haha, får värsta nostalgi när jag ser denna filmen. Jag köpte den när jag var liten och kollade på den heela tiden. Värsta töntig är den, med massa agenter och sånt. Men barndomsminnen kan inte vara töntiga! ^^

HAR DU INTE SETT DEN?!



2

ÄR INTE DOM JÄVLIGT LIKA?!


the mentalist & Jamie oliver

tycker dom är skit lika iallafall! x)

NÄSTAN SOVREKORD!

yees, idag har jag nästan gjort ett sovrekord. 11 timmar och 45 minuter!! Det är ju nästan en halv dag. ^^ STOLT!



TROR JAG SKA BÖRJA HA HATT! ;D



eller?

LÅTHISTORIA



LYSSNA OCH NJUT! :)


Nu har jag en liten rolig historia om denna fina låt. För det var nämligen att våran klass skulle skriva egna låtar i musiken. Så då tog min kära vän louise på sig ansvaret för sin grupp att skriva texten helt själv för att hon ville visa hur bra hon var. Så nästa musiklektion kom hon med en låt och så öva dom lite (hon fixade ackord också). Sen i slutet på lektionen så lyssnade min käre vän emma på henne lite och då vräkte emma ur sej "ÖHH, DEN LÅTEN FINNS JU". Och ja, den finns. Så hon hade tatt den och översatt den till svenska och tatt med den. ;D

HAHA!

RAISE YOUR VOICE! :')

Såg på raise your voice nyss. Någon hade sagt att det var en riktig tjejfilm och jag håller med. Grät nästa hela tiden. Den var grymt bra. Skulle nästan kunna ge den högsta betyg men den var lite töntig ibland.
Hilary Duff var ju med i den också. ^^ Hon är ju faktist ganska bra ändå. Även fast hon bara gör massa tjej filmer. Fast det är ju sånt jag gillar. ;D Hon gör baara massa sånna dära "vad är meningen med livet" filmer. Fast det är ju faktist bra att veta när man är i min ålder. ;D

HAR DU INTE SETT DEN?!


Terri har helt klart talang. Hon är dessutom vacker. Men detta gör henne inte unik. Frågan är om hon har det där lilla extra- det som kan skilja henne från mängden och göra hela skillnaden mellan medelmåtta och superstjärna.

Första steget är en sommarkurs på Performing Art School i Los Angeles. Här väntar en omtumlande upplevelse av med och motgångar, stjärnors uppgång och fall och en sommarromans som får henne att ifrågasätta sina gamla värderingar och se saker från ett nytt perspektiv.



4+
rekomenderar starkt! :')

FÖRVÄXLANDE TEXT!

Jag satt och kollade på the hills på teven och så hade det kommit undertexten från next istället. Så hade jag ganska lågt ljud också så jag hörde knappt vad dom sa.

En gång stog dom och körde bil och då blev det så här..

- När kom du ut med att du var lesbisk då?
- ungefär när jag var 10 år.

HAHAHAHA!! x) Blev värsta shockad först!!

HIGHER!

Jäklarns va bra den är, men värsta kopian säger alla! x)



PREMIÄR!

Idag är det premiär för parlamentet! :) Super för det går bara massa dåligt klockan 20.30 nuförtiden. Men nu blir det bra, för då kan man se på Mia och Klara klockan 20.00 också. David Batra ska ju börja i parlamentet också. Han är ju så sjuukt kul :)

I kvällens pogram tävlar:
 
blå laget - David Batra och Per Andersson
röda laget - Henrik Hjelt och Claudia Galli



jag jobbar upp mot toppen! ^^

JAG ÄR RIK!

  700
  400
  700
  200
  200
  400
+  50
_____
2650 kronor

JAG ÄR RIK!


detta är bara cirka! ^^


FÖRSTA INLÄGGET!

Jag kom på att detta inlägg som jag skriver nu är det första inlägget i Mars.

Tummen upp.

Och VÄLKOMMEN våren