KARMA IS A BITCH!

'
även fast dom inte bråkar nu så har paow någonting litet emot desiree fortfarande. Annars lägger man inte ut en sån här bild på sin "kompis"
'
MOHAHAHAHAHHAHAHAHHA!

FOKI.. MM.. FOKI!

Ey, Ey, Ey!
'
Jag är här igen, jag lever. Jag var död innan. Och det som fick mej att återuppstå var? Lukten av gratis prylar. Japp, för jag är med i en tävling på fokis blogg! :) Man kan vinna en gratis IPhone.
'
Jag har absolute inga förhoppningar på att vinna. Men jag tänkte på en sak häromdagen. Jag tänker alltid sådär att "jag kommer ändå inte vinna". Men så kom jag på, jag kommer ju ABSOLUT inte vinna om jag inte anmäler mej.
'
Plus att man får ett tillbehör med, valfritt och jag väljer ett rosa skal. tack. (A)
'

70 TAL!

Av någon otrooligt underlig anledning så börjar alltid jag pilla och fixa mitt hår precis efter idol. Jag tror jag innerst inne försöker få till toves underbara hår. Helt volymigt, svalligt och helt überunderbart!
'
Men när det verkligen inte funkar så endar jag upp i något helt annat. ;D
'
Mama sa att det såg 70-taligt och min syrra sa att jag såg gullig ut i det. ;D


ps: haha, la detta inlägget på humor på nybloggat.se. Det var absolut inget kul med det! x)

IKEA HERE I COME!

Så, nu ikea. Ni får fan se till att det inte kommer några stalkers efter mej nu. Eller några galna fans. Hellooo, some privacy mabye?!?!
'
Yes, jag ska till IKEA! :D Sveriges stolthet. ^^ Ska antagligen käka den goa ikea maten där också. :D MUMS!
checka min coola ögonskugga. Maked for sucess!

VIKTIGT!

alltid när det händer någonting extremt roligt, hemskt eller helt underbart glömmer jag att informera er alla fans. Ska bli bättre!
'
Men iallafall så hände det en helt underbar sak Någongång i förra veckan. Jag känner mej som världens coolaste människa. Jag la till en människa på facebook. Hon är coolare att lägga till på facebook än självaste michel jacksson. Det var självaste REBECCA UTAN RÄKOR! :D
'
Och gissa vad? HON ACCEPTERADE! Hon lyfte min dag. Som hon gör varje dag iförsej. Hon är sjukt kul. :D
'
'
hon är cool, snygg, rolig och först och främst FIINT HÅR! ^^

THE 3 POSES OF THE DAY!

Hmm, har ju glömt detta i två dagar nu. Ska jag göra 9 idag då? YOUR CHOICE!


'
"mamma, jag tror det är någonting fel på mina ögon" posen
fick nästan in den!
'
'
"min säng är parallell med datorn" posen

AND WE MEET AGAIN..

'
well hello, well goddbye

GADEROB!

vet ni vad jag längtar mest efter med att flytta hemifrån? (ah, eller typ iallafall)
'
Att få sätta ihop min gaderob!! :D Fatta vad grym den kommer bli. Nu sitter jag här och bara längtar efter coola grejer att sätta ihop men kommer minst få vänta 2 år till. GAAAH! Slaganfall.
'
Tycker inte jag har mycket kläder men det är liksom uppdelat på 2 eftersom jag har två hem (skilda föräldrar) så egenteligen har jag ganska jävligt mycket. ;D MOHAHAHAHAHA!
'
ÅH, och så kan jag sätta ihop min jacksamling! Jackor är ju det underbaraste man kan köpa förfan. Har ganska många. Vill ni se dom? (varning för modeblogg ;D )
'
kan.. inte.. stå.. ut... Vill.. nuuuuu..........FABULUS!


3 POSES OF THE DAY!

Innan jag går ska jag bara lägga upp the three poses of the day. Som jag faktiskt ska göra som en standard grej varje dag. ^^ WOHO! :D
'
säxy pose
'
'
"såhär skulle jag se ut om jag var äckelful" pose
'
'
"Tja, jag har en ny pojkvän. Gissa vem, han har vart med i flera reklamfilmer och jobbar på ica" posen

BIRTHDAY!

Yoo, nu ska jag på födelsedags patry. Det är min pappas flickväns systerdotter. Plastkusin kan man kalla det också. ;D Hon blir 30 år!! ^^
'
'
Grattis annika! <3

'
Puuh, äntligen kom den. Videon som jag längtat efter i åratal. Höll nästan på att göra en själv. Men jag tänkte ingen kan göra den så bra som den ska göras. Inte ens denna tar fram hans bästa sidor. Men min dag är räddad. ;D (eller ah, de ca 2 minutrarna som är kvar på dagen)

3 POSES OF THE DAY!

'
löööööv pose ♥
'
'
drinking pose. PURE VODKA! ;D
'
'
behöver en ny underbar hårspray pose
Kom ihåg. Domma poserna krävs träning. Det är ingenting som ni kommer kunna göra direkt. Allt som kräv är tålamod, uthålllighet och ÖVA ÖVA ÖVA! ;D

NO COMMENT!


I'M BACK! (AGAIN ;D )

'
and here she is again, your one and only GOD! ♥

ROLIGAST EVER!

'
skrattar ihjäl mej!

BÖRJA BLI AVUNSJUKA!

Ni kan ju sluta låtsas att ni inte är avunsjuka för jag vet att ni är det. Jag vet att ni sitter där och pyser ilska ur öronen. Men bara för att jag har budat hem en helt ny elgitarr på tradera så behöver ni ju inte komma och mörda mej.
Det är inte bara en vanlig elgitarr heller. DEN ÄR ROSA!
start being jealous.