MORGONENS DISS!

Tycker inte ni att bregott är jäkligt jobbigt?! Jag tycker det iallafall, det är så hårt och man kan inte smöra på det direkt när det kommer ur kylen. Och sen när man har haft ute smöret ett tag så blir det jättelöst! Man skulle typ kunna hälla ut det som fil! BLÄÄ! Och hemma så har vi extrasalt bregott också. Koncistensen ser man verkligen att det är jättesalt och det är bara BLLLÄK!

DISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISSDISS


KOMMENTARER
Postat av: Anonym

Bregott ska det vara!

Att smöret är för hårt precis efter att du tagit ur det ur kylskåpet kan bero på att tempraturen i erat kylskåp är väldigt låg. Och oavsett vad för smör ni har så blir det alltid löst när det blir rumstempererat.

2009-03-19 @ 19:04:56

släng in en kommentar!

jag kanske ger dej en länk nån gång. vem vet liksom? så om du verkligen inte vill bli länkad i min balla blogg så kan du väl tröcka in det i kommentaren? ;) haha, over and out. •••••••••••••••••••••••••••
Namn:
Kom ihåg mig?

e-mail: (visas bara för mej)

blogg:

kommentar:

Trackback