IT'S JUST ME!

Om ni drömmer om mej idag. Som ni antagligen kommer göra. Underbara jag. Så kom ihåg jag är inte farlig, jag är en ängel. Om ni intalar er det precis innan ni somnar så kommer det blir så. Annars kommer jag som en zombie och skrämmer dej!
'
Då måste du ändå behöva gå in här varje dag för att se att jag verkligen inte är en zombie. Inte bara gå in här för att jag är underbar som du gjorde innan. ;D hehe
'
GODNATT FANS, LOVERS, HATERS, FRIENDS OCH ALLA ANDRA!

ERIK!

Är det någon mer än jag som tycker att erik från idol är skitsnygg?

Eh, såklart ni tycker. HAN ÄR GORDIUS! (och sjunger magiskt) Ah, parantesen var ju som skrivet bara en parantes. Att han är snygg är ju det mesta av han! MJAOO. Till och med alla ni killar där ute får ju praktstånd!
'
Det är inte konstigt att det finns groupies. När jag bli stor ska jag bli en gropie!
'
hittade ingen bättre bild. :/

SKOLAN ÄR BRA!

Tillbaka i skolan igen. Efter min helg+ måndag av svininfluensan. Eller vem fan kan veta att det var svininfluensa. Jag tänker fan inte går till någon doktor och säga att jag tror jag har svininsluensa och sen visar det sej att jag bara har en lätt förkylning.
'
så därför dra jag slutsatsen helt själv att jag har nog svininfluensan.
'
Men nu är jag tillbaka i underbara älskade skolan. Där man kan lära sej så fantastiska saker. Man har ett tillfälle att förändra ens liv föralltid. Genom att läsa noga och ge allt man har.
'
För visst är det ju JÄTTE roligt att man kan få sitta på en en och en halv timmes svenska lektion och titta på kockan och märka att den knappt rör sej. Och så får man läsa om en man som råkar döda ett barn. Sedan när lektionen äntligen tar slut så går man och äter lunch och måste tvinga i sej äcklig spy lunch. Den måste man bara ha i sig för att ens mage skämde ut dej på svenskalektionen när den bara var tvungen att skrika ut ett stort bröl.
'
JO MEN VERKLIGEN, SKOLAN ÄR JU SKITKUL!NÄSTAN!

Har verkligen ingenting att göra. Har ingen lust att göra nått speciellt!
'
Så vet ni vad jag gör? ÄR INNE PÅ FACEBOOK! Gör ont att bara erkänna det. x) Det är så jäkla tråkigt. Känner mej som.. som.. som.. inte mej själv.
'
Toppen av hela facebooks nerd saken var att jag höll på att börja spela farmeville. Farmeville, värsta hipe spelet! Alla spelar det som tror att dom är någonting. (d.v.s alla) Men snart kommer folk att börja förstå att det är ett jävla tönt spel. Och så kommer folk sluta spela det.
'
Eller så kommer alla läsa detta blogginlägg och sluta spela det för att jag inte spelar det och jag tycker alla är töntiga som spelar det.
'
Så tycker vi ska försöka få alla att sluta spela det. Så alla ska nu länka mej i sin blogg. Okej? okej.

skäms fortfarande för att jag ens tänkte tanken på att börja spela det.

INGA MISSADE SAMTAL!

Min mobil har varit urladdad i typ 2 dagar nu.
'
Då skulle man kunna tänka sej att jag som ultra kändis skulle ha typ 100 missade samtal och 300 nyinkommna sms.
'
Och det var just det som var.
'
Hade fått sms från viktiga personer som kungen Mikael Persbrandt, Fredrik Reinfeldt. Och självklart med mina bra bloggvänner kissie och amir. Och även mina riktiga vänner Paris Hilton, Lindsey Lohan och nicole ritchie.
'
Här är några exempel:
'
Fredrik Reinfeldt: (stadsministern som dom som inte visste) Prövade och ringa men du svarade inte! Mår du bra?! Tänkte bara om du har någon bra idé om hur vi ska vinna valet som kommer snart? Liksom nu när både josefin Crafoord och Anna Anka ska ta sej in i politiken.
'
Kissie: Ska vi starta bloggbråk?
'
Amir: Har ingenstans att bo ikväll. Kan jag bo hos dej? Kissie sparkade ut mej för jag vägrade starta bloggbråk med henne.
'
Lindsey Lohan: vill du vara med och göra mina nya film "knarkare på luffen"?
'
Kungen: Silvia undrar om du vill komma över och äta middag på lördag kväll? Var ju så längesen!
'
Sen har ju jag fått väldigt många sms från mina olika pokvänner ute i landet. Ja, du vet. Chad michael Murrey, Johan Palm, Zac Effron och många fler. Fast ni får inte veta vad dom skrev. Oh, feel the pain. ^^
'
THE LIFE OF ELINS MOBILTELEFON!KARL PETTER!

Karl petter tog hem segern i djungeln och är nu officielt djungelns konung. Det är inte alla indianer, apor, elefanter och palmer som är kung av djungeln. Nej, det är en grisbonde från säffle som varit i djungeln i 16 dagar.
'
Yes. Tyckte Jannike kunde vinna. Hon passar verkligen inte in. Just därför. ;D
'
Fattar inte att jag har följt ett sånt jävla B-pogram som kändisdjungeln. Har typ missat 5 pogram eller nått. x) NEEERD!


SJUK!

HAAALLOO FANS!

Nu är jag här igen. Har inte mått bra. Och mår inte bra för den delen heller. Sätter typ 100 spänn på att jag har feber imorgon.
'
Plus att jag vet inte hur man printscreenar på min nya macdator. Och vafan, printscreen är mitt liv! Jag har till exempel inte kunnat visa att paow hade gått om desiree i bloggvärlden. Japp, paow låg 2:a senast jag kollade. :D
'
Men nu ska jag kolla på kändisdjungeln!
'
Hear me after!ANROPAR ALLA FANS!

Jag mår inte bra- kanske skriver sen.

STAY IN SCHOOL!

EY FANS!

Sitter här i skolan nu. :) Med min fiiina dator!
'
Asså lunchen idag, olivpanerad fisk. EUUUH!
'
Efter lunchen gick jag och fanny till skejtparken. Trodde min älskling skulle vara där. NEJ, han var inte däär. Den var bara massa småkillar där på typ 5 år. Och det blir man ju inte så kåt av. Så vi gick in och nu sitter jag här.


HEJDÅ FANS!


EN SAK TILL!

Bara en sak till innan jag somnar.

GODNATT!
kändisdjungeln är inte bra längre. Det är bara jannike och karl-petter som är roliga. Mickey dee också lite kanske. Bara så ni vet mina åsikter innan jag somnar bara.

VIDEOBLOGG!

Känner att jag videobloggar VÄÄLDIGT mycket nu det senaste. Känns som jag skämmer ut mej.
Jag sa det till anna, det att jag skämmer ut mej. Men hon sa att jag inte skämmer ut mej för att jag är ju ändå sån. ;D hehe.
Jaja, mycket videobloggar. (Y) eller (N)? Bra eller dåligt?


ps: (i love you) ehm, ska nog göra en ny kategori. VIDEOBLOGG!

JAG ÄR RÄDD!

Jag kan inte känna min hjärna! Okej, man kanske inte ska känna sin egen hjärna egenteligen. Men jag brukar alltid känna min egen hjärna faktiskt.
Jag är rädd! Kan inte tänka ordentligt.

KAAAS!

HALLO FANS!

Fick jue en MAC dator idag. Och måste erkänna att jag tyckte datorn var rätt kass förut. Fattade ju ingenting! Plus att jag inte hittade vart man tog bilder med camen som fanns.
Men sen hittade jag det. Fast nu är det väldigt mycket coolare benämning. Cam is so 08!

Mina damer och herrar. Fjorisar och emos. Oskyldiga och pedofiler. Låt mej presentera, PHOTO BOOTHÅR 2012 KOMMER NI HITTA MEJ PÅ RYGGSJUKHUS!


DATOR!

Vi har fått våra datorer!!!! En riktig skönhet, men om 3 år kommer jag vara inlagd på sjukhus för allvarliga ryggbrott. FYFAN VA TUNG DEN ÄR! x)

GODNATT!

GODNATT FANS!

Ja, även denna dag blev det ett slut på dagen. :) Grattis till mej kan man ju säga. Synd att jag ska gå upp halv 7 imorn.

Ett sista uttalande för dagen: desiree och paulina har återförenas efter deras lilla fejkbråk! ^^

MÅL OF 2009!kände mej lite som amandavardet. "ehm"


VG!Ja, jag fick ju faktiskt VG i engelska i nian!


NILS!

Nils är med i idol iår igen! MIN IDOL!
THE KNOWER-ELIN

Hej fans!

Idag är det idol idag. Igen. (jäklar vad den meningen blev dålig.

Och jag vet vem som kommer vinna hela idol. SÅ JÄKLA BRA!LALALALA, SKETBRA ÄR HON! :D <3


..


HOS MAMMA!

Är hos mamma skriver snart!

 GODNATT!


skulle bara medela efter sista bilden att jag såg en kines på 5 år på tv idag. Han spelade gitarr som en gud! - Bara så ni vet


DUTUDUU!


ALLA SOM VAR DÄR- ANROP!

När jag stog och väntade på att konserten skulle börja så slängde jag ut små lappar med min bloggadress på. Tänkte att någon skulle hitta dom och gå in här. Så sant som var sagt. Fick en kommentar av en som var på håkan hellström som hade hittat en lapp och gått in här.

Slängde ut 6 lappar.

Och nu är det så att jag söker folk som hittade lappar och sparade dom. ^^ Du kan vinna 50 spänn och en länkning om du har kvar en av mina lappar.
HÅKAN HISTORIA IGEN!

Håkan historia igen.


Kom dit vid 5 tiden. Träffade anna och hennes kompisar där. Och sen hände det där med mina IDOLER. (läs längre ner)

Vet inte riktigt om jag är något riktigt håkan fan egenteligen. Kan typ 3 låtar. Kom igen lena, känn ingen sorg för mej göteborg och den fulaste flickan i världen.

Men när konserten drog igång var det ju magiskt. Alla bara skrek. Alla var typ asstoora håkan hellstöm fans och kunde hela texterna i alla låtar. Och där stog jag och diggade och skrek och bara väntade på att kom igen lena eller känn ingen sorg för mej göreborg skulle komma så jag också skulle kunna sjunga med. ;D

Men när dom väl kom så sjöng jag som fan.

Det bästa var ju när just mina favoritlåtar kom. Alla var på topp. Och herregud vad alla skrek när detta kom upp.Nu sitter jag här och pluggar på min kunskap om håkan hellström låtar. ;D


IDOL MÖTE!

I fredags på håkan konsären så var det egenteligen inte själva konsären som var det bästa och cooalste på hela kvällen. Det var en sak som hände 3 timmar innan.

Jag träffade mina stora komedi idoler.

Där satt dom i folkmassan på marken. Helt vanliga tonåringar skulle några säga. Men inte för mej. Fyfan va roliga dom var i idol!

Jag hoppade över ett staket för att träffa dom. Skrapade upp min arm. Skämde ut mej. Blev ful på kort. Allt för att jag skulle få ta bevisbilder att jag träffat dom här.(ps: han sista sa att han va oserös, han är inte så sur som det ser ut)

Känner ni igen dom eller? ^^
 
 


FÖÖÖÖRLÅÅÅT!

Förlåt fader, för jag har syndat.

Jag vet att jag skrev när jag kom hem ifrån håkan hellstöm konsären att jag skulle skriva om det. Men vart tog dom inläggen vägen? Ska jag berätta? Jag antar att ni inte ens bryr er. Men skit samma. ;D

Det var så att mitt internet hade helt pajjat. Eller inte.

Nej, men jag ville ha med några bilder som jag tog på konsären. Men kan bara sätta in dom på pappas dator. :/ Men nu är dom inne. Och jag ska steg för steg berätta om allt i olika blogginlägg.
HEHE!

Här kommer en underbar bild på min favorit. KISSIE!
ÄR HAN SERIÖS?


HÅKAN!

Var på håkan hellström ikväll! Oförglömligt.

Träffade många nya härliga männiksor idag!

TELL YOU MORE TOMORROW!


ONSDAG!

PÅ ONSDAG FÅR VI VÅRA MAC DATORER! :Dblogg 24 7 !! :D


7.25

Är ledig imorn. Eller tekniskt sätt inte. SCHEMAFRI DAG. Stoor skillnad!

Iallafall kan jag sova hur länge som helst. MEN, imorn kommer kissie till mitt älsklingspogram vakna. :D Hon har ju vart med i radiopogram innan. Då har jag inte brytt mej. Men när det är kissie i mitt älsklingpogram så är det ju ett must see! :D

Men 7.25! GAAAH! Vafan.DONT FORGET. KISSIE - A K A - ALEXANDRA NILSSON

VAKNA MED THE VOICE 7.25

KANAL 5 ELLER 105.9


NÄ..

Började på ett inlägg om vad jag tyckte om alla deltagare i kändisdjungeln. Men, ni skulle aldrig vilja läsa. Ingenting kul alls.

Så då kan jag berätta en kul nyhet istället.

Nästa år är det jag som är med i kändisdjungeln! :D Jag kan hantera det. Ont i ryggen och cykla på en bro. Ingen match för mej. Men äta maskar och bada bland kackelackor. INGENTING för mej!! Så snälla rösta mej inte till någonting sånnt.

Jomen, det är sant. Att jag ska vara med i kändisdjungeln. TV4 ringde just. Frågade. Det är ju bra PR tänkte jag. Och dom kan ju inte fortsätta med alla dessa B kändisar. Några mer härligheter måste dom ju ha.

Fast dom hade ett vilkor. Eftersom att de vill att så många som möjligt ska känna igen mej. Alla målgrupper. Så ska jag skriva om sånt som även ett litet barn på 10 år kan gilla. Men även ett liten fjortis. En jobbig tånåring. 40-års krisare pensionär. Ja, ALLA!

Det kanske ploppar upp lite saker här och där som just du inte tycker om. Men vill du se mej i kändisdjungeln så, stå ut!Cuz I'll be seeing you! :D


RAFAEL!

Måste bara säga hur otroligt het jag tycker att rafael edholm är!! :D SEEEHR GUT MAGEN!

När han går runt i lägret i kändisdjungeln i bara kalsonger. Man får se han träna. Och bara se han sexa upp sej inför kameran. ;D

MJAOOO! Call me! :)synd att han inte gör sej bra på kort.


GRATTIS!

Grattis fresten till Katrin Zytomerska. Som fyller år idag. Hur många år vet jag inte men typ 32 tror jag. :D

- Tack Katrin för att du förgyller mina torsdagar tillsammans med vakna. Förgyller, med ditt sätt att prata, och alla roliga klipp på youtube.
SHE´S BACK!

Förra veckan grät jag tårar från mina ögon för att hon hade avgått. Nu sitter jag här och gråter igen. Inte för samma anledning! För nu är hon tillbaka. Samma bitchiga person. Samma bitchiga attityd. Lika mycket bitchit bra. Fast nu. ÄNNU BÄTTRE!

Glädjetårar. NBITCHE ÄR TILLBAKA! :D Med ett bättre namn. queenbitchie! mohaha. passar henne finfint!

Låt mej bara berätta att hon berättade detta till mej PERSONLIGEN! :D

I have power in the blogworld. ^^

http://queenbitchie.blogg.se/EDIT: Fuck, nu har hon tatt bort den! :'(


3 LEKTIONER!

HEJ FANS!

Ursäkta att jag inte har uppdaterat. Jag har vart för mycket inte i skolan! ;D ehe.

Denna veckan blev det 3 lektioner totalt.

Måndag: Schemafri dag. Alla lektioner var inställda.
Tisdag: Trodde det var måndag och att vi började 10.30. Det visade sej inte vara så. Vi började 08.30. Tog bara sista långa expo lektionen på eftermidagen.
Onsdag: Hade svinont i huvvet och ont i halsen Så var hemma från skolan.
Torsdag: Matte och Arbetsmiljlö.
Fredag: Schemafri dag. Alla lektioner inställda.

Vad ska detta bli? Nästa dessire Nilsson LIGHT!får la börja gå på gymmét om jag ändå inte har någonting att göra när jag inte går i skolan. ;D


SHOPPING!

Köpte två tröjor idag. Och tänkte jag skulle visa det eftersom att fashion bloggar är så hiimla populärt! :D hehe."U rock my world" tröja. 49 spänn! Rea på rut.m.fl :DRut.m.fl. 149 spänn! :Dva dom fiina? :)

Märkte nu hur JÄVLIGT dåliga bilder en webbcam tar.
Inte för att jag inte hade märkt det innan. Men idag var det ju sämst!


SOL I GÖTEBORG IDAG!
EHE..Den som skapar den bästa tråden i forumen kan få 100 poäng på gratiskläder.se. Det är ju as mycket!  Måste ju ha en som drar läsare.

Och det finns mycket att svara på. Om man inte vet vart man köper en dildo kan man ju svara på om man vill ha en.

IM THE SMART ONE!

ps: jag letar inte.


BLI MEDLEMMAR!


69 ÅR?!

Jag var visst medlem på gratiskläder.se ändå. Hade en känsla av det, men orkade inte kolla vad jag hette och så. Men sen hade jag inget att göra och så ville ingen ha gratis poäng av mej så jag tänkte. Jaja. ;D

Men iallafall heter jag eelinpeelin och någon vill bli vän med mej. hehe.

Och vet ni hur många år det står jag är? 69!! Hallå eller!ser jag ut som 69 år eller?!


FIXING MY HEADER!

Nu har jag äntligen fixat min coola header! :) Den har ju alltid varit grå och trist. Bara för att jag har tatt kort på den med kamera. Den är ju handgjorde hemma. ^^

Men sen hade pappa scanat in den. Men då kom den i ett adobe format som inte gick och ladda upp. Men sen kom en snilleblixt till mitt huvud. Som kan jämföras med när jesus kom till jorden.

PRINTSCREEN. IN I PAINT! FIXAT! :Dinnan.

OCH JA, EFTER KAN NI JU SE OVAN! :D


GRATISKLÄDER.SE!

Jag ska bli medlem på gratiskläder.se

Tänkte va snäll. Folk som värvar folk får ju poäng.
Så är det någon som vill att jag ska klicka på deras länk?  (A)because i´m nice!


HATAR NÅGON?

Är det någon mer än jag som hatar när folk skickar kommentarer "blir medlem på gratisbio, yadiyada" Det är ju skitbra. Men orka liksom värva medlemmar!

Bli medlem, eller inte. Det är frågan!


CITAT! TUMMEN UPP!

- Vill du ha mitt telefonnummer?
- Frestande, men, nej.

- en till?
- Ja, eller nej. Vi slår på stort. Vi tar apelsinjuice!


KOLLAR PÅ NOTHING HILL! ^^


its the best!BJÖRN!

Min morbror björn hade ju lite födelsedagsfirande idag. Men det var Mormor som fixade middan och Björn stog för tårtan! :)

Jag älskar min morbror! Han är så jäkla kul. Vet inte varför. Det är små saker han gör och säger. Tror inte han fattar vad han säger som är så kul som får mej att skratta. Min Favorit! ;D

Men iallafall stod han för tårtan. Mycket god tyckte jag. Han var mycket finurlig också. På tårtan hade han lagt dekorations björnar. ^^ I tårtan var det säkert björnbärssylt också. ;D haha.

 


TILLBAKS!

Nu är jag hemma från mormor. Vi firade min morbror björn lite. Åt lite mat och tårta. :)

Jag tog 1084 bilder med min kamera! Sen tog fan minneskortet slut. x)

Alla frågar hur jag bestämmer vilka bilder jag ska ha kvar och vilka jag ska slänga. Men grejen är att jag slänger fan inga bilder. Behåller alla. Eller, inte när dom är liksom skitsuddiga och man inte ser någonting. Då raderar jag fan. ^^

första bilden.sista bilden.


OM JAG KOMMER BORT!
'

Om jag kommer bort på vägen hem till mormor så tipsa polisen att jag såg ut såhär då! Är antagligen kidnappad av några stackars hjärntvättade fans.


VIDEOBLOGG!


BARA IBLAND!

Sitter just och laddar upp en videoblogg på youtube till er. Och ibland tycker jag faktiskt jag får in det i min lilla humoristiska bubbla som jag lever i. :) hehe.

La upp min klipp på Politik och debatt eller någonting sånt. EHE! Rätt val?

Videoklippet kommer snart.

ELIN TIPSAR!

ASSÅ DENNA BLOGGEN ASSÅ!

ROLIGASTE JAG LÄST PÅ LÄNGE! x)

http://paraplyjack.blogg.se/


SIGNALAMENT!

Anna, tänkte bara så du känner igen mej när du ser mej. Och också till alla fans som vill till autografer då. ;DFACELOOK!OUTFIT!


LÖRDAGSGODIS MED ANNA!

Fattar ni eller? Detta är typ den största dagen på länge. Jag ska vara med anna. Vi ska gå och köpa lördagsgodis. Plockgodis. Riktigt lördagsgodis. Fattar ni hur länge sen det var som jag köpte det.

Känns som gamla goa tiden nu. :)

Jag och anna ska ner till centrum. Köpa lördagsgodis. <3 Sen gå upp till henne och kolla på film eller nått. :D

Men det viktigaste. LÖRDAGSGODIS!grattis anna. Du har just vunnit tävlingen "köpa lördagsgodis med elin" Bara för att du är en sån bra vän! :)
SAKNAR KISSIE!Är det bara jag som får upp en sån här varje gång jag går in på kissies blogg?

Blir så jäkla irriterad! Kan ju inte läsa bloggen alls.

Det är ju därför jag inte har uppdaterat idag. Har ju vart så jäkla deppig över att jag inte har kunnat läsa vad kissie har vart med om. :/

Jag har ju iallafall en anledning varför jag inte har bloggat. Typ Dessire och Paulina har ursäkten att "har haft så hiimla mycket pågång att jag inte hunnit blogga" Liksom, jah visst! Det tror jag ju på. Du har bara inte ORKAT blogga.

Jag orkar inte bara för att det har ju vart en så känslosam dag för mej eftersom att jag har ju inte kunnat läsa om min favoritbloggerskars liv.

Jaja. Hejdå


GODNATT!

Godnatt alla söta fina fans där ute i lilla landet lagom. Det har vart kul att ni har läst idag. ^^ Över 20 stycken har vart inne här. Börjar närma mej toppen nu. Playing with the big ones!

Nu ska jag sova iallafall. ^^grattis sängen, du har just vunnit en till natt med mej!nu ska jag nog lägga mej och läsa en riktigt bra bok.eller inte. IM 2 COOL 4 THAT! ^^


ÖDET?

Är det inte ödet. Precis när jag skulle börja spela guitar hero så guitar hero reklamen på tv. weey. Hedi Klum måste nog säga mej att jag ska köra på avancerad level idag. ;D

LET`S ROCK! nu gör jag guitar hero!


MIN, BARA MIN!

johan kanske är lite äcklig. (kanske vissa tycker)

'

MEN JAG TYCKER HAN ÄR HET SOM FAN!!


LADDAR!

SHOO FANS!

Nu håller jag på att laddar på mina videobloggar från videokameran till datorn. Tänkte att det blir ju bättre kvalitet med videokamera. ^^ Plus att man kan vara mer varierande. Med en webbcam blir det ju inte alltid på bra. :P

Men vissa är nog tyvärr obrukbara, för att jag spelade in dom för typ 3 veckor sen. Typ när jag kollar på friidrotts VM. x)

Eller vill ni se dom ändå? :)

HEJDÅ FANS!just beacause
(stavning?) i rock!


^^


DAGENS!

What is so funny about, peace love and understanding?hmm..


DAGENS FRÅGA!

Är det inte lite jobbigt när ingen kommenterar? ;D


SKATERBOY!

Vet ni vad jag och min kompis Fanny gör på rasterna. Då menar jag verkligen ALLA raster. Vi går till skejtparken. Som ligger ungefär 10 meter ifrån skolan. ^^

MJAO! Sitter där och bara trånar efter alla snygga killar. Många kanske inte vet det men jag har väldigt länge haft en liten förälskelse i skaterboys. Och äntligen klev Fanny in i mitt liv och delade mitt intresse. :D

Och nu är det en kille. HEET! Han har lila keps. Bakvänd. Och är SNYGG!

Han skulle man ju inte neka. ^^

Slår nästan vad om att i slutet av nästa år har vi gift oss. Vem sätter emot? :)

kan han säga nej till mej eller?

ÄR JU SÅ CHARMIG! ;D


GRYYYM!FYFAN va bra låten är! :D Plus att jag ÄGGER på guitar hero på den också!! ;D Ska lägga upp ett klipp på det någongång. ^^


SKÄMTARN #1


OHHHH - OWND!


TILLLÄGG!

Ska bara lägga till att jag la in mitt förra inlägg på nybloggat.se i kategorin HOBBY!

ehe, jah! Det är vad jag sysslar med om jag inte bloggar. ;D- OOOOOH MY GOOOOD!


NO HANDS!


IDOL IGEN!

Nu gör vi idol idag igen! Superb. Och idag gjorde dom västkusten. GÖTEBORG! Sveriges framsida. Sveriges stolthet! :)

Kanske bara för att jag nästan bor i Göteborg för att det är så bra!


ANDREAS CARLSSON!

Det är någonting med andreas carlsson. I ansikten ser han ut som någonting konstigt. Jag vet inte vad. Men kroppen. GAAAH! Herregud. ME LIKE VERY MUTCHO! :DVet inte om jag ska tycka att han är otroligt het eller otroligt ful.

Vad väljer ni? ^^


TIPS!

Måste bara säga att the all american rejects är fan det bästa bandet efter oasis! :) SKETBRA!Dom är fan inte snygga, men det är ju typ inga band jag lyssnar på. Men vafan. Det räcker att dom är BRA! Det kompenserar ju. ^^FAN, deras klipp går fan inte att ladda upp från youtube. Så ni får gå in och lyssna själva.

Bästa låtarna:

Gives you hell
Dirty little secret

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


VUXNA GILLAR MEJ!

Idag har jag lagat mat till min kära pappa. Och mej själv då. Ett måtto. Gör ingenting utan att det gynnar dej på något sätt.

Vem är duktig?

Igår lagade jag mat. Idag med. OCH i söndags MED! :D

Vad ska jag säga. Vuxna gillar mej. ;D

Det blir ju svengott också! :) Ska kolla på Hells Kitchen snart. Skulle kanske söka? :) Hehe. Idol och Hells kitchen. Sicken kombination. hehe.

GRATTIS!

Oj, dessire har uppdaterat! ^^

^^WOHOOO! 186 mail! ^^ 22 i skräppost. ;D
TILLLÄGG: Nu ska jag bara säga att facebook är jobbigt. 120 mail var sammanlagt olästa från facebook. ^^

INGA FANS! :/

Det var inga fans som ville bli kompis med mej på facebook. :/ 

Men för alla er andra fans som inte visste att jag accepterar alla vännerförfrågningar jag får, så heter jag Elin Carlsson på facebook. ^^

Men däremot hade jag fått 34 kommentarer på mina bilder. Weard? :S Liksom innan hade jag fått EN kommentar. Och det var av min morbrors sambo.

hehe. x)

EDIT: Okej, det var ett foto, på mej! På någon annans sida. ^^ Då fattar jag. Visste faktist att jag inte var såå populär på facebook.


EYYY!EY EY EY!! Är det några fans mån tro? ^^ ;D


KISSIES BRORSA!

HAHA! Såg just kissies brorsa i idol. Jag bah. Liksom, skojjar du med mej? FYFAN VA FULT DET VAR! x)

TILLLÄGG: För er som inte såg det: http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1191260

FÅR MEJ PÅ BRA HUMÖR!

Den här får mej alltid på bra humör! :)


SÅ HÄR GLAD!

Gissa hur glad jag är nu!


IDOL NÄSTA ÅR!

Om typ 20 minuter är det idol på teve! :D Weeey. Och nästa år idol när i stan. Ska jag fan söka. Är så jäkla bra på att sjunga! ;D Plus att jag är 16 också. Det är ju ett litet plus i kanten. För annars kommer jag ju inte in. :P

KEVIN BORG KAN SLÄNGA SEJ I VÄGGEN!


UNDERLIG MÄNNISKA!

Är inte dessire nilsson lite underlig? Skriver inga inlägg alls. Och själv säger hon typ "för att bli en bra bloggare måste man skriva MINST 7-8 inlägg per dag, som jag alltid gör." YADI YADA YO! Jo, du dessire. Du här ju verkligen vart väldigt akriv på det senaste. ^^

Sen när hon väl skriver så skriver ju hon typ 4 inlägg på 15 minuter.

Men hellre ofta än många på samma gång faktist.

I den här bloggnings takten som dessire bjuder oss på är det mer sannolikt att:

Kissie hinner göra en delfinal 3 på sin tävling kissies new boyfriend.
Paow hinner skriva ett inlägg.
KENZA hinner skriva ett inlägg.
Desiree blir avstängd för: för lite bloggande och för mycket skryt om att hon skriver många inlägg.
Jag hinner bli större än blondinbella
N Bitchie skulle kunna skriva ett inlägg när hon var på semester förra veckan
N bitchie skulle kunna åka på en till resa och sen när hon kommer tillbaka så har hon ingenting att skriva om för att dessire inte har skrivit.

Ja, ni fattar liksom. ^^

 
IDOL!

Hade helt glömt bort. Idag börjar ju ett av mina faoritpogram. IDOL! :D Wiie. Älskar det. Det känns verkligen att hösten börjar komma när det börjar på tv igen.

Fast all tycker ju att audision (stavning?) är det bästa. Men jag tycker fredagsfinalerna är det bästa. Att sitta där varje fredag och bara mysa. Bäst är det att vara hos mamma när det är idolfinal på tv. För hon kollar också på det. Så då är det myyys! :)

Idol ligger typ på fjärde plats på min favoritpograms lista.

1. One tree hill.
2. That 70's show
3. Melodifestivalen
4. Idol


PÖRD-EY!

I skolan nu ska vi göra en liten presentation av 3 ord som vi tycker om. Har en relation till. Eller bara tycker är helt underbart läckert ord.

Har två ord. TUFF. och, PÖRDIGT! :D Var bara tvungen att ta med mogis ord. Eftersom att jag älskar henne!

Pördey är det bästa ordet. Love it.

Sen måste jag ha ett till också. Några förslag på några ambitiöst überläckra ord? :)


jag är lite pördig skulle jag tro. Ska ringa och fråga mogi


JAG HANN!

 

KOLLA! Jag hann lägga upp min videoblogg innan tolv slaget! :D Fyfan va stressad jag var.

 

Liksom, vad blir det? 14 sekunder innan klockan slog 12 hann jag lägga upp det! Är det inte lite skills här in the elin building eller? ;D EH, EH, EH!

Everybody clap your hands say. EHHHYO! Put your hands up in the air. Put your hands up in the air.


BEAUTEYBLOGGARN!


FUUCK!

Fan, hade en till videoblogg. Men ville lägga upp den innan klockan 24.00. Men det är bara 5 minuter kvar! :O Ska se om jag hinner! ;DEDIT: Eh, jah. Min dator visade 5 minuter. Men sedan blev det visst bara en minut. ;D


NU BLEV DEN KLAR!


itsn´t it ironic


VIDEOBLOGG PÅVÄG!

Japp, nu är det videoblogg på gång. Videon håller på att "bearbetas" på youtube. Men kommer snart upp förhoppningsvis! :)

över 2.52 minuter pure elin video! ^^

Nu blir ni glada va? ^^ ehe


ps: Har fått många förfrågningar om nya bilder till min fanblogg som någon har skapat. Några exakta bilder ville dom ha. Så här kommer dom. ^^Något förvånade elinsmile elinSuperförvånade elin

Just dom här minerna vile någon ha. ^^

ROAST!

Kollar på roast på berns. (stavning?) FYFAN VA KUL! Men jag måste säga. Björn Gustavsson som dom roastar ser ju lite ledsen ut..

BACK!Nu är jag tillbaka.

Det kanske inte syns på bilden. Men mitt hår är inte nådigt kan jag säga. Fukt ger frizz. Friss ger fult. Fult ger blickar.

Själv tyckte jag att jag gjorde en sjuuukt fin bild här över. Eller?

 


GOING TO EMMAS!Nu går jag till min lilla emmapemmasnyggiskrämmaoch jag tycker som anna. Paraflax verkar som en bra idé. Regniga dag som denna i min lilla förort.


ONE TREE HILL!

åh, jag vill se på min favvo serie!! ONE TREE HILL! <3 herregud vad jag får abstinens. Men emma har 2 av mina boxar. Måste bara åka och hämta dom nu!

Plus att jag måste köpa 5:ans box. Klarar inte av att inte ha dom nya. Men dom är ju svindyra. Men femman kostar bara 299 där jag köper iallafall. :D Så nu tror jag bara att jag köper den! :)

för abstinentig för att synas!


ÄR DET SÅ?

Fick min första youtube kommentar i förrgår.

 

Jag måste ju säga att det var kul att få sin första kommentar på youtube ever. Men hon var lite väl rak på sak. Är mina ögonbryn verkligen så hemska? Jag vet att dom liksom inte har så mycket karaktär. Eller är jättesnygga. Men dom ser iallafall inte ut såhär:
 


ELIN ANROPAR KENZA!


Elin anropar kenza! Starta en tävling. Lägg ut en svinful bild på dej. Lägg ut en skitsnygg outfit. Gör narr av alla äckliga fjortis bloggare igen. Skriv någonting interessant. Lägg ut en bild på armani.

NÅGONTING! GÖR NÅGONTING!!!!NÅGON BRA BLOGG?

Någon som har nått tips på en bra blogg att läsa? :)

Själv har jag två superförslag!

http://nbitchie.blogg.se
http://alltutom.blogg.se

DOM HAR


HELVETE!

Visade sej att jag var tvungen att göra degen också.

100 gram osaltat smör
3 dl mjöl
1 tsk havssalt


master cook elin is hear! :D

RECEPT.SE - HERE I COME!

Frågade pappa om jag kunde hjälpa till med någonting. Han sa att jag kunde leta upp ett pajrecept.

Hmm. fan, trodde han skulle säga nej. Men har man väl sagt någonting måste man hålla det. ;D


BEI VATER!

nu är jag back by father! Har tänkt att skriva rekordmånga inlägg ikväll för er. Så håll er uppdaterade! ^^

NSHS! (för doorksen - nu ska jag skriva)
TUMME NER?

Är det någon mer än jag som liksom TOTALY HATE blogg.se :s nya förändringar?

It´s totaly craaazy!


KLUBBERIET! ^^

Gick in på klubberiets hemsida och skulle se om jag kunde hitta några fula bilder på desiree, paow och kisselikissie. Hittade massor av andra bilder också.

Ingen av dom små fjortisarna tänker ju! Vattenfast mascara någon?
DRESS CODE - Inga kläder.


Och här var en liten bild som paow glömde att lägga upp på sin blogg. Den var väl TJUSIG!


- Pussa mej!
- Ehh, du har någonting på läppen. Kan jag inte få äta mitt eget snor istället..


Kommit lite fel? Lanet är på klubberietgatan 2!
EFTER DOMMA BILDERNA BÖRJADE MIN DATOR DAMPA! /:


JORDGUBBAR, MM, JORDGUBBAR!

Hittade världens fulaste, äckligaste, roligaste bild på mej som någon har tagit när jag sitter och äter jordgubbar. Asså det är fan taskigt! x)bjuder man mycket på sej. Eller bjuder man mycket på sej.

TOP MODEL!

Idag, snart. Är det dags att byta till kära tv3 och kolla på.. dataddadaaa. TOP MODEL! 13 nu va? 14 kanske.. hm.

Måste bara se. Tror ju väldigt starkt att jag kan bli model när jag blir stor. "stor". Stor och fet är jag ju redan. Ska bli plus modell. Med mina 1.54 centimeter och min plus size kropp så tror jag att jag kommer bli nästa tyra banks. Ska bara gå och köpa lite mörkare foundation först. ;D

Mina poser är ju dom som kommer göra mej till modell. ^^

ERKÄNN JAG ÄR BÄST?!
IM BACK!

Nu är jag tillbaka fans! :Dså nu kan ni fans fortsätta ringa mej! (eller kommentera) ;D


MÜTTER!

Nu ska jag till min mami. Så ni lär inte se mej på en stund. *alla gråter*
*KNACK, KNACK*fatta ironin!


12.10

HEJ FANS!

Vet ni när jag börjar idag? TIO ÖVER 12!! :D My day is made. Slutar lektionen efter också. ^^

KISSIES MAILSTATUS!

Kissies mail just för tillfället.1. Lesbisk
2. Lesbisk
3. Dansk
4. Lesbisk
5. Lesbisk

Okej, kissie kan ha signalerat ut några signaler att hon var lite lesbisk. Skulle inte förvåna mej. Hon ljuger ju hela tiden och gömmer sej bakom "kissie". Det är ju typ det man gör ända tills man kommer ut som lesbisk. ljuger för sej själv. 

Jag lovar. Snart kommer hon komma ut med att hon är lesbisk! GLÖM INTE VART NI HÖRDE DET FÖRST! :D  


SORRY KISSIE!OCH KENZA TAR TÄTEN IGEN! :D


FACEBOOK!

 

WOOOW!

Snart är jag lika populär på facebook som kissie! ;D Som jag (bara som en liten parantes) förövrigt har försökt lägga till på facebook. Inte lyckat! Även fast jag är blondin. :O

Jag har nu 52 vänner. (på facebook då asså, ehe) Alla andra har typ över 100. MINST! ^^ Men jag kör ju den übertuffa stilen. JAG ska INTE lägga till någon. Alla får lägga till mej. ;D aha. Har lagt till 2 stycken. ;D

Så nu får alla ni som läser detta inlägget lägga till mej på facebook. nästa gång jag loggar in så vill jag se att det står 1000 vännerförfrågningar. Okej? OKEJ? Bra.

Heter Älin Carlsson


ÄR GANSKA NÖJD!

När jag åker från min skola i stan med min buss till min lilla förort jag bor i kan man ju bara ta fina beslut.

När man ser att den bästa bussen som åker direkt hem till dej utan några kringelikrok vägar på vägen åker iväg precis när du är 50 meter ifrån bussstationen.

Orka springa! Det kommer fler bussar.

Så då kommer det en buss som går till min lilla förortom 2 minuter. Men den åker igenom 2 extra kringelikrok bostadsområden. Men orka vänta 12 minuter. Så då tar man den.

När man sedan kommer till sin förorts terminal så ser man att den bussen som går direkt till ens hem står precis brevid.

SKA MAN ORKA TA SEJ AV BUSSEN OCH BYTA BUSS?

Det gjorde jag. Tjänade 30 minuter på mina val idag! :D

JAG ÄR NÖJD! :D


SKOLFOTTO!

Idag var det skolfoto! Hur blev det då? Fult. Som vanligt. Ögon som kollar in i kameran. Står med högra sidan mot kameran. Min bra sida. Tillgjort leende. Som bara växer för att fotografen tar så lång tid på sej innan han tar bilden. Fotografen säger någonting roligt som egenteligen inte är roligt. Det blir bara roligt bara för att det är just skolfoto roliga saker. Leendet växer. Hamsterkinderna växer. KLICK!

Kortet är taget. Går och kollar. Ögonen. Okej. Allt annat. FULT!

Sen är det dags för det enskilda fotot. Det vill man ju inte ens skriva om för det är så hemskt.  Skulle ju bara vilja göra så här på korten istället.


SLEM!Är inte den här bilden skitäcklig! Bara kladd, saliv, slem överallt!!