filmer som man har sett..

Det är så kul när det kommer filmer på teve som man har sett även fast dom inte är bra.. :P Som filmen serving sara som kommer på tv4 idag. För den satt jag och kollade på en gång.. Inte så bra, men lite smårolig.. Fast jag gillar sånna dåliga filmer, man måste ju ge dom en chans som med alla dåliga bloggar ut i landet.. x) Men det bästa med filmen är att matthew perry är med i den. ( han som spelar chandler i vänner ) Och det är kul när personen från tv-serier är med i filmer tycker jag. :P

Amerikansk komedi från 2002. Delgivningsmannen Joe Tyler har fått i uppdrag att lämna över skilsmässohandlingar till en kvinna, Sara Moore. Han väntar på henne när hon landar i New York. Sara ser en dyster framtid framför sig när hennes rike make försvinner ur hennes liv och hon kommer på en plan. Hon erbjuder Joe en belöning om en miljon dollar om han tillsammans med henne letar rätt på hennes man, Gordon, så att Sara kan stämma honom och på så sätt få en del av hans förmögenhet. Joe går med på planen och tillsammans beger de sig till Texas och det blir en strapatsfylld resa. Samtidigt skickar delgivningsbyrån ut Tony, en kollega och fiende till Joe, för att se till att Sara delges handlingarna.

Serving Sara 

håller nästan med, men för mej får den 2

TV4 21.00


miss secret agent.. 2 ^^

Vet ni vilken film som kommer efter miss secret agent?! Miss secret agent 2! :O Coolt va? ;D Det ska jag se på, fast jag har redan sett den faktist!! ^^ För er som inte har sett den:

Amerikansk komedi från 2005. FBI-agenten Gracie Hart får i uppdrag att marknadsföra FBI och åker på turné med den brutale Sam Fuller som livvakt. Under resan kidnappas hennes vän Miss USA tillsammans med Stan Fields, och Gracie bestämmer sig för trotsa chefens order och själv resa till Las Vegas för att undersöka kidnappningen.

Miss Secret Agent 2 - Armed and Fabulous

håller med om att den inte är jätte bra..
men jag skulle faktist ge den en 2+ iallafall.. :)

21.00 kanal3

miss secret agent!

nu är miss secret agent på teve! En av världens bästa filmer. Rolig och lite gullig! :) För er som inte har sett den, här kommer en beskrivning: 

Amerikansk actionkomedi från 2000. Fröken Amerika-tävlingen har mottagit hot från en av landets mest ökända brottslingar. FBI har bevakat psykopatens utsvävningar under en längre tid och detta verkar som deras bästa chans att fånga galningen. Planen är enkel, en av deras agenter måste infiltrera tävlingen som en av fröknarna. En sökning genom dataregistren ger fullträff i form utav Gracie Hart, en naturlig om dock lite vildväxt skönhet. Gracie behöver fixas till rejält om hon ska kunna agera som fröken och Victor Melling får uppdraget att göra om henne, något som ska visa sig vara lättare sagt än gjort...

Miss Secret Agent

tv.nu tycker:

jag tycker:
5 BÄST

går nu på kanal3


skridskor! :)

Idag åkte jag skridskor med anna larsson. För vi ska nämligen åka skridskor med skolan, EN MIL!!! Och förra gången fick jag ha sån där stödsak som små barn har. x) Men då hade jag hockeskridskor, så idag skulle jag testa kontåkningsskridsor.. Det gick faktist bättre.. :P


SCHNYGGINGAR VA??

HJÄLP!!

Idag börjar 3:dje säsongen av hjälp! Fattar det inte, för förra sesongen var inte så bra. Den måste verkligen vara bättre än förra.. För annars kan dom lägga ner hela skiten!  Nån känd person från USA ska vara med också..


40 poäng!

MORGAN ALLING FICK 40 POÄNG PÅ SIN DANS IDAG!!


skador! :'(

let´s dance är ju bäst! Men det är så himla mycket lessamt som händer. Mojje fick ju en hjärtattack typ och ersattes av Nicklas Wahlgren och det var ju ganska hyfsad bytning. Sämre byte men ändå skapligt. Och nu hade ju Magdalens Graaf fått en hjärnblödning och fått opereras, och det tråkigaste är att ingen ersätter henne.. :/ Jag hörde också av någon att Laila Bagge hade fått någon stress sjukdom eller nått, fast läste på text-tv att det inte var sant.

SLUTA BLI SJUKA!!! :'(
(

2 avsnitt

Har just sett på true blood. Var faktist rätt skapligt.. Fast inte världens bästa serie, men ganska värd att kolla på. Läskig, ser vampyrer över allt nu! x) Fast i slutet av alla avsnitten är det ganska spännande, fast man vet typ exakt vad som kommer hända. :P

NI BORDE KOLLA! ;)



true blood!

har laddat ner serien true blood. Två av mina kompisar sa att det va as bra. Det handrar om vampyyyrer!! ^^ Det var typ en tjej som kunde läsa tankar och så läste hon att några skulle döda en person som var en vampyr, och dom visste typ det. :P Okej, okej, jag förklarar inte så bra.. Men verkar as braoo! :D


haha - cooling!

SÅ JÄVLA COOL ÄR HAN!! ;D


sa ju det ^^

gårdagens film.

Nu ska ni få en lite recencion från filmen som jag såg igår.. Den hette - a little thing called murder. Den var faktist lite bra. Men inte någonting som jag skulle vilja se 3000 gånger till men jag kan se den igen. Den var lite seg i början men sedan blev den bra.. Fast den blev faktist bättre när man tänkte på att den baserades på en sann historia. :)



dagens film. :)

A little thing called murder
 

Amerikansk dramakomedi från 2006. Mor och son begår en rad brott tillsammans, bland annat rån, bedrägeri, slaveri och mord. Baserad på en sann historia.

åh, älskar filmer som är baserade på sanna historier. :)
kolla på den och säg vad du tycker. :)
TV 3 KLOCKAN 21.00 IDAG. :)


recension!

tänkte jag skulle ge en recencion på filmen som jag såg igår på 6:an. filmen hette Loser, och han som är med i amearican pie är med i. ^^ Jag hade faktist sett filmen innan märkte jag när jag började se filmen. Den var ju inte så bra precis men lite gullig! :) Jag rekomenderar dej inte att se den..

SÅ, FILMEN LOSER ÄR EN LOSER! ;D

fortsätter du?

KOMMER DU FORTSÄTTA LÄSA MIN BLOGG?

i taket lyser stjärnorna. :)

åhh, vad jag vill se i taket lyser stjärnorna. och det ska jag också! :) Verkar sjuukt bra. sorglig, och jag älskar filmer och serier som man gråter på. Jag grät liksom i trailern. :'( Det var en bloggare som hade skrivit ett inlägg om filmen och så hade jag komenterat att, eh ah, det jag just skrev typ ;D och då hade hon komenterat tillbaks:

Sv: JAG VET ! Och Samuel Haus är så jääääävla het! Han var så himla liten i tsatsiki , och nu värsta bombnedslaget !!!

Och hallå! Han killen på festen det är han, tsatziki! Och jag håller med. SÅ SCHNYYYGG!!! <3 Jag visste att jag kände igen honom, men inte från vad. Men nu vet jag och han är veckans heting.. ^^

"om du dör mamma
då tar jag livet av mig"



bloglovin

Jag tänkte att folks bloggar får ingen chans hos folk, ingen läser ens blogg!
Så jag tänkte att jag ska få ge en helt okänd blogg en chans..
Ska läsa bloggen varje dag.
Har lagt in den på bloglovin


det borde du också göra! :)


mallgroda.blogg.se

NOO

nejnejnej, vi har bytt schema.Förut hade vi våran halvklass-no på morgonen på fredagen. Men nu ska vi ha den på eftermidagen idag. Så vi slutar klockan 16.10. HEMSKT!! Och så är det en 45 minuters rast innan från gympan ( fast det är bra ) Men idag sög det för vi slutade 25 minuter tidigare från gympan och det var bara promenad så vi behövde inte byta om heller. Så jag gick inte. x)

vad tycks?

VAD TYCKS OM MIN NYA HEADER!? ;D

BUSRINGNINGAR!!

haha, hassans busrigningar är FÖÖÖR bra!




 


 

/|\
|
den här är bäst!

JENNY VANN!

yeey, min "tävling" är avslutad. Jag hade två olika filmer som går på teve samma tid ikväll. Och den som sa först vilken film jag skulle se, DEN VANN! Så vinnaren får sin bloggadress skriven i detta inlägg! :)

Det var jenny som vann:

"Jag tycker du ska se Loser.
Den är faktiskt jävligt bra:)"

http://mallgroda.blogg.se

ni kan ju också kolla på filmen och berätta vad ni tyckte ^^

kanal 6 klockan 21.20 IDAG

gråter.

TÅRAR! ONE TREE HILL ÄR DET BÄSTA SOM HÄNT!

hoppas ni såg dagens avsnitt
om inte så har ni missat något fantastiskt


oth! det bästa och värsta avsnittet!

Herregud, dagens avsnitt. Det bästa för att jag tror att lindsey gifter sig inte med lucas för att hon fattar att boken är skriven om peyton och hur mycket han älskar henne. Det värsta för att nannyn kidnappar jamie från bröloppet och sen räddar Dan honom. Snabbt sammanfattat.

MYCKET NEEEEJ OCH JAAAA BLIR DET IDAG

vilken film ska jag se?

Idag kommer 2 filmer klockan vid 9. En på 3:an och en på 6:an. 3:an brukar ha bra filmer. Och 6:an brukar bara ha massa action och äventyr, det är sånt som jag inte gillar så mycket så jag brukar se på 3:ans filmer för dom har lite mer komedi, drama och romantik. Sånt som jag ÄLSKAR! :D Men idag kommer det komedi på 6:an och drama på 3:an. Så vilken ska jag se? antingen:

ÄVENTYRAREN THOMAS CROWN
Amerikanskt drama från 1999. När en ovärderlig Monetmålning stjäls från ett ledande New York-galleri frågar sig polisen vilken professionell tjuv som ligger bakom. De anar inte för en sekund att tjuven är en fullständig amatör vid namn Thomas Crown. Thomas Crown föddes fattig men tog sig till Oxford med hjälp av ett boxningsstipendium. Med hans skarpa sinne för affärer har han lyckats bli miljardär. Men trots sin framgång så söker han nya utmaningar och stjäl ingenting för pengarna, utan bara för spänningens skull. Kriminalaren Catherine Danning tar på sig fallet och börjar röra sig i Crowns sociala kretsar.
Äventyraren Thomas Crown

V.S

LOSER
Amerikansk komedi från 2000. Paul kommer till New York och får dela rum med tre coola killar, som helst ägnar dagarna åt att festa och att studera personer av det motsatta könet. Detta ställer till med problem för Paul, som måste studera hårt om han ska få behålla sina studiemedel.
Loser

VILKEN SKA JAG TA? DEN SOM KOMENTERAR FÖRST BESTÄMMER ÅT MIG! :D
jag lägger upp din bloggadress här så får du kanske fler besökare också!

melrose place!

nu är det melrose place på teve. :D Fast kan bara se typ 1 avsnitt i veckan eftersom att jag kommer hem typ 4 eller 5 alla dagar utom 1 nu. Fast idag är jag hemma från skolan. Men texten ligger efter, skitjobbigt!! Jag vill att avsnitten med hon rödhåriga kimberly eller nu vad hon heter ska komma. För dom är BÄST! ;D

hon^^



FCZ

vi är FCZ ehåhehåh!!
vi kommer banska skiten ur er och kämpa och slåss
Vi är FCZ ehåhehåhh!!
och det är bäst att ni passar er för oss



hur gör man? :O

hur gör man liksom för att folk ska börja läsa min blogg dagligen? Det gååår ju inte. Dom flesta går ju in en gång för att man har komenterat en blogg.. Men det blir ju inget intresse för bloggen. Så dom som tycker att min blogg rules komenterar 123  eller nått. Och så kan ni ju också premunenera på min blogg på bloglovin.com. (Y) :D


melker

Han melker andersson var med i vakna med the voice imorse. Han som är typ sveriges motsvarighet till gordon ramsey.. :P Fan va tråkig han är. För alla gäster brukar skratta och skojja as mycket när dom är med, men han var superseriös och tråkig!

FCZ

haha, är hemma och kollar påFCZ. Dom är helt underbara!


BLONDINBELLA PRATAR UT!

eftersom att jag hatar blondinbella så gillar jag att kolla på förnedrande klipp om henne.. Här är ett:



MOHAHAHAHAHAHA

pimp my låda!

Har just pimpat min låda som jag har alla superduperultraviktiga sladdar i. Innan var det en vitmålad skolåda, men nu satt jag och klippte ut massa killar från gymnasiekataloger och satte på dom på. ^^ Både fula och snygga.. Jag tror jag ska göra en annan med bara SNYGGA killar! haha! ;D


^^ (cambild)

skaterboy..

He was a sk8erboy.. Åhh.. Ryan Sheckler <3 Så snygg är han.



snyggare i serien faktist ^^

life of ryan
MTV 18.00

you can´t hurry love. <3

JAG ÄLSKAR LÅTEN! :D
OCH HÄR FÅR NI DEN!
INTE DEN BÄSTA MEN HITTADE INGEN BÄTTRE MED MUSIKVIDEO


japaner ^^

oth - brookes mamma

oth!! Asså gud vad jag blev glad nu. Brooke avskedade hennes mamma från företaget i dagens avsnitt. Hennes mamma är hEMSK! Hon har aldrig varit en riktig mamma. Bara när brookes företag startades så kom hon. Fyfan, hon förstör allt! Och hennes mamma älskar henne inte.. Hon tycker att man ska FÖRTJÄNA ens mammas hjälp och kärlek.. Det var en av de sorgligast sakerna jag hört.

till alla mammor där ute som tycker att barnen måste förtjärna hjälp och kärlek. DET SKA DOM INTE BEHÖVA!!


bläää

visste du att..

Jag kollade på söndagsfilmen på trean och då var det en kille som skärde av sig fingrarna av en gräsklippare.. Han hade ingen försäkring och oprationen kostade 2600 tusen eller ngt. Det skulle ta ett tag innan pengarna fixades fram så då sa doktorn att de kunde typ frysa ner fingrarna i ett par veckor och sen sätta på dom. Men jag har hört att om man har fått ett finger avskuret så skulle man stoppa den avskärna biten i munnen eller i röven tills man kom till sjukhuset annars skulle det inte funka att sätta på det.

VILKET ÄR RÄTT?

söndags filmen

Japp, söndagsfilmen. Egenteligen EN av söndagsfilmera heter the ringer.
  förklaring:

Amerikansk komedi från 2005. En komedi om två killar som bestämmer sig för att fixa Special-OS, och låta en av dem låtsas delta, för att kunna betala av en skuld.

The Ringer

Johnny Knoxville är med i!! Han som är med i jackass, tror jag, hoppas jag. Hoppas filmen är bra också! :)
tv.nu tycker:


TV 3 KLOCKAN 21.00







 


Hej..

Jag har provat massa olika koncept för min blogg nu.. Först va jag bara mej. Sen Skulle jag vara en rik beeaatch och kändis. x) Och sen en rockstar.. Men nu är jag mej själv, och skriver om min "passion", film och teve! x)

ENYOY!!