JAG HAR SPOTIFY!JAG HAR FÅTT SPOTIFY!

Lite efter. Eh, ja!


SMART!

Hon dära blondinbella. Hon är ju så smart ibland!!

http://blondinbella.se/vardagstips/#comments


..

Och det tog 40 minuter!

GAMMALT TRÅKIGT GROGG!

Förr i tiden tänkte jag att detta skulle vara en media blogg. Med bara filmtips och musik och tv och sånt. Det konceptet gick inte hem hos folk. Specielt inte hos min bästa vän anna.så nu tänkte jag att det är lite väl mycket kategorier och massor som jag inte lägger saker i. Så jag tänkte att jag lägger ihop dom kategorierna till en. ^^ Typ. Gammal Media?

För nu har jag ju en liten annan toutch på bloggen. :D


VARSÅGOD!

 


IMPRESSED?!

Nu har det gått cirka 40 minuter sen att jag skrev att jag skulle dra mej i håret och börjja skiva mer inlägg. Och nu har jag skrivir 7 inlägg sen då. ^^


HON ÄR INGEN KÄNDIS!

Att desiree nilsson inte är en kändis har ju jag vetat länga. Men hon har inte liksom fattat det än. Det är liksom undermedvetet medelande att bara för att man har en känd blogg blir man inte känd. Men det är som sagt undermedvetet, och sånt fattar ju inte dumma blondiner.

För att vara kändis måste man liksom måste man uppnå domma kraven:

Iallfall en del av de vuxna samhället måste veta vem den är.
Man måste ha fått gå på några kändisfester iallafall.
Man måste veta hur man klär dej snyggt.
Man måste ha någonting BRA att vara känd över.

MM.


Här är iallafall beviset på att dessiree inte är kändis.

Sveriges största kändissajt. Och dom har inte henne. BEVIS!


VÄRSTA NYHETEN!Men hallå eller? Vilken sensation. Nicole köper toapapper! Sicken nyhet. Ser ni längst upp eller? EXKLUSIVT! Herregud.

Ja, att nicole richie köper toapapper. Att Dessiree har inga stora tuttar egenteligen. Att jag inte är snygg. Att One tree hill är världens bästa serie. Att vakna med the voice är världens bästa tv pogram. Att jag är cool.  Att N.Bitchie är den bästa bloggen. Att kissie redigerar sina bilder.

Det är inga världsnyheter precis!

OMG!Oh, my, god!! Det här kan inte hända. Just när jag börjat tycka om kenza så ska kissie komma och förstöra. Och fan att dessiree skulle komma upp på listan. Nu har man ju en mindre anledning att reta henne för.

DESIGN!

Är det någon som tycker att jag borde ändra någonting på min bloggdesign. ANYTHING? Var inte rädda att klaga. Tycker att den är lite. eh, ah, fan..

Är nöjd med headern och menyn.

Och så tänkte jag att jag skulle ta bort veckans blogg. Eller är det mycket intresse om att vilja delta i veckans blogg?  :PJAG VET HUR MAN TAR KRITIK! :D


KRÄFTSKIVA!

Var på kräftskiva igår. Med stora feta släkten på mammas sida av släkten. FYFAN VA FULLA VI BLEV!!!min syssling evelina ville VÄLDIGT gärna komma upp i min blogg.

Mer får ni inte se. Åh, feel the pain. eller inte.


DRA MEJ I HÅRET!

Nej, vafan. Dra mej i håret. Nu måste jag faktist börja skriva mer i bloggen. Men sen när jag får min dator från skolan, herregud vad det ska skrivas då. Laptop i skolan. Trådlöst internet i hela skolan. ^^


FUUCK!

Skrev fan ett as långt inlägg om katrin zytomeirska förut. Men det bara försvann! :O Orka skriva det igen. x)

Men liksom dom stora delarna i inlägget var.

KATRIN ÄR SJUKLIGT KUL!
HON HAR SÅ RÄTT!
JAG ÄLSKAR VAKNA MED THE VOICE
JAG SITTER BÄNKAD VARJE DAG FRAMFÖR VAKNA
JAG ÄR FASTKLISTRAD NÄR KATRIN ÄR DÄR

HÄMTA ORDLISTAN!

VAD GÖR EN INGENGÖR?

KISSIE HAR SVARET!
TIlllåt mej att skratta. AHAHAHA! GO KISSIE! ^^

NEEERD!From kissies blogg. Kissie vill att dom som såg vad hon köpte INTE ska sprida det till folk. Men det blir ju som att böna och be om att man SKA sprida det. ^^ (det är lixom ett undermedvetet medelande)

Men jag ska inte respektera hennes privatliv. Det var två datorspel. CS OCH WOW!

DET ORDNAR SEJ!KOLLA! Dessiree har fått bröstcancer! Sicken tragedi.. Så ung och snygg (läs:ful).

GYMNASIET ASSÅ!

Igår hade jag min första dag på gymnasiet. ^^ Folk säger att gymnasiet är de bästa åren i deras liv. Jaa, VERKLIGEN KUL!

Den delen när vi skulle gå och äta och maten smakade spya var ju en av mina favoriter! ^^

Min andra VERKLIGA favorit var ju när vi skulle ta ID kort så fick vi sitta och vänta i en kö med 40 personer för att ta ett fult kort. 2 mattanter som tar kort med en webcam i att väldigt mörkt rum och bara en skrivbordslampa. 1 timma! När klassföreståndaren sa att det skulle ta en kvart. ^^

GYMNASIET!INTE KUL!

NEEEJ!

Fick just reda på att en gammal klasskompis till mej ska gå på samma skola som jag. FUUCK! Trodde jag hade blivit av med honom. Men nu blir det 3 år till. Fast inte samma linje men ändå. x) Han är en sån som kommer försent till VARJE lektion. Och stör mej i mitt arbete. Nej, jag bryr mej fan inte om sånt. MEN HAN ÄR SJUUUKT ROLIG! :D

Och fyfan va nervös jag är. Kan inte göra någonting. Har sjukt ont i magen. Fast vakna börjar på teve imorn!! :D Säsongsstart. Har gått på radion i 2 veckor nu. Men nu kommer det på teve. Klarar inte av mina morgonar utan Vakna med the voice..

6.30 ska jag sätta klockan på. MMMMM.. Gud vad jag har längtat att gå upp tidigt
. not.tror jag fresten ska börja åka skateboard i skolan. Öka min status lite till bara. ;D

VÄRSTA SENARIOT!

Skrattade åt mej själva på toaletten förut när jag kom på exakt vad jag skulle säga imorn när jag kommer försent in i klassrummet. Är 10 minuter sen för att jag inte hittade salen som alla gick in i för att jag fastnade på toan och jag skulle sparka upp dörren men så halkade jag på en våt fläck och landade på en blodig binda med mina vita byxor.

Då när jag kommer in ska jag iallfall säga såhär:

- Eh, YO! Förlåt att jag kom sent men mitt lokalsinne är inte så bra eftersom att jag inte har varit i domhär lokalerna någon gång. ahahahahaha. (ingen skrattar) Ehhh, ja. Vart ska jag sitta?

GOSH IM SMART!TYCKTE DESAMMA!Hon är ju bara för skön asså!!! :D

PUUUH!

Your Dream Closet , om GYMNASIET IMORN!:
tak tackjejen !Gymnasiet är underbart kan jag säga, ta vara på den tiden :)


JAG SÄGER BARA!
 


AVSLUTAD?

Min frågestud gick som väntat. Vääääldigt lite frågor. En som frågade, fast tre frågor. ^^ Så det är ju en tolkningsfråga hur många jag fick. 1 eller 3? :P Men nu ska jag iallafall svara på frågorna! :)


KAWAiiKAi ~
om FRÅGESTUND! ^^:

haha gud, nice header! :D (typ första gången jag sagt det till någon o-o)

jag kan fråga 8D
1. har du pojkvän? :3
2. vad tkr du om namnet ragnar? SMEX OR NOT? MOTIVERA!
3. vilka bloggar läser du? :3

kram :3


Först och främst. TACK! :D


1. Of course! Perfect couple. ;D


2. Passar på en raggare eller på en mobbare. Men om du funderar på att döpa om dej så säger jag bara - NEJ!

Ps: såg på din blogg att din ipod hette ragnar. SJÄLVKLART passar det på ipods också! :D


 Googles sökresultat på ragnar..3. Egoinas, Spidechick, Allt utan räkor, Min egen (ehe) Arga lappen, NbitchieJohan palms fanblogg, Johan  palms blogg, Tjuvtittat, Stalkakissie, Kissie, Dessie, Paulina, Gaybloggen, Skönhetstips, Skvaller om bloggare (copycat blogg), Our gossip, Minigrisarna.


PUSSHEJ <3Undrar om hon skrev att jag hade snygg header bara för att jag lockade med en länkning då. ;D hehe.

GYMNASIET IMORN!

Hej hallå alla FANS!

Imorn börjar ett nytt kapitel i mitt liv! GYMNASIET! Hjälp. Jag vill inte. Dom kommer döda mej. Kommer behöva växa upp och bli jätte normal och seriös. Har redan skakat hand med typ 4 ungdommar i min egen ålder på sommarlovet. Och DÅ är det för mycket. Skaka hand gör vuxna. Jag är bara ett litet barn jue.

Tur iallafall att jag ska gå media och inte NV som jag tänkte från början. Kände mej skit lättad att jag inte gjorde det efter jag hade läst detta inlägg från en av mina favoritbloggar. :)

Nu måste jag växa upp. Och köpa egna kollegieblock till skolan. Såg ni, KÖPA egna. Man får typ inte sånt av skolan. :S

Men nu kommer min fråga. Vad ska jag göra för att inte bli allt för utstött. Vad är lixom farligt för sin sociala status att prata om. Bloggar? Nej, det får jag ju inte hoppas. Måste bara få mitt dagliga prat om min blogg  och dessire nilsson. :P

Fast jag kan ju bara säga att jag äger min blogg så kommer ju alla bara "WOOW- jag är ditt största fan asså!"

Och så måste man FIKA på gymnasiet. Hur ska min ekonomi klara det? Får bara studiebidrag. Plus att jag kommer bli smällfet!

Jag kan ju också göra min coola pose så kommer ju folk svärma runt mej!

FRÅGESTUND! ^^

Någon skrev att om man inte hade någonting att skriva om så skulle man köra en frågestund!

Jag bara skrattar *AHAHAHAHA*

Jag? En frågestund? Lixom. Har haft 3 frågostunder i min blogg. Och typ 3 frågor på varje.. Så nu har jag verkligen inga höga förhoppningar. Kanske skulle gissa på 4 frågor. (slår till på stort)

Kanske skulle locka med att alla smarta frågor får en länkning. Plus att alla som säger att min blogg är bäst får också en länkning (i samband med en fråga)

KÖR PÅ NU! FRÅGA VAD DU VILL!BEVIS!

Jag har beviset på att desiree nilsson fortfarande är fjortis! För att JAG tycker fortfarande det. Och om jag tycker någonting så tycker alla det. Det går ingenting annat.Kolla här. Är det en tillfällighet. Eller är det så att mina fingrar som tvingar mej att skriva fjortis språk bara för att jag får en sån känsla av dessie? Tror på det sistnämda alternativet.

2 FELJag visste det! Att blondinbella har sina brister. Blondinbella har acne och tar stor plats när hon sover. Annars är hon perfekt.

Och hon har en pojkvänn som är en av dom roligaste personerna som finns! :)

FJÅÅÅRTIS!

Kolla noga på kissiemjaoos ögon.

Tror ni det är så att hon har råkat slinta med den vita kajal pennan. Och tänkt "jaja, jag är ju redan fjortis" Eller är det kissiee photoshoppar AB som har varit inne och fixat lite med dom svarta ringarna under ögonen.

SKAFFA DEJ STILCELLER!Vad tänker hon med? SKRIKER detta ut egen stil? Ett ord. NEJ!

Hon har ingen egen stil. Hon har fjortis-stilen!

DET FINNS DÄR! :)Menar du föralltid fjortis desiree? Jo, du tjejen. DET ÄR FORTFARANDE KVAR! :D

2012 HERE I COME! :DYES! Om 3 år och 2 veckor kan jag se Charmed. Can´t wait!

IT MADE MY DAY!FYFAN VA JAG BLEV GLAD! MINA FAVORITSERIER NYUPPLAGDA PÅ TANKAFETT! :D

DAAAH!

Paulina är ju helt blåst asså!!Från PAOWS (ehe) blogg. Okej. Paulina. 1. Vad hände med blondinbella? 2. Är du BLIND!?

Nu kan inte ni se det på bilden. Men överskriften ska vara "Mest besökta privata bloggar"

Så du borde nog gå och göra en synundersökning. Och en "har du förlorat minnet" test. För hur fan kan man glömma Blondinbella. Bara för att hon är brunett så är hon ingen nobody.. ;D

:OP

Idag ska min syrra flytta upp till sitt internat igen! :D Hennes sommarlov är slut. Jag är sååå glad! :D

Hon ska upp till sitt naturbruksgymnasim.

Vill ni veta några hemligheter om naturbrunksgymnasium? ^^

Alla där vill antingen bli bönder eller veterinärer.
Killarna låser upp dörrarna till ducsharna och ställer sej och duschar med tjejerna.
Dom luktar skit.

^^

FINA FLICKAN!

Satt i bilen med mamma och min syrra.

På något konstigt sätt (vet inte hur) så kom vi in på lindesey lohan. Men mamma kunde känna igen namnet men hon fick inte upp hennes ansikte i huvudet. Och min syrra (som tror hon vet allt) började förklara vem det var. Att hon var med i Mean girls och föräldrafällan när hon var liten.

Lindsey lohan blev en filmstjärna när hon var liten. Men det går jättebra för henne nu! Hon mår jättebra, och hon är lycklig. - Det var så som min syrra såg det.

Men asså vafan! Lindsey har fan vart inne på rehab mer gånger än vad jag har fingrar (jag har 10 fingrar) Hon är helt nerknarkad och super varje dag. Ja, LINDSEY MÅR TOPPEN! (Y)lugna dej lilla mamma. Lindsey är en fin flicka som aldrig har supit eller knarkat. Hon är lika oskyldig som hon är i föräldrafällan.

:)


WOOOW!Är inte den här bilden svenskön lixom. Bara brunettens min får mej att börja flabba! x)

VEM ÄR GLAD?

Jag är så nöjd, nöjd, nöjd. Kvinnan här är jätte nöjd. Så nöjd, nöjd, nöjd. Hon är glad för hon är nöjd.

Gissa varför. För att mina älskade läsare har äntligen börjat svälla upp! :D BECAUSE IM WORTH IT!?

Jag vet att jag är bra!

elli om TV:N - HERE I COME!:
Din blogg är ju underbar , det är så roligt att någon har sånhär humor som jag. Väldigt roligt. Här har du en till läsare ! :D

TACK!

Och därför , datadadaaa. BLIR DU VECKANS BLOGG! :D


EY, IM BACK FANS!

som titeln på inlägget säger. Eller ja, titel kanske man bara får säga på böcker. Men kom inte på någonting annat. Fast nu kom jag ioförsej på det. ÖVERSKRIFT! ^^ Ey, i know the words. Nu skulle man kanske kunna tänka sej att jag skulle sudda ut allt och skriva.

"Som överskriften på inlägget säger. "

Fast det går inte för jag satsar på längre inlägg på denna fiina onstagskväll (?) Om jag hade suddat ut allt så skulle det bara ha stått såhär i inlägget.

"Som överskriften på inlägget säger.

För jag har vart på SPAAAA! :D ^^ "


Och liksom, blir man en dessiree nilsson av så korta inlägg. NÄH! Skulle inte tro det.

TV:N - HERE I COME!

Nä, nu ska jag nog gå och lägga mej. Om man gör så OOOOTROOLIGT många inlägg som jag har gjort idag så blir man väldigt trött.

THINK AGAIN!

Kissiemjaoo har köpt en ny kamera. ^^ En rosa. Sicken överaskning. Men hon har haft den i 14 dagar och vill lämmna tillbaka den. Hmm, med mjaoosan. Det får bara ta 7 dagar innan man inser det. TOKA!

Varför vill hon lämmna tillbaka den då? Höhööm, "Sen när jag kommer hem blir det gula bilder, försöker ändra i intsällningarna men det funkar inte?! " Witten from kissiemjaoo herself.

Notera, den tar GULA bilder. Varför? Det gör ju ingen vanlig kamera. Hon kanske har spillt någonting på linsen. Banan? Färg? Spya?

Nej, FOUNDATION! The ultimate choice. Hon tar på sin äckelfoundation med sina äckelfingrar. Och sen har linsen blivit kladdig så hon måste rengöra den och då stoppar hon din sina foundationnerkladdade fingrar på linsen.

JAG LÖSTE DITT PROBLEM! :D

ps: du beöver ju inte ens använda foundation, du är ju så vacker. Nej, skämt åtsido. (fan va jag skrattade där) Du photoshopar ju ändå dina bilder efter du tagit dom! Ingen ide ändå. :D

ETT TILL PROBLEM LÖST AV KISSE-AKUTEN!sluta applådera, jag blir ju generad! :)

NÖFF?

Har inte riktigt tyckt att blondinbella liknar en gris förr i mitt lilla liv. Men nu har jag verkligen insett det. HON SER UT SOM EN GRIS! Stackarn. Hur klarar hon sej. Aldså, hon ser inte bara lite ut som en gris. Hon ÄR en gris.

Ville verkligen inte gå så här långt men jag tror jag vet vart hon fått sina grisgener ifrån.
Bror, Pappa och blondinbella herself. Ser ni grisheten. Eller oj. LIKHETEN menar jag. wups. Jag kunde tatt med två till från blondinbellas familj. Men tyckte det skulle vart lite för mycket. Jag har gränser! (A)

Fresten har jag bevis på att hon är en gris. För om man är en gris måste man ju ha grisfoder. Fast det kan man ju inte käka om man är människa (för då blir man konstig i folks ögon). Så hon får liksom kamoflera grisfodret.
fiint resultat!

IT BLOWS!

Hade helt glömt av att jag hade satt en ny inställning in i min blogg. Att jag inte skulle behöva godkänna kommentarerna när jag fick dom. Det blir ju liite jobbigt. Eftersom jag får så OTRRROOOOOOOLIGT (en liten parantes bara eftersom att ni ska se att jag menar allvar, liksom - fetstil, understrykning OCH kursiv) många kommentarer.

AHAHAHAHAHAHA!

Fan där skrattade jag nästan ihäl mej. Nej, skämt åtsido så får jag nästan bara svar från andra. (A) Men själva anledningen till min handling var att jag själv tycker det är jobbigt när folk ska godkänna kommentarerna på andra bloggar. :P Så om jag tycker någonting är jobbigt på någon annans blogg så måste jag ju ta bort det på min egen. ;D

Så nu har jag suttit här hela kvällen och bett om att jag skulle få en kommentar. Och i min värld har jag inte fått någon, för att det har inte kommit upp en gud rektangel. Utan den har bara kommit upp. :O

Så jag hade fått TVÅ! AHA! Slå det om ni kan! Topplistan here i come.

Gissa vem jag hade fått ifrån? SPIDERCHICK! ^^ :D herself.

THE PERFECT JOB!

Min syrra går djurvård på en naturbruksskola. Så hon vill arbeta med någonting med djur när hon blir stor.

Eller ah "stor". För vuxen är hon redan. Men kommer nog ta låång tid innan hon börjar jobba. ^^ mahaha.

Iallafall, vet hon inte riktigt vad hon ska jobba med. Ska det vara katt, ödla, bonde (det tror jag) eller vad det ska bli.

Men jag kom på det ultimata valet.

ANTISIMEX! :D

Dom jobbar ju med djur.

Och, ojojoj vad hon häpnade när jag berättade min idé för henne. Hon trodde jag var gud.

I KNOW OM SMART!tror ni att hon skulle blitt anställd? :)

:D :D :D :D :D :DKOLLA! :D Ni fattar inte hur glad jag är! VAKNA MED THE VOICE! HAR PREMIÄR! PÅ MÅNDAG! :D Mitt absoluta favoritpogram. Jag vet att jag säger så om många pogram kanske. Men detta är sant. Jag klarar inte av morgonar utan vakna när jag ska till skolan.

Plus att jag har 2 veckor till sommarlov efter premiären så jag kan ha ett fantastiskt slut på mitt sommarlov! :D

ÄVEN JAG!

För en stund sen skulle jag gå på toa och skita lite. Och ja, även jag gör sådannadära saker som att gå på toaletten och skita. Även jag. Underbara jag. Otroligt underbara jag. Jag som är så snygg.Snygga jag. Eh, ah. Återgå till ämnet.

Fönstret var öppet på toaletten. Buhäää.. :'( Var tvungen att stänga det. Gick det? Klarade jag det? Har jag några muskler? Nej, Nej, Ja.

På andra sidan av vägen finns det två fyra stycken höghus. Inte nog med att det finns fyra stycken radhus på andra sidan av vägen. Vet ni vad mer? Dom två översta kunde sitta och kolla på när jag sket idag.

Fy, va läskigt det var.Vet inte om dom kunde se hela mej. Men ansiktet iallafall.

DESSIREE, LJUGER DU FÖR MEJ?! :O

MAYDAY, MAYDAY. THIS IS DESSIREE NILSSONS BRA THTAS SPEAKING! Something happend. I´m lost!

Ojdå, dessirees bh är borta.

Signalament: Push up Bh i kupstorlek A-

Eller nej. Hon kan ju inte ha en push up bh. Speciellt inte en förliten som trycker upp dom ännu mer. Helt otroligt att du ens tror det.

Hennes stora bröst är riktiga. EHE.. mm. joo, det är dom. Tror du hon fejkar någonting? EHE. Nääääh!

INTE FEJK OCH DÄR MED PASTA!

WHAT?! Detta kan ju inte vara samma person. (höger tjejen) Vägrar att tro!

NU ÄR JAG GLAD!

Trodde verkligen aldrig det skulle vara något som skulle kunna pigga upp mej. Göra mej gladare. Dra mina hjärnceller från mitt skitliv och få dom att sluta tänka på allt surt!

MEN DET FANNS DET! :D

Nämligen. N. Bitchie, ladies and gentlemen. Visserligen har hon alltid fått mej på bättre humör. Men idag gjorde hon min dag. EN LÄNKNING! :D

Bara för att jag är en sån enastående läsare och kommenterare. :) Jag har läst hennes blogg sen den började tror jag. I vätt och tort. I gur och skur.

Sådärför får världens bästa bloggare en länkning av mej. BECAUSE SHE´S WORTH IT!


..mitt liv är hemskt just nu.


BLÖÖÖÄÄÄK!

Laddade ner det där pogrammet sex education (stavning?) som gick på 3:an för ett tag sen. Och usch må jag säga.

Så många snoppar har jag inte sett på en gång, på mycket, mycket, mycket lännge. Aldrig faktist. På två timmar fick jag se kanske.. 12 snoppar.

Det var ju inte så att jag njöt heller.

Fick också se några fittor också. Men det kändes inte lika viktigt att ta upp. Eftersom vi tjejer får se en och annan ibland i omklädningsrum och sånt. :P

Men om ni vill se könsorgan och samtidigt lära er en massa om sex så ska ni kolla på Sex education. :D


I (L) SHOPPAHOLICMAMMAN!

Hon är ju bara så bäst! Shoppaholic mamman. För just nu tävlar hon ut en rosa mini laptop dator i sin blogg. Just vad jag behövde.

Jag är med i tävlingen, gå med du med. Så jag får lite motstånd. Men förvänta dej inte att vinna. Kom ihåg. DET ÄR MEJ DU TÄVLAR MOT! ;D


HOME!

Ey!

Nu är jag hemma igen! ^^

Det blev inga blogginlägg på båtresan även fast jag hade internet.

Men jag har faktist tänkt på er mer än vad ni tror alla fans! :D

Och nu är jag tillbaka. Ännu bättre. Ännu roligare. Ännu finurligare. Ännu BÄTTRE! :D

BRB FANS! :D